אני מרגיש שאני תקוע...

Liran Avital

New member
אני מרגיש שאני תקוע...

שלום שמי לירן, זמר צעיר - אבל מרגיש תקוע במקום אחד... אני מקווה שתקראו את הסיפור שלי ותוכלו לעזור לי - תודה! ובכן, שמי לירן, זמר בן 16.5, מאזור הצפון. אני למדתי 8 שנים נגינה על-גבי פסנתר, במשך 7 שנים אני סולנה של המקהלה הייצוגית של העיר. במקביל, כבר 7 שנים אני מקבל שיעורי פיתוח-קול ושירה. ובנוסף, אני לומד משחק ותאטרון. לאחרונה התחלתי להרגיש כאילו שאני תקוע כבר הרבה זמן באותו מקום - ואם אתה לא ממשיך להתקדם, אתה רק נוסג אחרונה - ובכן, השירה המקהלתית היא חוויה בפני עצמה, אבל אני לא רואה בה עתיד - אני רואה את עצמי שר סגנון שירה שונה לגמרי (יותר לכיוון פופ) אבל לא יוצא לי לעסוק בזה... לא יוצא לי להופיע כסולן... לא יוצא לי לעבוד כזמר... וככה, אין שום סיכוי שמישהו ישמע עליי אי-פעם. אז מה אני יכול לעשות? ההרגשה הזו נמאסה עליי... אני רוצה להמשיך להתקדם, לשיר לאנשים, להתחיל להקליט שירים מקוריים של המוסיקה שאני אוהב - אבל אין לי מושג למי לפנות ואיך לגרום שכל זה יקרה?

קמי ולו

New member
שלום לך ידידי../images/Emo70.gif

אז ככה, יש לי פתרון לחלק מהבעיות שלך: אם תבדוק טוב בארכיון ההודעות תוכל למצוא שיש לי אתר שהוקם במיוחד לאנשים כמוך. באתר תוכל להעלות את השירים שהקלטת ובכך אנשים יוכלו לשמוע אותך ולקבל רקע על מי\מה אתה. אם אתה באמת רציני- דבר איתי ב איי סי קיו- 166172784 ___________________________ רגע, אז כאן רושמים את החתימה

Liran Avital

New member
אני מעולם לא הקלטתי חומר באולפן...

כך שאיני יכול לשלוח לך משהו מיוחד.... :)

Kfitzi

New member
אח שלי תרגע, עוד מעט אתה בן 18

צה"ל מידעינו יזמן אותך תגיד להם אחים שלי אני רוצה להקה צבאית!!! יקחו אותך למיונים (מבחני קבלה {אודישנים}) ושם תראה להם מהכין הדג מטיל את מימיו ודרך הלהקה הצבאית 90% מהזמרים הישראלים התחילו... אגב שמע סיפור נחמד : היה איתי אחד בטירונות שמנגן קלידים כבר איזה 100000000 שנים... כשהוא היה בן 16.5 ידידה שלו הלכה למבחנים ללהקה הצבאית והיא ביקשה ממנו להלחין לה קטע ולנגן איתה ביחד (הוא באותו שלב היה לפני צו ראשון) באודישנים אחד הבוחנים היה רמי קלינשטיין והוא כלכך התלהב מהנגינה של אותו בחור שהוא במקום ביקש ממנו להגיע למבחנים ועכשיו הוא מנגן בלהקה הצבאית מזה שנה....

למעלה