אני מרגיש כוח מסויים.

icekey

New member
אני מרגיש כוח מסויים.

שלום, אני מרגיש שיש לי כוח מסויים, אבל אני לא יודע להשתמש בו. לדוגמה, אני יכול להדביק על החזה שלי כפיות, או סרגלים מברזל על המצח.. ( מטבעות.. כפיות.. כפות.. מגהצים ). אני מרגיש הרבה מאוד אנרגייה יוצאת ממני מהידיים שאני מקרב לפנים, ואנשים אומרים לי שהם מרגישים בחום עז.. לפעמים יש לי הבזקים שאני יודע מה יקרה באותה שעה... אני יכול לנבא מה יקרה בחודשים הקרובים ( רק 25% עד 45% מהניבואים שלי נכונים בדר"כ )... רציתי לדעת איך אפשר לפתח את זה.. או שזה בכלל לא כוח. האם מישהו יכול להסביר את התופעה אני אשמח. תודה

o d e l e

New member
מאוד מומלץ לצפייה, יש כל מיני כוחות

http://www.sodot.tv/site/ProDetile.asp?id=221&CategoryID=1&SubID=4

icekey

New member
אני לא רוצה לעסוק בסיאנס.. אני רוצה

לדעת איך אפשר לפתח את הכוחות האלה, שהיו כיביכול יותר "חזקים" או לפתח אותם לכיוון שאני רוצה.

אהלן מפתח קרח../images/Emo13.gifברוכבא../images/Emo140.gif

תגיד... מה היית רוצה לעשות עם ה"כוח" הזה? בהנחה שזה באמת קיים בך, ויש לך יכולות איך נאמר, "לא שגרתיים" מה היית רוצה לעשות איתם? חוצמזה, ברוך הבא פה ב
יומטוב לנו

icekey

New member
אני רוצה שליטה.

אני רוצה שליטה יותר טובה בהם.. הלכתי לפני זמן מה לאקסטראסנסית, היא אמרה לי שיש לי יכולות היפנוזנה, ועשתה לי את הבדיקת אנגריות, עם מן דבר שמחזיקים יש לו מקל בקצה שזז והוא כיביכול מודד את האנרגייה, היא אמרה שיש לי טווח אנרגיה ממש ארוך..

"שליטה"...../images/Emo27.gif

הסבר, פרט ונמק
יופי להרגיש שיש לנו אנרגיות מיוחדות, או כוחות כאלה ואחרים... כוח יכול לשמש להרס או לבניה של דברים... במידה ויכולת לשלוט בכך, ואתה יכול
מה היית עושה עם זה? למה אני מתקרצצת? משום שלעניות דעתי לכולנו יש כוחות כאלה ואחרים שלעיתים אנו מנצלים לרעה, וכאשר כך הדבר מן הסתם, המניע לצורך בשליטה הוא "לא נקי". כאשר זה "לא נקי" לא משיגים שליטה אמיתית. שליטה אמיתית לדעתי מושגת כאשר אנו נכנעים ומרפים מהצורך לשלוט... אנו פשוט יודעים שזה קיים ומשתמשים בזה לטובתנו ולטובת האחר, בעיקר לטובת האחר.
(ר' ערך הילינג, רייקי וכיו"ב) אבל... זו רק דעתי שלי
יומטוב לנו

וואלה...?../images/Emo9.gif

תגידו... יש עוד אתרים שעושים לכן ככה? רק האתר כאילו?
יומטוב לנו

למעלה