אני משועממת.

אני משועממת.

יאללה כתיבה חופשית~ בחרו נושא, כל נושא, וכתבו עליו כל מה שיתחשק לכם. :> והנושא שאני בחרתי בו- אני, וחוויותיי עם המין הכושל (להלן- הזכרי. כן, אנחנו בשיעור חיבור כרגע)- אח, אח, זכרים. לעולם לא אצליח להבינם, בדיוק כפי שלעולם לא יצליחו להבין אותי (ואני בספק אם ינסו). נראה כי מוחם מצוי ברגרסיה תמידית, או סתם מנותק, מכל דבר, בעצם. היכנשהו, כל עניין הקלט-פלט שלהם נדפק (וזו, יקיריי, הייתה אמורה להיות פסקת הפתיחה. לא פלא שהיה לי רק 80 בחיבור, פפף). אגש ישר לעניין, כי איןלי כח לכתוב 'גוף' לסו-קולד חיבור הלז- מקריי חוסר תיאום משוועים ביני לבין המין הזכרי- 1. Blue Eyed Suicide- צדקו Across five Aprils כשכתבו את השיר הזה. מקרה מאוד מצער עם בחור נורא לא יציב ונורא כחול עיניים, וחוסר תיאום מוחלט בציפיות משני הצדדים. לא אפרט, אבל רק אומר- לעולם אל תבטחו בבחור כחול עיניים- He will eat you alive. מישהו מוכן להיות נחמד ולמחוק לי את הזכרון, בבקשהבבקשה? ;; 2.מוטיב ה-'כשאת אומרת לא, למה את מתכוונת?'- כולכם יודעים שאני שרמוטת כנסים, נכון? בעצם, כולכם יודעים שאני שרמוטה. הלאה- בחור אותו פגשתי ב-'עולמות', הזמין אותי למרתון סרטים (תרגום- אני נורא מקווה שייצא לי לגמור הלילה ולא לראות אותך יותר לעולם). אני, כאמור, די הבנתי את התרגום היותרמידי מובן הזה ל-'מרתון סרטים' (נו, באמת), שאכן היה נכון. הבחור, מצידו, היה בטוח שאני הולכת להתלות על רגלו כמו איזה כלבלב מיוחם ולא להפרד ממנה לעולם. הוא פשוט 'רמז' בעדינות שלא אחשוב על קשר. אבל לא חשבתי, במקרה. אח, אנשים המתעקשים ליישם את מוטיב ה-'כשאת אומרת לא, למה את מתכוונת?' (אני מתכוונת ל-'לא', יא חתיכת נעל קוגנטיבית). 3. 3 דברים שפשוט לא עושים איתי- אפרופו 'עולמות', איזה בחור יפה תואר היה שם במקרה. וואלה, סבבה, אמרתי אני. הבעייה הייתה שהוא התגלה כמישהו שלא ממש יודע מה לעשות (עם עצמו, ובכלל), וגם די, הממ, מאותגר שכלית, ברמה כזו או אחרת. בנוסף, הוא עשה כמה דברים שבל יעשו- א. הוא רדף אחריי. אשכרה רדף אחריי. במשך חודשים, בעודי מתייחסת אליו בקרירות אופיינית, הוא ניסה וניסה וניסה וגרם לי לבחילה תמידית עד שנשבר לי הזין (מטאפורית, נו), והעפתי אותו סופית. ב. ישלו שגיאות כתיב. תסלחו לי, אבל זה בל יעבור, כשאין לך לקויות למידה כאלה ואחרות, ואתה בכיתה יב'. Such a turn off. ג. הבנאדם טיפש באופן כללי ומנשק כמו האסקי סיבירי, אבל אתזה כבר אמרתי. ג.1 (אופס) הבנאדם משתמש במסנג'ר, ולא בתוכנת המסרים המיידים הקדושה- אייסיקיו, שזה, יקיריי- חטא. בשורה התחתונה, אני מעוניינת לעבור לבנות, אך לא נמשכת אליהם, וזה בעייתי משהו (ע"ע הפוסט האחרון בבלוגי, למי שיש הרשאה. P:). בסה"כ, גם אם הזכר עונה על דרישותיי, הוא מגלה שאני כושלת בכל התחום הבינאישי הזה (מערכות יחסים? מזה?), ומעיף אותי לקיבינימאט, לשם אני שייכת. שמישהו יעניק לי מדריך למשתמש ומדריך צמוד, בבקשה? :>

ואוו, טעויות.

(רק עכשיו קראתי את מה שרשמתי) -כלבה מיוחמת, ובפסקה האחרונה- 'אך לא נמשכת אליהן'. אבוי.

As I Am

New member
המין הכושל, מה? ../images/Emo103.gif

האמיני לי, יקירתי, מערכות יחסים עם בנות גם הן לא משהו. >.> הן יודעות מה לעשות במיטה, אבל חוצמזה? כאבי ראש בע"מ זה אנחנו. אז... התנזרות?

Kuroi Tenshi

New member
גם אני.

יאללה כתב הגנה~!
(זה לא בצורת חיבור. ככה.) המוח של חלקנו בסדר גמור. הוא מחובר, למרות שאני לא יודע למה (וזו לא הוכחה שהמוח שלי מנותק, אלא שלא הבנתי ממה את אומרת שהוא מנותק). חלק מאיתנו גם מבינים רמז ברוב המקרים (וחלק אדיוטים, אבל גם אצלכן זה ככה). בעניין הבחור עם העיניים הכחולות- *שם משקפי שמש שחורים* רק תסתכלי לפה בבקשה.... נמ, לא יודע. לי יש עיניים חומות, ואני לא הולך to eat anyone alive. אני לא זוכר מי אני מכיר עם עיניים כחולות, אבל אולי אני אסכים. בע. אצל בנות זה לא מתחלק לפי צבע עיניים דווקא, אבל אני צריך לבדוק למה זה כן. בעניין דברים לבל יעשו: א. רובנו לא רודפים. רובנו אדישים. רובנו חארות שתקללי על שלא התקשרנו, לא ביום אחרי ולא בשבוע שאחרי זה (אני איפשהו באמצע, snooch). ב. גם אצל בנות, מסכים. ג. מעולם לא שמעתי על מישהו שמנשק כמו האסקי סיבירי. וואו. ג1. מה עם כאלה שמשתמשים בשתיהן? שקסי-טיים~! לסיכום, זכרים זה עם חרא. אני, עם זאת, מלך. SEXY TIME MACHINE GUNS~! (כהערה, אתן לא הרבה יותר טובות. אתן יכולות להיות מעולות, ואתן גם נראות הרבה יותר טוב, אבל אתן כאב ראש רציני)

Gizmo16

New member
*מהנהנת בהסכמה*../images/Emo28.gif

עם החלק של אנחנו כאב ראש רציני
כרגע למשל, אני כאב ראש רציני מאוד. כמו התקף לב

o.o

יאללה כתב הגנה~! (זה לא בצורת חיבור. ככה.) המוח של חלקנו בסדר גמור. הוא מחובר, למרות שאני לא יודע למה (וזו לא הוכחה שהמוח שלי מנותק, אלא שלא הבנתי ממה את אומרת שהוא מנותק). חלק מאיתנו גם מבינים רמז ברוב המקרים (וחלק אדיוטים, אבל גם אצלכן זה ככה). You see, it might be just alright, but it's the translation between the both sexes, and we sure are lost, the both of us. We don't get you, you don't get us, although we try pretty nicely. Dunno, I've never considered myself as a 'female', like a female should be, the Human race, as a whole, is a riddle for me. P: בעניין הבחור עם העיניים הכחולות- *שם משקפי שמש שחורים* רק תסתכלי לפה בבקשה.... נמ, לא יודע. לי יש עיניים חומות, ואני לא הולך to eat anyone alive. אני לא זוכר מי אני מכיר עם עיניים כחולות, אבל אולי אני אסכים. בע. אצל בנות זה לא מתחלק לפי צבע עיניים דווקא, אבל אני צריך לבדוק למה זה כן. It only seems colder, nothing more. The eye color is pretty much meaningless, I wasn't serious when I wrote this. He was unstable, so was (am) I, so we kinda stumbled... together (but pretty much alone). בעניין דברים לבל יעשו: א. רובנו לא רודפים. רובנו אדישים. רובנו חארות שתקללי על שלא התקשרנו, לא ביום אחרי ולא בשבוע שאחרי זה (אני איפשהו באמצע, snooch). ב. גם אצל בנות, מסכים. ג. מעולם לא שמעתי על מישהו שמנשק כמו האסקי סיבירי. וואו. ג1. מה עם כאלה שמשתמשים בשתיהן? שקסי-טיים~! A. That's right. But I dislike those who lower themself like this, it's not like I'm anything worth chasing. It makes me sick in a way. Sure am weird. :p B. Where's my massage? I dunno what you're talking about. ^-^; C. Well, it's not perfectly the same, but it kinda reaches the yakiness. :p C.1 I... I don't like this fucked up program. ;; *Runs away* לסיכום, זכרים זה עם חרא. אני, עם זאת, מלך. SEXY TIME MACHINE GUNS~! (כהערה, אתן לא הרבה יותר טובות. אתן יכולות להיות מעולות, ואתן גם נראות הרבה יותר טוב, אבל אתן כאב ראש רציני) You might be right. Or just megalomaniac, which is fine, cause most of you are. :> Forgive me for the lack of Hebrew, something's wrong, I need to restart, and I don't feel like it. Plus- The 'Firefox' is being gay. <.<

Kuroi Tenshi

New member
^_^

אני מת על דיונים כאלה. אני מסכים לרעיון של "lost in translation". לקח לי חודשים להבין כמה מהידידות היותר קרובות שלי במידה שאני מבין כיום, וגם עכשיו דברים יכולים "להיאבד בתרגום". לא הבנתי למה התכוונת ש-seems colder, ודי התבדחתי בעניין צבע העיניים. א. בתור אחד ש"הנמיך את עצמו" בעבר (לא בצורה כזו אבל), אני מסכים, מאוד אפילו. מצד שני, באופן כללי, בחורות מגזימות בחשיבות ה"מרדף" (בהקשר של "אני לא ראויה שירדפו אחרי", לא בקטע שמישהו מטריד מישהי במשך חודשיים כשהיא אדישה). ב. מסאז'? Oro o_O? (אגב, אני מתגאה בזה שממש הכאבתי למישהו במסאז' פעם... אבל הוא אחי, אז מותר לי. מלבד זה, המוניטין שלי ללא רבב ^_^) ג. אני. לא. רוצה. לדעת. האסקי *_* ג1. כמו שאמרתי, חלק מאיתנו (כרגע אני זוכר לפחות שלושה כולל אותי) משתמשים בשתיהן. The best of both worlds. דבר אחד שאני בהחלט לא זה מגלומן... בדומה לקודם, צחקתי. גם, אני פשוט מודה ומתוודה שאני חלק ממין די ממזרי, אבל משתדל שלא להתנהג כמו שצפוי ממני, כזכר (כלומר, שמוק מגלומן שאכפת לו רק מעצמו וישכב עם כל מה שזז), למרות זאת. כאמור, אתן בעייתיות לא פחות.

הוהוהו.

כשכתבתי את הקטע, כתבתי אותו בטון משועשע, אבל כעת אתייחס אל דברייך בצורה עניינית- קודם כל- איי, איי, סרט מקסים. הידד לנפלאות המתח המיני (ופורקנו הלא ממומש משהו). אבל כן, נשים וזכרים חושבים בצורה אחרת כמעט לחלוטין, כך נראה. 'גברים ממאדים, נשים מנגה', כאמור. יש בצבע הזה, של אותן עיניים כחולות, משהו שבעיניי נתפש כקר. מרוחק, אולי. לפחות מאז אותו בחור. X: א. בדר"כ, זה גם זה וגם זה- כשאני מעוניינת ברמה כזו או אחרת בבחור, ארצה שיראה עניין גמכן, נו. אבל פה, לא ממש רציתי, הוא ממש התעקש, ובקטע של חוסר-חשיבותי העצמית- נו, הדימוי העצמי שלי תקוע לי עמוק בתחת ומנופף משם לשלום. ב. מ... מסאז'. *מצייצת* זה משהו שלא עושים ללימורו. הגב שלי דפוק, וזה מכאיב משהו כשנוגעים בו, אפילו בלי להתכוון (ויעידו אותם אנשים שנגעו בו בלי ששמתי לב לכך ולא הייתי מרוכזת, ודי... צרחתי לי מכאב. X:). ג. אני לא רוצה לדעת גם. לא עוד, למען השם. אני פונה פה גם אל (כמעט), כלל הזכרים בלי שום קשר- תלמדו לגעת כמו שצריך, אם אפשר? *נסקלת למוות* ג.1 המסנג'ר שלי פתוח כרגע. אבל זה כי אני מדברת עם טופו, ולה בהחלט מגיע שהדבר הארור יהיה פתוח. P: אח, אלוהים יודע שאני מעריכה אותך על הפסקה האחרונה הזו. יותרמידי שמוקים (תרתי משמע?), גמורים (תרתי משמע?), יצא לי להכיר בחיי הקצרים. פפפף. בני אדם בעייתים הם, ובמיוחד עם בני מינם, יקירי. אין זה חדש. P:

Kuroi Tenshi

New member
וול, וול, וול...

(^ הבנאדם שממנו לקחתי את הפתיח הנ"ל המשיך אותו באופן קבוע במשפט סקסיסטי רנדומלי, אבל אני אמנע. ג'נטלמניות, אחרי הכל... והעובדה שזה די נוגד את כל מה שאני מנסה לומר בדיון הזה) שיחות כאלה הן במיטבן על הקו בין רציני למשועשע. נבכי הקשר הבין-מיני יכולים להיות דבר מצחיק למדי עבור צופים מהצד (כמובן, כמה צופים מהצד יש שלא מביטים על זה כגברים או כנשים?
) אממ... התכוונתי למה שאמרת ולא לסרט, שאני יודע שזה פושע מצידי שעדיין לא ראיתי (יחד עם Closer, מליון דולר בייבי ואחרים). בעניין העיניים הכחולות- לפני כמה שנים, האמת, רציתי שיהיו לי כאלו, אבל מסיבות לגמרי לא קשורות. פשוט הייתי פאנבוי של "חולית"
א. הבעייה עם בנות בגיל ההתבגרות- לווא דווקא את, כי זה לא נשמע ככה- היא שאף פעם אי אפשר לדעת אם אתן מעוניינות או לא. אצלנו זה איכשהו תמיד ברור לכן, ואצלכן... בעע. בעניין חוסר חשיבות עצמית: נו, שוין, זו בעייה של כולנו. אני כבר לא בטוח איפה הדימוי העצמי שלי כיום (זה תלוי במצב רוח, I guess), אבל לא מזמן, הוא היה יכול לחיות בשכנות עם שלך. Or something. ב. את אמרת מסאז', לא אני. הקטע של גב-דפוק-שכואב-כשנוגעים-בו יותר ממוכר לי. אחוות גבים דפוקים... אור סאמת'ינג?
ג. חלקנו יודעים. אנחנו רק צריכים שיהיה לנו במי לגעת. [ההערה הסמי-סקסיסטית שלי להיום. גם לי מותר.] ג1. אז את חוטאת בכך שיש לך מסנג'ר? Join the darkside, nooch. אני חושב שגם לי מגיע שהמסנג'ר שלך יהיה פתוח (Mock-מגלומן, שוב. או משהו), אבל אחרי שאמרתי כבר שיש לי גם אס"ק, אני חושב שהסיכויים שלי לשכנע אותך לשוחח במסנג'ר די אפסיים.

Darling, darling, darling...

do not tease me. :> (חוצמזה, שזה עובר כלכך הרבה יותר טוב פנים מול פנים, לעזאזל. בזה יצא לי להתמקצע בשנתיים האחרונות לא רע. :>) אנא, עדן את הג'נטלמניות שלך, אתה לא תנסה להמנע- אתה תמנע. :> הממ, אני היא, בערך, ה-צופה מהצד. בעוד חבריי מפתחים להם מע' יחסים כזו או אחרת, אני עדיין קוראת במילון לילדי היסודי על התופעה. P: מה שכן, אני צופה מהצד ומתקשה להבין את שני הצדדים (איכשהו תמיד יוצא שאני חברה של שני הצדדים, ושומעת על חוויות הזוג משני הצדדים. משעשע משהו. P:). אבוי. זה סרט חביב. איטי נורא שכזה, אין יותרמידי התרחשות למרות שהוא אמור להיות דחוס למדי. תראה, תראה, יש שם יפנית~ :> חולית. P: סירבתי לראות את הסרט (אחריי שראיתי את הטריילר, הממ), וגם לקרוא את הספרים, כי יש יותרמידי מהם, ואיני רוצה להתחייב. אבל המשחק מחשב (הראשון), היה חביב. א. ברור לנו? לא לי, אם יורשה לי לומר. כאמור, קצר תקשורתי כזה או אחר. אבל רוב הזמן גמאני לא נוטה להחלטיות יתר, בהחלט. בשכנות? זה אומר בתוך התחת שלי, או כזה... לידו? O: ב. אני אומרת מסאז', אבל זה לא יהיה משהו למחרת, נה. P: ג. אני מניחה שיש לכם במי לגעת. אתם באמת משדרגים את האוננות לאמנות, יקיריי. [ההערה הסמי-סקסיסטית שלי להיום. גם לי מותר.] ג. 1. חוטאת, אבל אל תגלה לאפאחד. :> במסנג'ר, אני בספק, אבל האס"ק מלך (כמעט כמוך, בחיי). נסה אותי (ותהנה?).

Kuroi Tenshi

New member
או, מדמואזל...

אנוכי, a tease? לעולם לא. מצד שני, את זו שאמרה שאני אמנע כדי להישאר ג'נטלמן (או משהו כזה) ואז אמרה ש*גם* לה מותר, ואני אשמח להזכיר לך את זה. הא. כמו שאמרת, בערך. כבר ממה שסיפרת פה הבנתי שיש לך נסיון במערכות יחסים או משהו בדרך לזה. גם, אנחנו לא יכולים לצפות מהצד באמת, כי יש לנו את הדעה הקדומה שנובעת ממיננו, במידה כלשהי לפחות (לכן אני יכול להזדהות איתכן לעיתים, ואת איתנו. I hope). הסיפור של חוויות משני הצדדים גם מוכר לי, ועד כמה שזה משעשע זה גם מפרך לעיתים (כי כולם תמיד רוצים לדעת מה ה-significant other שלהם אמר על נושא מסוים, או קנה להם ליומולדת). יפנית זה טוב ^_^ אני חושב שאני מעביר את הרושם הזה עם הכינוי לבדו, אבל... יפן איז Ichiban. אם את ממליצה, אני אצטרך למצוא את זה מתישהו. נמ, יותר מדי סרטים להשלים. האמת, התחברתי לחולית לגמרי במקרה, בעקבות המיני-סדרה ששודרה מתישהו. הספר הראשון ענק וגם כמה מהבאים חמודים, אבל גם בהמשכים וגם בפריקוולס (שכתב הבן של הסופר המקורי יחד עם עוד מישהו) הפסקתי בשלב כלשהו. אני פאנבוי רע. אני כמוך בעניין הסרט, בעיקר בגלל המלצות של אנשים להימנע, ואז גם כי ראיתי קטע מתוכו. א. אוקיי, אז לווא דווקא. משום מה תמיד קיבלתי את הרושם שאתן יותר טובות מאיתנו בעניין הזה. ואני אהמר שהתשובה הנורמלית מבין שתי אלו זה לידו. לא מבין שתי אלו, יאמר לזכותי שכתבתי ב-3 לפנות בוקר. אני פעיל בשעות כאלה, אבל לא יותר מדי הגיוני רוב הזמן. ב. ככל שהשיחה על המסאז' ממשיכה, אני מאבד אותך יותר ויותר. מתישהו תצטרכי להסביר את עצמך, little lady. ג. זה היה נמוך- תרתי משמע- ואת יודעת את זה. לא יודע מה האחוז אצל גברים, אבל עד כמה שכולכן פוריטניות כלפי חוץ, 80% מהנשים מאוננות. הא [אנשים מספרים לי את הפרטים הכי מוזרים שיש, באמת]. וחוצמזה, אנחנו משפרים כמעט הכל לדרגת אמנות. בעיקר את הדברים הרעים, אבל... נה. ג.1. |המום| וול, למי יש לי לגלות? >_> מסנג'ר/אס"ק, בבקשה, anyhow ^_^ אני דווקא יותר במסנג'ר מאשר באייסיקיו (כי הוא מתחבר ברגע שאני מפעיל את המחשב), אבל אם יהיה לי עם מי לדבר, אין לי בעייה להיות גם באס"ק (שזה רמז לך, בסופו של דבר ;) ).

הו, יקירי,

אמרתי שלי מותר, כי לי אכן מותר. :> וגם אם אסור לי, בעיניי אין כזה דבר עד שאני החלטתי אחרת (או שאנשים מאודמאוד מסויימים גרמו לי להחליט אחרת. איני יצור כה קר לב, אחריי הכל. O:). 'או משהו בדרך לזה'. *sighs* תראה, המח שלי נקבי הוא, בצורה כזו או אחרת. למען האמת, במשך שנות ילדותי המוקדמות, היו לי רק 'ידידים', אבל אני מאשימה את התנהגותי דאז בחיים משותפים עם שני אחים גדולים למדי (15 שנה עם שניהם באותו חדר, ואני עדיין חולקת חדר עם אחד מהם. פפפף, ייאוש). בכל מקרה, איכשהו יצאתי הדבר הכי סטרייטי שיש. נסתרות הן דרכי הטבע, או משהו אדיוטי שכזה. P: תראה, לרוב איןלי בעייה להיות חברה של שני הצדדים בקשר, אך לא כשהללו מסוכסכים ועליי לפשר ביניהם או להעביר הודעות. עזבו אותי, באמא'שלכם. ;; אם אני ממליצה~ תראה, אנשים קונים ממני קורנפלקס במחיר מופקע (20 ש"ח לחצי קילו, זה המון), במדינה המתפוררת הזו, ועוד אומרים לי 'בובה, ישלך עיניים יפות, את אחריי צבא במקרה?', על הדרך. לך תדע אם שווה לסמוך על המלצותיי. P: נה, אני לא מתחייבת לכאלה דברים, כמו סדרות ספרים/סרטים. אני יצור עצל, שנוטה לאבד עניין מהר מאוד ולמצוא לו משהו אחר. אני מעיין... משועממת תמידית כזו. כמו חתול עצל שתמיד צריכים לשחק איתו, כדי שלא ישרוט או משהו. :>>> א. אין לי מושג בקשר לשאר, אני אבודה לחלוטין. ויש הרבה מקום בתחת שלי, אל תזלזל ברקטום האנושי, בנאדם. O: הו, ספר לי עלזה. פעילה בערך כל הזמן, ולא מודעת לרוב הדברים שיוצאים לה מהפה (בערך 80% מהזמן מחשבתי העיקרית היא- 'הומייגאד, אני כרגע אמרתי אתזה?' מוות). ב. הו, למה, למה. אני עד כדי כך לא מובנת? אנשים רוצים אותי עם מדריך למשתמש, בחיי. אחת מהסיבות שבגינן בחרתי שלא ללמד ילדים קטנים אנגלית, ושלל מקצועות ביתספר, הוא שתמיד בראש שלי הכל היה מובן בסדר מופתי, וכשהסברתי אתזה לבני כיתתי, הם אפעם לא הבינו אותי. X: אני מהאנשים האלה שתמיד ענו תשובה בכיתה והמורה הייתה אומרת- 'זה נכון, זו דרך שלא חשבתי עלייה'. I'm some sort of a freak, I guess. *Sobs deeply* ג. וודאי שידעתי אתזה. אתה התחלת ללכלך, אני רק עשיתי את המוטל עליי. P: עזוב אותך מסטטיסטיקות, אני דיברתי כאן על תדירות. מבזבזי זרע לשווא שכמותכם. :> ג.1 נדמה לי שהבנתי את הרמז, הממ. 320089628.

Kuroi Tenshi

New member
welly-well...

הנקודה היא לא אם לך מותר, אלא אם לי. ברגע שאמרת ש*גם* לך מותר, זה רומז שגם לי, לא? :p *sighs גםהוא* לצאת נורמלית אחרי חיים משותפים כאלה עם אחים גדולים? סחתיין. אני אומנם עברתי משהו דומה עם אחים קטנים דווקא, אבל אני יכול להעריך את זה. מסכים שלהיות בקשר טוב עם שני צדדים מסוכסכים בקשר סאקס. לגמרי :/ "בובה, יש לך עיניים יפות, את אחרי צבא במקרה?"
אז למה להתחייב, אם כן? תמיד אפשר להפסיק בראשון, אנד סטאף (בעיקר בסדרות כמו "חולית", בהן הראשון היה הכי טוב בכל מקרה). מצד שני, זה ספר ארוך למדי, אז בשביל מישהי עם אישיות עצלנית-חתולית זה לווא דווקא מתאים. א. Join the club. ואם את אומרת, אני לא אעז לזלזל בתחת שלך. אגב, אצלי זה פחות סיפור של "כרגע אמרתי את זה?" ויותר "... WTF אמרת?". ב. ללמד ילדים גדולים אנגלית וכו' זה גם לא מציאה. ואם תנסי להסביר את עצמך, לא יזיק- סיפור המסאז' הולך להטריד אותי מעכשיו, אחרי הכל. ג. להלל את רעיון היחסים הגבריים-נשיים (או גבריים-גבריים/נשיים-נשיים, whatever rocks the proverbial boat and stuff) זה לא ללכלך, את התחלת. וזו שוב פיסת פרופגנדה נשית חסרת-ממש. מבזבזות... סטאף, שכמותכן. ג.1. סנוגינס. ^_^

הייתי מרוכזת. :>

פעם אורה ניסתה לבדוק אצלי תגובה, ופשוט התחילה לדגדג אותי בטירוף וללחוץ לי על כף הרגל, ולא הגבתי. בתגובה לשאלה- 'זה לא כואב לך?' עניתי- 'כן, אבל אני יכולה גם שלא לצעוק', או משהו, בתוספת הבעה ביזארית על פניי. Freaky. (אגב, זה היה אצלך, אז כשראינו 'אבודות והוזות' וצחקנו על הקיטש הלסבי הכונפי של הסרט המסריח)

Elsewhere

New member
בחורים תכולי עיניים...

|שנאה עזה| |כאב| *ממשיך לקרוא* 2.
3. ג.1- היזהרי ממני, נקבה נתעבת! האס"ק הוא השטן! לסיכום? מוות לזכרים. [
]

למעלה