אני משעמם?

אוהדח

New member
אני משעמם?

למה זה תמיד קורה לי? למה? כבר פעמיים (לפחות) דחו אותי (לאחר תחילתו של קשר שנראה שהולך בכיוון הנכון). בשתי הפעמים הייתי מוקסם מהבחורה וכבר ראיתי אותנו חולקים עתיד משותף. אבל..זה שוב קורה...אני משעמם אותם. אלוהים אדירים, למה זה קורה לי? זה מתחיל טוב, הכל זורם, עד הרגע המכריע שבו אני "נתקע", לא יודע מה להגיד, מחכה שהצד השני ייזום התחלה של שיחה. בגלל זה קשר שמתחיל טוב לא מחזיק מעמד יותר מכמה פגישות. אני בכלל לא טיפש, עבודה טובה, מכובדת ומסודרת, נראה סביר, מראה רצינות בקשר ולא משחק משחקים, משתדל להראות לבת הזוג כמה היא חשובה לי ועוד דברים טובים. אבל תמיד אני לא "זורם" מספיק. משדר "כבדות" מסויימת, לא מבין "עקיצות" קטנות שנאמרות מכיוון הצד השני בשביל לעורר את המצב. מה יהיה איתי? כבר בן 27 והקשר הכי ארוך שלי היה חצי שנה וגם היא ברחה בסוף. אני יודע שמי שתהיה איתי תאהב את מי שאני, רק תנו לי זמן להיפתח! בעיה מוכרת? מה עושים? תנו לי עצה כי זה כבר מתחיל להציק לי.

תזרום מאמי,

אם אתה חושב שה"בעיה" שלך כבדות תנסה להיות יותר קליל, אבל לא יותר מידי. תהיה מי שאתה וזה ישתלם לך! אגלה לך סוד קטן לחיים והוא די בדוק!! הכל עיניין של גישה!! תבוא עם ביטחון, תבוא בגישה חיובית, אני אישית מכירה מישהו [בכוונה אומרת מישהו ולא אנשים כי הבן אדם הזה מיוחד] הוא קיצוני, שמרני והכי רציני שיש עם זאת הוא יודע לזרום עם החיים, יוצא מבלה הכי נהנה שבחיים אבל בקשר לחברה שלו הוא ממש כבד, לא מרשה לך ללכת חשוף [אפילו לא בים] לא מרשה לה להתקרב לבנים.. פשוט הוא כזה... אבל הגישה שלו איתה היא פשוט מקסימה, ואני חייבת לציין שמלא נשים היו רוצות להיות איתו. אני מנסה לאמר שלא משנה איזה בן אדם אתה הכל עיניין של גישה נכונה לאנשים הנכונים.

iritt2008

New member
אכן בעיה מוכרת

איך אין לי מה לייעץ, כי עוד לא מצאתי את התשובה עבור עצמי

ד ר 1 ר י

New member
אתה חייב לשמור

על איזון לא לתת מעצמך יותר מדיי ולא יותר מדיי מחמאות ולא יותר מדי פגישות ולא יותר מדיי טלפונים... תשמור על חיים מלאים משלך, תיזום, תהיה אסרטיבי ועם ביטחון עצמי, תהיה מקורי ובילתי צפוי תצחק איתה ותיצחק עליה וככה תשמור על העניין והתשוקה.. ולמה לא לשחק משחקים?? כולנו אוהבים לשחק אז תשחק איתה זה כייף, ותפסיק עם הרצינות תהיה קליל... בהצלחהההה

אל תנסה להתאים את עצמך למי שלא מתאימה

לך. אני לא ממש מבינה מה זה יתרום לך. תהיה אתה ומי שזה מתאים לה תרצה להיות איתך.

למה החלטת שאתה משעמם!?

לשדר מעט כבדות או להתקע בלי מילים לא עושה אף אחד משעמם... אם הבחורה שאיתך לא נותנת לך צ'אנס להיפתח קצת יותר ומייד מוותרת-אז הרווחת בגדול.זו לא בחורה שהיתה מתאימה לך. אל תנסה להיות מי שאתה לא!... חוצמזה,אם אתה קצת "כבד" הייתי ממליצה לך לחפש דווקא את הבחורות הקלילות, המצחיקות-אלו שיעזרו לך להיפתח בלי לפחד. אל חשש...בסוף תהיה אחת שלא "תברח". וסתם ליידע כללי- הרגע בו אתה "נתקע" הוא הרגע שבו היא צריכה לקחת את השיחה לידיים ולשחרר אותך מזה...גם לבנות מותר ליזום! שיהיה מלאנתלפים הצלחות!!!! מורן.

אוהדח

New member
תודה חברים

כמה מן העצות כאן ניסיתי בעצמי ואני חושב שזה באמת עוזר (לאט אבל בטוח..), בקשר לשינוי ההתנהגות שלי בהתאם למי שאיתי, נראה לי שאפשר ורצוי להשתנות קצת בייחוד אם אני מעוניין בקרבה שלה, קל וחומר כאשר אני לא מרגיש נוח מידי פעם עם מה שאני משדר. שינוי גדול לא יהיה ואני גם לא מעונין בזה אבל למידה של "כללי המשחק" רק יועילו. שיהיה לי בהצלחה, ושוב תודה.

למעלה