אני מרשה לעצמי להסחף

אני מרשה לעצמי להסחף

היי כולם, אני יודע שדשנו בשאלות האלה כמעט כל שבוע, אבל בכל מקרה. יש לי תקציב של 2,500 ש"ח ואני מעוניין במחשב שיהיה אך ורק מיועד ל-FSX (מחובר לפלזמה גדולה של לא מעט אינצ'ים). אני אגיד לכם מה כבר יש: יש עכבר ומקלדת אלחוטית יש מסך (מן הסתם..) יש FSX דלוקס (גם מן הסתם) יש יוק ופדלים של CH יש הארד דיסק של 120ג'יגה יש צורב ו-CD ויש סוג של מארז. כלומר צריך, מעבד, כרטיס מסך, לוח אם חזקים. במידת הצורך, אפשר לשרוף גם 3000 שח. תודה רבה! עמרי

ronk3

New member
המלצה שלי

מעבד: INTEL CORE 2 DUO כרטיס מסך: GEFORCE 8600 זה בערך לתקציב שלך אם היה לך טיפה יותר תקציב הייתי ממליץ לך : מעבד: Core 2 Extreme Quad Q6600 Box וIntel (ליבה מרובעת) כרטיס מסך: GEFORCE 8800 GTX בלוחות אם אני לא כ"כ מבין אז סורי

dotandvir

New member
נראה לי שזה יהיה עדיף

3619 כרטיס מסך : GECUBE ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 - GC-HD3870XTG4-E3 שלוש שנים. ₪ 1374 1620 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT שלוש שנים. ₪ 394 2628 זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ללא הגבלת זמן. ₪ 285 3247 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- TRAY שלוש שנים. ₪ 597 3295 לוח אם : ASUS P5K שלוש שנים. ₪ 702 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ₪3352 לך על מעבד יותר חלש וקח כרטיס מסך תותח. אם אתה מסתפק ב- 3850 במקום ה-3870 תוכל לצמצם את החריגה או לקחת 4 GB זיכרון (בתנאי שיש לך XP PRO) מה שאמור מאוד לעזור בביצועים. דותן

מה הכרטיס מסך הכי טוב שיש היום בשוק?

כי נראה לי אני אלך עליו ועל מעבד טוב (לא הכי טוב) + כמה זיכרון פנימי אפשרי שויסטה מאפשרת.

dotandvir

New member
לא כדאי לקחת את הכי טוב

הכרטיס בעל הביצועים הגבוהים ביותר בד"כ עולה כפול או יותר מהכרטיס המשתלם ונותן עוד דחיפה ממש לא משמעותית בביצועים. השאלה המרכזית היא לגבי גודל המסך שלך והפילטרים שאתה מפעיל בזמן המשחק - AA בעיקר ו-HDR. הכרטיס ששמתי לך נחשב חזק מאוד ואתה יכול לחשוב גם על הכרטיסים החדשים של NVIDIA עם ליבה מסדרת 92, הם קיימים כבר בארץ ולא תתחרט אם תיקח אותם אבל ייתכן שהם מעט יקרים יותר. רק לגבי המארז נשארו לי ספקות - הכרטיסים האלו מתחממים מאוד מאוד במיוחד ה-NVIDIA וצריך לחשוב היטב כל המארז שיאכלס אותם מבחינת קרור אוויר איכותי. מבחינת כמות הזיכרון האתר הבא: http://www.winsupersite.com/showcase/winvista_editions.asp טוען שויסטה תומכת ב- 8 GB גם במערכות 32 ביט אבל קשה לי להאמין שבתקציב שלך תוציא כל כך הרבה עך זיכרון - 4 GB הם כן בהחלט מומלצים עם זאת. למה בעצם וויסטה אם יורשה לי לשאול? WIN XP PRO תומך יפה ב- 4 GB, וויסטה מלאה ברעות חולות ומערכת DRM וההבדל ברמת הגרפיקה בין משחקי DX9 ל-DX10 לא נראה לי גדול או משמעותי. הביצועים ב-XP יהיו משמעותית טובים יותר. דותן

למעלה