אני משוגעתתת עליה

יערית

New member
אני משוגעתתת עליה

הילדה שלי,הנסיכה שלי שגדלה לי כ"כ מהר בשנתיים האחרונות, מוציאה פנינים מהפה או שמוצאים אותי מדעתי,או שממיסים את ליבי, לפני כמה דק' שמעתי אותה משוחחת עם חברה שהתקשרה אליה בכדי לקבל נחמה על חברה אחרת שרבה איתה(הן שלישייה),אז הבת שלי מקשיבה ומקשיבה ואומרת לה "אה אה,אה אה" והופכת להיות המגרשת בינהם:"תקשיבי לי,מחר בבוקר תכתבי לה מכתב התנצלות, אני בטוחה שהיא תסלח לך ,היא חברה טובה,אין שום סיבה שתדאגי,מחר הכל יסתדר ואל תשכחי שאם היא חוזרת להיות חברה ש'לך גם אני חברה ש'לכן"
עכשיו לאמבטיה

קטי30

New member
../images/Emo25.gifל../images/Emo189.gif התפוח לא נופל רחוק

מהעץ
מקסימונת מחמם את ה

ויש לך סיבה טובה

היא כבר לא אותה ילדה היא פשוט הפכה למשוה מיוחד כל כל כל כך בוגרת כל כך מיוחדת כל כך את!!! רק אושר ובריאות ושתזכה למיצוות!

יערית

New member
יו בליבי תודה../images/Emo25.gif

היא באמת מתבגרת לי מהררררררררררר,תודה תודה

מצוטטת

New member
~זוכרת../images/Emo35.gif~

איך נולדה אצלי הפנינה ^^התולעת לא סתם בחרה לכרסם ת'תפוח^^ פנקסי צקים יש עלק, נכון? חכי גם זה יגיע..........

יערית

New member
בטח זוכרת../images/Emo6.gif

תמיד מזמינה ספייר צ'קים למיקרים יוצאי דופן

יערית

New member
תואר משפטים לא נראה לי

מרגיש לי תואר במיניפולציות ריגשיות

יערית

New member
יש פעמים

שהיא בול,אבל בול כמוני,בהליכה בריצה,בזה שתמיד דברים נופלים לה מהידיים..זה מדהים לראות אותם גדלים,אנשימים קטנים וחכמים.

סליחה....

זה לא אמור להיות.... אנימשי מנודורנוי יאנה יאנה יאנה יאנה על בנת'י לעג'יג'הההההההההההה את יודעת.. ככה זה נשמע מכל הלב...עם חשק...תוסיפי לזה ת'פרצופים...ת'נישוקים...

G a v ® i e L

New member
השפה המרוקאית, כמו נעלי קרוקס...

אולי נוח, אבל די מגעיל, רק שאף אחד לא מוכן להודות בזה. גבריאל, לא באופן אישי כמובן, ומזל טוב בלונים וכל היתר, את יודעת כבר...

למעלה