שמע, תשעים אחוז מהימים
היי אורסוס לסחור עם יהודים זה כמו לרקוד עם זאבים,הלוואי והיה פשוט לעשות מליונים ביום על סמך פתיחת היום פה לבין פתיחת היום שם,אבל כמה אלפים בהחלט אפשרי. כריש
שמע, תשעים אחוז מהימים עד 10.30 השוק פה הוא נגד הכיוון שיהיה באותו יום. אז עד 10.30 אפשר לפתוח פוזיציה. החבר`ה בניו יורק אותו דבר. ראית איך העלו את החוזים היום לפני תחילת המסחר? ככה אפשר לקנות פוטים לכתוב קולים וללכת לטייל (הצרה היא שבניו יורק יש רק שני רחובות שנסבל לטייל בהם). כשהחבר`ה בניו יורק מעלים/מורידים את החוזים, פה המעו``ף משתולל בכיוון ועוד פעם יוצר הזדמנות. למשל ב 3 או ה 4 לאוגוסט האחרון השווקים היו במכירת יתר והיה ברור שהולכות להיות עליות. הקול שאני רציתי נסחר בערך ב 500 ואני אומר לעצמי ``ביוקר``. נו, מגיעה שעה שתיים וחצי והחוזים בגלובקס מתחילים לרדת בארבע הם היו כבר לימיט דאון ובפתיחה בניו יורק הכל יורד, אסון, מפולת, ואני אומר לעצמי ואלאק איזה תרגיל ונכנס וקונה את הקולים ב 250. נו אני שואל אותך עוד לא למדו פה את התרגילים של החבר`ה בניו יורק או שחושבים שהם פרות קדושות - אלו אותם בני ברית.... וכל זה מתיחס לעליה הפתאומית היום יחד עם החוזים בגלובקס בשעה שלוש בערך שהורידה מחירי פוטים, נתנה עוד הזדמנות לדפוק קולים וכהנה וכהנה...נכון שגם עבדו על אירופה והיא עשתה את אותו תרגיל, אבל הם ערלים, לא?...מה זה להזיז את הגלובקס? צריך בערך חמש וחצי דולר לפעמים...