אני מרגיש לא שייך

עופר ב.ה

New member
אני מרגיש לא שייך

אני לא בן 17 (אם כי לא הרבה יותר), לא הייתי במתא"ן, לא בסדנה ולא במגמת תיאטרון (למעשה אני לחלוטין חסר כישרון בתחום, ובעיקר חסר יומרות), אני לא מהוד השרון ולא מפתח תקווה, לא גרתי לא בברצלונה ולא בבריסל (אמנם ברומא כן, אבל זה היה פעם פעם אז זה לא נחשב), אין לי מכר משותף ששמו אסף ברנע, ובקיצור, כל ההתבוססות העצמית הזו לא נוגעת לי. אז בבקשה, המשיכו את הדיונים המרתקים על המטבוליזם בין איבי לאסף בתאריך 5.12.99 בשעה עשר וחצי בערב פונקט, באייסיקיו (תוכלו לפתוח אקטיב ליסט). עופר ואם באסלה עסקינן, חזרתי לפני מספר שעות מהניאגרה, והמראות מרהיבים ממש!

מאריאן

New member
היי עופר...

התחלנו לדבר קצת על מתא"ן ואסף ברנע בגלל שמסתבר שזה מה שמשותף בין כמה מחברי הפורום... אבל, זה לא אומר שאתה חייב להרגיש לא שייך... הפורום פתוח לכו-לם, ואני מנהלת פורום של כו-לם
אז אולי פשוט תספר לנו על עצמך קצת? ביוגרפות אישיות תמיד מתקבלות, כי כאן, כמו שאתה רואה, תמיד יהיה מישהו שיקרא את זה
אז יאללה, אני מחכה בקוצר רוח לשמוע מה מביא אותך לכאן, בן כמה אתה, ואיזה חברים משותפים יש לי ולך

עופר ב.ה

New member
ובכן

אמנם אצלכם, אנשים הפועלים בתחום התיאטרון, אקסהיביציוניזם הוא תכונה טבעית (
), אולם אני באמת לא רואה כיצד סיפורי על עצמי יקדמו באופן כלשהו את הדיונים בפורום. עופר

מאריאן

New member
עופר,

לא נורא, אתה לא חייב לחשוף את עצמך אם אתה לא רוצה. אבל אם אתה לא מתחום התיאטרון, אז אולי תספר לנו איך הגעת ללאהוב את התחום, ולדעת עליו כל כך הרבה?

עופר ב.ה

New member
תשובה בנאלית

לאהוב את התחום - אני לא יודע איך הגעתי, אני מניח שזה במסגרת ההתעניינות הכללית שלי בתרבות. לדעת כל כך הרבה - כפי שאמרתי, אני יודע ממש מעט (ולא מדובר בהצטנעות לשם הנימוס). לכן, כפי שכבר ציינתי, אני כותב הודעות רק בנושאים שיש לי משהו לומר לגביהם בעל עניין לציבור (המצומצם למדי) של הפורום. ולפורום הגעתי יחד עם הגעתי לפורומים של תפוז (בעקבות סגירת יואל), כשראיתי את המילה "תיאטרון". עופר שחוזר לארץ הנהדרת עם האנשים הנהדרים, הנוף הנהדר, המצב הבטחוני הנהדר, מזג האוויר הנהדר והתיאטרון הנהדר, כמובן

למעלה