אני מרגישה תקועה

אני מרגישה תקועה

אני מרגישה שכל מה שקשור במערכות יחסים עם הסביבה לא עובד אצלי. בעבודה אני נחשבת לאדם מאוד תקשורתי ומקובל . אבל בחיים האישיים עם המשפחה המורחבת, עם השכנים, עם חברים. הכל תקוע כאילו כולם מתרחקים ממני. זה כאילו מן משהו שרודף אותי ואין לי מושג מה עושים. עכשו זה לא מצב שאני מנסה לייצר חברות. ממש לא. כאילו אני ממש לא צריכה את זה אבל אני גם סובלת שאין לי את זה. נשמע מטופש ומבולבל? ככה אני מרגישה איך אני יכולה ללמוד מאיפה זה בא?

רותי 11

New member
ל י ל ו ו ס ט י ץ יקרה ../images/Emo140.gif

היי מתוקה - ראשית את לא מנסה ליצור קשרים כי את יודעת שיש לך שם בעייתיות מסויימת ולכן את מעדיפה לא להתמודד מראש. ללמוד מאיפה זה - זה ברור שזה מגיע מתקופות חיים אחרות שלך, אנחנו לא מביאים את הדברים האלה משום מקום. אני מקבלת שבאחת מתקופות החיים שלך חיית במקום מאוד מבודד ובאמת לא היית צריכה להתאמץ כדי ליצור מערכות יחסים עם אנשים אבל כאשר התבגרת מספיק ועזבת את המקום והגעת למקום מרכזי יותר בחיים שלך את פשוט נבהלת לא ידעת מה לעשות עם עצמך איך מדברים מה עושים איך עושים היית ממש צריכה ללמוד הכל מההתחלה - אפילו לשבת בשולחן אוכל עם אנשים לא ממש ידעת על נימוסי שולחן שמקובלים בחברה בבית שלך בבדידות המשפחתית שלך לא הייתה לך בעיה כולכם התנהגתם אותו דבר - אבל כאן בחברה זה היה שונה והיו דרישות שונות מאשר בבית, את ממש לא התמודדת עם זה, במקום ללמוד את "החוקים" החדשים את פשוט הסתגרת יותר ויותר והעדפת לחזור לביתך הישן לאותה בדידות שחיבקה אותך שם כשמיכת בטחון, כאן באת להתגבר על אותה בעיה - כמובן שכאן זה שונה והיום זה שונה. כאן אם תשימי לב את חיה במקום מרכזי ולא באיזה מקום מבודד, וזה לא סתם, הבחירות האלה לא נעשות סתם ככה.

רותי היקרה תודה רבה

אני מרגישה הרבה קבלה ואכפתיות בדברים שכתבת. קשה לי לדמיין את המקום שאת מתארת. איפה יכול המקום הזה? ואיך את מסבירה שמקומות כמו לימודים או עבודה אני בחורה מאוד מרכזית עם הרבה נוכחות ועוצמה. מישהי שמקשיבים לה ומעריכים ואילו בכל מה שקשור במערכות יחסים במשפחה המורחבת, שכנים חברים. אני לא מצליחה ליצור מערכות יחסים משמעותיות ומספקות ולסיום והכי חשוב, מה אני יכולה לעשות על מנת לשפר את זה? תודה רבה וחג שמח

רותי 11

New member
ל י ל ו ו ס ט י ץ -

פשוט במקומות כאלה זה פחות אישי מערכות היחסים האלה דורשות פחות רגשות אישיים וחשיפה אישית ואיך פותרים את זה ? זה מורכב מדי כדי לפתור את זה בצורה כזאת על דפי הפורום

למעלה