אני מרגיש צורך לשתף...

Mr Freeze

New member
אני מרגיש צורך לשתף...

זה אמנם לא מתאים ב-כ-ל-ל לאווירת ה-11 בספטמבר, ואני מצטער אם מישהו יראה בזה חוסר טאקט, אבל אני חייב לשתף אותכם באושר שלי. דן (תודה ענקית!! אין לי דרך אפשרית להביע את השמחה!) צרב לי את ההופעה של אלאניס מראשון לציון. אני יודע שבשביל רובכם (אם לא כולכם) זה די old news, אבל אני, שמס´ ההופעות של אלאניס ששמעתי מוגבלות במיוחד, לא יכול להסתיר את ההתלהבות שלי! אוקיי, אז דיברתם הרבה על הגרסה המיוחדת של Not The Doctor אבל לא זכור לי שהזכרתם שהיא הוסיפה סולואים כ"כ מ-ד-ה-י-מ-י-ם! איך, איך לא הייתי שם?! גם הגרסאות של All I Really Want, Joining You ובעצם הכל העלו אותי למיקום גבוה בהרבה מהשמים... הפספוס היחיד זה שגלגל"צ לא הקליטו את Baba ו Forgiven , אינני צריך לספר לכם עד כמה מצויינים ומלאי אנרגיות הם. דן - תודה, תודה, תודה! אין כמוך! ולסיום... תזכירו לי מי האידיוט שאמר שאף פעם לא מאוחר להתחיל?... בהופעה הזו אני כבר לעולם, לעולם לא אהיה
(שהסמיילי לא יטעה אותכם. אני עדיין מאושר!) בר.

מבין אותו...

אני הייתי הבנאדם הכי שמח בעולם שראיתי את המכתב החום שעדי שלחה לי בוא את ההופעה. קראתי את המכתב שהיא שלחה לי איזה 10 פעמים רצופות. אבל ממה שהבנתי אפשר היום למצוא את "באבא" מראשון (זה ממש לא בטוח כי אין שום סימן של מילים בעברית.... מישהו ממש זוכר את ההופעה, אני מוכן לשלוח לו ויגיד לי לפי הפתיחה...). ואת "פורגיבן" אפשר למצוא בסרטון של ת"א (אולי הכל מפריע אבל את הקטע העיקרי של השיר - what i learned i rejected... השאירו ולא עשו כלום.)

Mr Freeze

New member
כן, גם אני די מיהרתי...

לשלוף את הדיסק מהמעטפה
והממ, אילו סרטונים? בר.

moriss

New member
איזה כיפ לכם!!!

לי אין בוטלג (ככה קוראים לזה, נכון?) מההופעה בראשון, והייתי מת להשיג אותה! אם מישהו יכול לצרוב לי אותה (בתשלום כמובן) אני אשמח מאוד. למי שמוכן שישלח לי מסר.

נריה פי

New member
גם אני רוצה, גם אני...

אם מישהו יכול אז הוא יכול לצרוב גם לי?! (בתשלום, כמו שעידן אם אני לא טועה אמר!) ועוד העתקה מעידן, תשלחו לי גם מסר. תודה מראש נריה

AlanisJunkie

New member
אחלה

אני הקלטתי בעצמי את ההופעה, הם לא שידרו את באבא, אבל יש לי את פורגיבן.

למעלה