אני מרצ אני

אני מרצ אני

ליכודניכים בני זונות לכו להזדיין יא חראות לכו לשרון שיסדר לכם חדר בסיטי טאוור ימנים לכו להזדיין בחדר ששרון סידר "יש לנ מרצ לעשות,לבנות,לשנות סדרי עדיפויות להביא את התקווה באהבה למדינה הזאת. יש לנו דרך היגיון חזון להחזיר תבטחון הכלכלי שלך שלי להביא אותב בצדק חברתי אחותי"......... מתוך הג'ינגל הענק של מרצ מקווה שלא תחזיקו מעמד אפילו יום אחד.... אימייל לתגובות:[email protected]

תגובה לחמור

לפי הצורת כתיבה שלך רואים שאתה ממש חיה איכס גועל נפש תת רמה יודע מה? רק הצורת כתיבה שלך מראה כמה שווה המפלגה שלך

doresh shalom

New member
רק לא זה

אל תתני לילד הזה לשקף את מרצ כי זה ממש לא ככה הוא סתם תינוק (אני מכיר אותו)

תגובה ליודונאצי

אני רוצה להזכיר לך שקיבלתם רק ב6 מנדטים בבחירות האחרונות והפסדתם 40% מהכוח שלכם, העם בחר שרון, העם יקבל שרון! מי שלא רצה אותו כשר ביטחון קיבל אותו כראש ממשלה. אני לא ארד לרמה שלך.

אולי אבל.....

נכון לא קיבלנו הרבה מנדטים אבל אם כל הכבוד לעם ישראל השיקול דעת שלו מוטעה מה שרון עשה בשבילינו למה שרון הוא כל כך טוב בשביל העם? כל מה שהוא עשה זה לרצוח אלפי ערבים ללא בושה,הוא הכניבס אותנו לשנתיים אולי הכי גרועות בתולדות עם ישראל...

925279 אנשים הצביעו עבור שרון

925279 מצבעים מתוך 3148364 הצביעו עבור שרון בבחירות האחרונות, הליכוד עם אריאל שרון לראשות הממשלה קיבלה 38 מנדטים, בבחירות 2001 לראשות הממשלה זכה מר שרון ב1,698,077 קולות שהם 62.39% העם אמר לא לשמאל אני לא יודע מאיפה המצאת את הטענה" כל מה שהוא עשה זה לרצוח אלפי ערבים ללא בושה" זה בול שיט, כנראה שפשוט יוסי שריד שטף לך את המוח, אני נפגשתי עם מר שריד מספר פעמים, כל מה שיש לי להגיד עליו שחבל. חבל, באמת חבל אני מציע לכם לצפות בהרצאות שלו, הוא יכל להיות דובר מצוין. ברצוני להזכיר לך שמר שריד כבר לא יו"ר מר"צ, הוא עזב, הוא הפיק מסקנות אישיות וקיבל את ההחלטה הנכונה.

אתה מבייש את השם שאתה מייצג

בקשה לי אליך, אתה מכפיש, אתה מקלל (למרות שחל איסור בפורומים לעשות זאת - אני מתפלא שלא מחקו את ההודעה הזאת) ואתה מבייש אותי כפעיל בנוער מרצ! אתה ירדת לגזענות ולסטיגמות מיותרות. אתה כבר כותב הודעה כזו - אל תכתוב אותה בשם אף מפלגה או גוף שאתה כביכול "מייצג", רשום אותה כשלעצמה! מקווה שאתה יודע מה ההשלכות

Zack DA

New member
למה למחוק ?

הימין רק מרוויח מפירסומים כאלה

Yanchu

New member
מטעם מרצ...

ההודעה שנכתבה כאן, אינה משקפת את דעותיה של מרצ. מי שכתב את ההודעה, ואני לא מכיר אותו, סתם אמר שטויות. אני, כפעיל בנוער מרצ, בא להגן על תנועתי- ומבקש ממכם שלא תתייחסו להודעות מטומטות כאלו שנכתבו ע"י איש דאין לו מושג על מה הוא מדבר... אני אישית לא כותב בפורום הזה, אבל אם אני אתכתוב אני אכתכתב ברצינות ולא בזלזול- כדי לא לפגוע באףך אחד, ודאי לא בגלל שהוא מרצ/ליכוד/עבודה/איחוד לאומי/ מפד"ל או כל דבר אחר. אבקש ממכם לא לחשוב שאלו הם אנשי נוער מרצ ומרצ, כי זה פשוט לא נכון!!! אני בכל מקרה אגיב כאן ברצינות יותר: אני חושב שזה שהעם שרון, לא אומר כלום על שרון- אלא אומר הרבה יותר על העם. העם טעה (אני לא אומר העם מטומטם, כי זה טימטום להגיד את זה), ואני מקווה מאוד שלאחר שהעם יראה את התוצאות של ממשלת שרון (אני מאמין בלב שלם שהן לא תהיינה חיוביות, אבל אני מקווה שהן תהיינה חיוביות...)- שהעם ישנה את בחירתו וינדוד לגוש השמאל, שאני חושב שהוא ויציא אותו מן הבוץ ששרון הכניס אותו בשנתיים האחרונות. יום טוב, מקווה שלא תקחו את כל מרצ כביזיון, כפי שהציג אותה "סטנה פורנו". ול"סנטה פורנו", הייתי במקומך מתנצל מהר, על האוול שגרמת למרצ ולליכוניקים. יום טוב!

DaNDoosH 100

New member
מרצ שולטים! יבכיינים מקופחים ):

לא לבזות את מרצ לכו לכו לממשלה שלכם!!!!!!!! שלא תעזו לרדת עלינו שוב!!!

האם רק אני חושב שזה מישהו...

שרצה לדפוק איזה מכר שנוא? פירסם את הדואל שלו, תחת הודעה מפגרת כדי לגרום לכולם להציף לו את הדואל... בכל אופן, בהנחה שאתה אמיתי, אני חייב לציין שבתור חבר מפלגת מרצ אני מתבייש להיות באותה מפלגה כמוך, אין לך מקום במרצ. אין לא לך ולא לי מונופול על האמת, העמדות של הליכוד לגיטימיות בדיוק כמו העמדות של מרצ. לאחיי ולאחיותיי מנוער הליכוד, אני רוצה לבקש סליחה בשמו של האידיוט שלהודעתו הגבתי, ובשם כל נוער מרצ, מקווה שנשמור על יחסים טובים על אף העמדות השונות. חג פורים שמח ורועש (רק משמחה!) לכולנו!

מה מה מה?!

התגובה שלך בכלל לא שווה התייחסות! מי שאני כן מעריכה פה זה נוער מרצ למרות חילוקי הדעות הרבות שיש לי איתם!! בנאדם כמוך הוא לא איש בעל דעות הוא ילד שגדל בבית מרצ וששמע זאת מהוריו כשתגיע לבגרות מסויימת אם בכלל ותאמין בדעותיך תפגין אותן.

שונא שמאלנים, אתה מבייש אותי

מחלוקות או לא מחלוקות! אני שונאת שילדים קטנים שרק למדו מההורים שלהם מזה מפלגה ואימצו את הדעות הפוליטיות באים ומשחקים אותה מבינים.. זה מטופש אני אתן לך את אותה ההצעה שנתתי לשמאלני הממורמר...תגדל תתבגר תגיע לדעות משלך,שמאחוריהן אתה עומד בגאווה ואז ספר לנו עליהן

דבר ראשון את לא תסבירי לי איך

הגעתי לדעות שלי ותנתחי מהם דבר שני אל תנחשי בן כמה אני דבר שלישי יש לי ריב פרטי איתו ואת לא צריכה להתערב ודבר אחרון... סליחה שאני מבייש אותך

למעלה