אני מרוסק

ארז148

New member
אני מרוסק

דפיקה בדלת. ללא התראה מוקדמת. שליח עם מעטפה תביעת מזונות אני לא מצליח לנשום לא מתפקד אני יודע שלא הייתי בעל מושלם אבל אני יודע שאני אוהב אותה הבית ריק...המיטות של הבנות ריקות מה עושים? נגמרו לי החיים אני חושב

אייבורי

New member
המלצה

זה הזמן להשען על המשפחה סע קצת להורים, שב עם האחים תנסה להעביר את הכמה ימים הקרובים בחיק המשפחה ואז תתאושש ותתמודד מאחל לך גירושין קלים.

ארז148

New member
אני לא מסוגל

אני לא רואה את עצמי חיי לבד אני מרגיש שנגמרו לי החיים

קח את הזמן

זה הזמן לעשות חושבים!מה היה שם?האם היית שם?מניע? דבר איתה,תקשיב לה ותבין (אולי) מה הביא אותה לכך. נסה לחבר אותך לסביבה תומכת,שתף חברים ונסה לא להתבודד,אחרת הבעיה תתגבר. החיים לא נגמרים,אתה כרגע בשלב ההלם,מנסה לעכל מצב חדש שנכפה עליך. זכור, אחרי ירידה באה עלייה..זה העת לעשות חושבים!!

czar

New member
לא נגמר כלום

לא נעים, לגמרי לא אבל לא אסון, קמים משם מהר ומתחילים מחדש. אסור לך עכשו להשבר, זה בסדר להתאבל ולהתבלבל קצת, אבל רק הבט מסביבך ותראה שרבים וטובים היו ויהיו שם. הכי חשוב שתהיה עכשו חכם, ובן אדם, בלי מלחמות, יש ילדים ברקע והכי חשוב והאינטרס היחידי הברור שלך כרגע אלו הן, עם שכל ישר ובלי נקמנות הנזק יהיה נמוך יותר.

czar

New member
עוד דבר חשוב

לא יודעים כאן מי זאת אשתך, אתה צריך לדעת כמה רעה היא יכולה להיות ומי ה"יועצים" שלה וככזה תתכנן את השלב הבא כי אם היא רעה פוטנציאלית היא יכולה לגרום נזק לא מבוטל. אתה כנראה חייב עו"ד, תזהר שלא יגרור אותך לתהומות קשים. תרים טלפון לאשתך, תגיד לה שקיבלת את המכתב ואתם חייבים לשבת ולדבר, תנסה להיות הכי פשרן שתוכל ולפשר אותה ולהמנע מהתדיינות, אתם בלי הסכמות בניכם תפרנסו המון עורכי דין, וחבל.

נומלה

New member
ותקפיד על הסדרי ראיית הבנות

מה שלא תסדר עכשיו יכול בעתיד להתפוצץ לך בפנים

מריוס זכריה

Member
מנהל
חייב לומר: לא מבין את הסיפור

אם זה ללא התראה מוקדמת, זאת אומרת שרגע לפני אתם חיים באותו בית. אם כך, גם אם היא חותכת, המזונות יגיעו אחרי הרבה חודשים. מה, באותו יום היא לוקחת את עצמה, את הבנות, המזוודות, רצה לעורך דין, מנסחת כתב תביעה, משלמת אגרה בבית המשפט, לוקחת שליח שיגיע תוך חצי שעה אליך, ואתה, משום מקום לא מבין מה קרה? אתה מבין שיש בעיה בסיפור.... או שאם היא עזבה את הבית לפני חודשיים, עם הבנות, איפה הפתעה. טוב, גם אם אני לא מבין - משתתף בצערך. מריוס

ארז148

New member
אז ככה......

אניב ן 36 נשוי 10 שנים עם 2 בנות עובד בעבודה שמאוד מעניינת אותי ואני נהנה מכל דקה אני נראה טוב טוב ילד באופי שלי אבל מאוד מאוד אוהב את המשפחה שלי אני יודע שפגעתי בה לא מעט התחננתי אלייה לפני רבע שעה בטלפון שתתן לי הזדמנות אחרונה אני לא רואה את החיים שלי בלעדייה רק היום היא עזבה את הבית לדברייה מחר היא תחזור היא רצתה שאעקל את המכתב מהבית משפט לבד עם עצמי כתב התביעה לדעתי לקח המון זמן היא אספה חשבונות משכורות הוצאות ועד שהגיע המכתב לא היה לי מושג שמשהו כזה עומד לקרות לא בכיתי מאז שהייתי בן 10 אני חושב אפילו שקרובי משפחה שלי נפטרו לא הזלתי דמעה בכיתי לה כמו תינוק אני מרגיש שהחיים שלי היום בתאריך 04/11/09 נגמרו לא מצליח לאסוף את עצמי לא רואה את עצמי הולך לעבודה לא מסוגל לתפקד

מריוס זכריה

Member
מנהל
טוב, אז אם ככה... (או שבעצם, לא ממש טוב)

היא עשתה את זה בצורה הכי נבזית שאפשר. באמת, יותר נמוך מזה קשה לרדת. למרות זאת, אני לא מציע לך להלחם בה, כי זה יפגע בך באותה מידה ובבנות. מה שכן, כמו שכתבו לך כאן, כדאי עורך דין טוב כדי להגיע להסדר הוגן, ובעיקר, לדאוג לצד היחסים שלך עם הבנות, כמו שאתה רוצה שזה יהיה (אולי משמורת משותפת, תלוי מה שנראה לך). מה שבטוח, אצלי הרגש היה נגמר באותה שניה. מהיום היא הייתה בשבילי אדם זר לחלוטין. אמנם אני מתנהג בנימוס ובכבוד עם זרים, אבל הם נשארים זרים. זה כמובן אני, וזה אולי לא מתאים לך. אבל זה מה שנראה לי נכון. אהבה עוד תמצא, אני רק מקווה שתבין עם הזמן איפה טעית - לא בזה שהיא עזבה אותך, אלא בזה שחיית עם אישה שמסוגלת לצעד כזה, בצורה כזאת חסרת התחשבות וחסרת רגישות. יש פה גם טעות שלך. בכל מקרה, כמו שאמרתי: משתתף שבעתיים בצערך.

או שהוא באמת היה כל כך ממוקד בעצמו

שהתעלם מכל תמרור שהיא הציבה מולו וגרם לה להפוך למפלצת שהיא עכשיו...

I C E M A N 7

New member
או ש...

לקח כל כך הרבה סיכונים לא מחושבים מתוך הנחה שהיא בכיס שלו, עד שהפסיד את כל הקופה. ואם נקרא היטב בין השורות, אין פה בכלל "או". אישה נקמנית לא מציבה תמרורים

czar

New member
לא, לא הייתי קורא לזה נבזית, הייתי ממתן

כ"א מתמודד עם בעיות או רצונות באופן שונה, היא רצתה להתגרש וכנראה שרק ככה היתה יכולה לעשות את זה, רק ככה היא יודעת. אני בבטן לא מאמין שיש אנשים רעים, יש כאלו שרע להם וכל מה שהם עושים נובע מאיפשהו. אני מניח שאם היא היתה כאן והיינו שואלים אותה לפשר הדבר, היא היתה מספקת הסבר משכנע לגמרי מדוע בחרה להתגרש ולמה ככה. אני לא רוצה להיות שיפוטי כי לא היא השאלה אלא אתה. חיב להגיד שמהקמצוץ שאתה כותב אני מניח שעם השנים סיפקתם אחד לשניה סיבות ללכת, והנה בא יום התשלום ועכשו צריך להתמודד. אתה חייב רק לתת לעצמך סטירת התעוררות, אתה בפאניקת הכחשה, עדיף שלא תחנן כמו ילד אלא ההיפך, עכשו תתנתק לשבוע ורק אז לך לדבר. אדוני - אין זמן כרגע לבכיינות, עכשו צריך לעכל בשקט וללמוד לעבוד מהראש בטקטיקה חכמה בכדי להינזק כמה שפחות - אתה והסביבה כולל היא והבנות.

דווקא יש

נקרא לזה רעים אם רוצים (ולא נהיה רחוקים מהאמת), אני קוראת לזה נכים (אבל בניגוד לנכים פיסית, אין בי שום רחמים כלפי הנכים נפשית הללו כי אם הם היו רוצים ומתאמצים הם לא היו נכים ברמת תפקוד כזו ירודה). כולם סובלים ממשהו באיזשהו שלב, השאלה היא אם תיתן לזה לגרום לך להיות חסר רגישות כלפי הסביבה. על סוציופתים שמעת?

soyerj

New member
מזדהה

הי, אני מזדהה איתך לגמרי. אני הרגשתי שהחיים שלי נגמרו ב-7/10/09. היום שבו גיליתי שאשתי בוגדת בי. זה גם היום שהיא עזבה את הבית. החלק הכי גרוע בכל הסיפור הוא שזה היה די במפתיע. שלושה שבועות קודם לכן היא הגיעה אלי עם בקשה ללכת לטיפול אשר הפתיעה אותי וטלטלה אותי מאוד. גם אני יודע שלא הייתי בעל מושלם, אבל זה? מאז, אני נע בין עצב, דיכאון, כעס, עלבון ואהבה. כן, אהבה. למרות הכל ולמרות מה שהיא עשתה - אני עדיין אוהב אותה. רוצה אותה ומתגעגע אליה. גם אני מרגיש שקשה להיות לבד, ולמרות שאין לנו ילדים אני מרגיש שבכל מקרה יש משהו שקושר אותנו אחד אל השנייה. העניין הוא, שככל הנראה רק אני מרגיש ככה... אמנם היא עזבה אותי בגללי ולא בגללו, אבל למיטב ידיעתי היא מאוהבת בו ורוצה להיות איתו. גם אני התחננתי, גם אני בכיתי ובוכה עד היום. שום דבר לא עוזר. אי אפשר לשכנע מישהו שיאהב אותך. חודש אחרי, אני מנסה להוציא את עצמי מההרגשה הזו. חברים ומשפחה הם באמת תרופה טובה לסימפטומים, אבל לא לבעיה עצמה. והבעיה היא לא שהיא עזבה או בגדה, אלא למה. אני מאשים את עצמי בהרבה דברים שקשורים לכך שהגענו לאן שהגענו, אבל אני יודע גם שגם לה חלק בלתי מבוטל בכך. צריך שניים לטנגו... אין לי מה לומר לך מבחינה של עצה: אני עוד צעיר מדי בסיפור הזה. כל מה שאני יכול להציע לך זה הבנה ואמפתיה. מאחל לך שתהיה חזק.

czar

New member
מעורבבת עם

תחושת כשלון ואגו מרוסק.... לפנות עכשו לאהבה זאת תהיה טעות, לאגו זאת הדרך שתשקם אתכם מהר יותר.

למעלה