אני מרוצה מהרשימה

אני מרוצה מהרשימה

האנשים שנבחרו ראויים להכנס לכנסת כעת יש לנו חברי כנסת אייכותיים. לגבי הפורשים מעשה זה יחשב כמהלך דיקטטורי שנעשה עקב הפסדם או חששם של הפורשים

איך מרוצה? מי הם? הציבור יבחר בהם?

כמצביע שינוי בשתי מערכות בחירות, שמכיר הרבה מצביעי שינוי, אני אומר לך שהם לא יבחרו.

לאריה שלום

אלו שנבחרו מאוד פעילים טומי לפיד היה אחד הגורמים ששינוי קבלה 15 מנדטים בבחירות הקודמות. אהוד רצאבי חוקק את החוק של מרוצי המכוניות. אילן ליבוביץ ויגאל יאסינוב היו נאמנים לאידיאולוגיה כאשר התנגדו לשבת עם החרדים בממשלה ושני חברי מועצת העיר רון לוונטל ובועז עצמון פעלו רון לוונטל עשה רבות כחבר מועצת העיר בת"א ובועז עצמון גם עשה טובה בי-ם אם נוסיף את את העובדה שאר העיר מיהדות התורה

שלום טומי. לא עקבנו בדקדקנות

אחרי כל הפעילויות אבל האמת שציפינו להרבה יותר משינוי. גם לפני מה שקרה הרבה מכרים שלי שהצביעו לשינוי בפעמיים הקודמות הביעו אכזבה אבל עדיין לא בחרו מפלגה חדשה. איזה חוק למרוצי מכוניות? אהוד רצאבי דאג שיהיו מרוצי מכוניות בישראל? מה עם תחבורה ציבורית בשבת ונישואין אזרחיים? לא ידעתי על מרוצי המכוניות אבל הם המצע של שינוי? מה בקשר להימורים על מרוצי סוסים והימורים על קרבות כלבים? הם במצע של שינוי? אני לא מכיר מקרוב מה עשו במועצת העיר ת"א ובירושלים. לפיד אטרקטיבי כי הוא מוכר. ככל שהאנשים יותר מוכרים הם יותר אטרקטיביים כי הציבור לא בקיא בפרטים. המלחמות בתוך הסניפים הזיקו לכם כי חשבנו ששינוי היא מפלגה "נקייה" עם תרבות פוליטית אחרת.

אנדרי ז

New member
לפיד מכר פעם

אבל היום רוב הקונים ברחו לו. לצערי הוא הוכיח שהוא לא בנוי לעמוד בפני תרגילים פוליטיים מבריקים כמו שאריק שרון עשה לו אינסוף במהלך ישיבתנו בממשלה. ציבור בוחרינו לשעבר מאשים ברוב הכישלונות שהיו את ההנהגה שהודחה, ולכן עם רשימה ברובה חדשה האטרקטיביות שלנו עשויה לעלות בחזרה, כי הצורך בשינוי אמיתי במדינה הזאת בהחלט קיים.

נכון אנדריי אתה צודק

והתוצאות שלשלום מראות הכל. החכ"ים שנבחרו הם אלו ששמרו על האידיאולוגיה ציינתי באחת התגובות לאריה על מעשיהם. הייתה לי הערכה מועטה לגבי הפורשים שחלק מהם פעלו כשורה אולם לאחר שהפסידו או פרשו מחשש להפסד הם הראו את העדפתם לכסא במקום לדאוג לנו' יותר חשובים

אן היו השיגים אך יכולנו להשיג יותר.

זו בדיוק הסיבה למרד שהיה במפלגה. אתה צודק שההישגים לא מספקים ולכן המצביע שלנו, במועצה ומיחוצה לה, מאס באנשים רבים מצמרת המפלגה. אולי תיקווה שנצליח להדגיש את העשיה המשמעותית שכן הייתה ואת היכולת של האנשים שכן נבחרו. כולי תיקווה שבקדנציה הקרובה נספר יותר סחורה למצביע. ברור מאיליו שאני הייתי מעדיף ניצול יותר טוב של 15 המנדטים שקיבלנו בפעם הקודמת. זה לא קרה ולכן חייבים מהפכה במפלגה. אי אפשר לשמור בה אנשים שהפסיקו לתפקד רק בזכות השם הטוב שיש להם אצל חסידי המפלגה הקנאים ביותר. כואב לי להפרד מרוב מי שהלך אבל אני מתחיל להבין שזה הכרחי.

לאריה שלום

כן אהוד רצאבי דאג למרוצי מכוניות בנוסף לכך הוא היה בועדת הכספים ובלם את החרדים ככל יכולתו. אם לא עקבת אחרי פעילותם של הנבחרים או שהתק' לא ציינה אותם לא אומרת שהם לא עשו כלום ראית דוגמאות. שינוי עשו הרבה דברים מועילים לראשונה הייתה ממשלה חילונית ללא החרדים מה שמפלגות קודמות שהבטיחו לא קיימו, משרד הדתות פורק והחרדשים הרוויחו פחות. אולם לגבי תחבורה ציבורית בשבת ונישואין אזרחים ניסינו להעביר אך עם 14 חכ"ים לא ניתן, החכ"ים של הליכוד וכמות גדולה מהעבודה לא תמכו ואני משוכנע שכך גם תעשה קדימה. בכל מקרה מי שיבחר יהיה החרדים וברור את מי מי שישמר על הציבור החילוני ששכח מה החרדים עשו בממשלה זאת שינוי

התנגדות לשבת עם החרדים בממשלה

היא בהחלט נקודה לזכותם של שני חברי הכנסת. כאשר יש חברי כנסת אופורטוניסטים התנגדות כזאת מעניקה נקודות זכות רבות.

אריה אני מסכים אתך

אילן ליבוביץ ויגאל יאסינוב לא חששו לצאת נגד ההנהגה. אירוע זה יאמר לזכותם הם היו אלו שהפגינו אכפתיות ושמרו על האג'נדה בניגוד להנהגה שהחליטה לדאוג לכסא שלהם

וגם אראלה גולן תרמה רבות

החוק האדום אשר מותר לנשים ללכת עם בגדים אדומים נוסיף את העובדה שהיא הייתה בכנסת שנה אחת

היה איזה רב שאסר על בגדים אדומים

הוא טען שלנשים אסור ללכת עם אדום מאחר שלטענתו זה צבע זנותי. אראלה גולן חוקקה חוק נגד המהלך כמו כן מיותר לציין מה היו צבע בגדיה בהמהלך חקיקת החוק

ליבליך

New member
לא כל פעולה בכנסת היא חקיקת חוק

אראלה לא חוקקה שום חוק בנושא, ואין טעם לחוקק חוק בקשר לכל שטות שרב כזה או אחר אומר. היא בסה"כ הגיעה לכנסת בחולצה אדומה כדי למחות על דבריו, וקראה לנשים אחרות בכנסת לעשות אותו הדבר. אגב, גם חברת הכנסת גילה פינקלשטיין מהמפד"ל הגיעה באדום, ואמרה שמדובר בצבע חביב בהחלט שאינו זנותי.

מאילה שאני מכיר אני מרוצה. על השאר

אני צריך ללמוד עוד. (מכיר לצורך העניין זה גם 'מכיר אישית' וגם 'מכיר את פועלם מהעיתונות'.)

עדו אני חושב שהיית מרוצה גם מהשאר

למרות שאין לי מוג את מי אתה מכיר. אבל עצם העובדה שממי שאתה מכיר אתה מרוצה אומרת הכל

למעלה