אני מרגישה שיש כאן...

אני מרגישה שיש כאן...

נפילת מתח!!!!!!!!!!! קדימה... להתעורר... על הרגליים... אפ.. אפ... פסיפלורה היום עם אנרגיות..... רבותיי... צהריים כבר!

אנדי 43

New member
פסי השמועה אומרת שהיום את

מבשלת משהו מיוחד ...תספרי לנו אנחנו רעביםםםםםםםםםםםםם .לא לשטוףףףףףףףף היום היום רק לבשללללללללל אה????.

אנדייייי דו....

אכן... השמועה נכונה! (חחחחחחחחחח) מבשלת משו מיוחד להיום אבל! בלי שטיפה... (בחיי אנדי... מאופו אתה יודע הכל???? חחחחחחחחח)

אנדי 43

New member
תקשיבי פסייייייי אני רואה אנשים

שמחפשים מתכונים אבל הם לא יודעים שאת הגולש הכי טעים את מכינה , רגע רגע בעצם אמרת לי לא להלשין ...הלך עליייייייי .........

תדייק אנדי דו....

תדייק (כאן אני מרימה את הקול חחחחחחח)! מישהו הלשין עליי (זוכר?????) שאני מכינה ממולאים סוף הדרך... אומנם חריפים... אבל אכילים! לך תתווכח עם מלשן...(חחחחחחחח)

אנדי 43

New member
להם אני לא קורא מלשינים

כי היה להם טעים והם בדרך כלל לא משקרים .אני בכל אופן הזמנתי 4 חלות כי הרוטב שמעתי סוף הדרךךךךךךךךךךך

רוטב קילרי (רצחני יענו חחחחח)

יש לי.... פחד אלוהים.... גם אני נשרפת ממנו (חחחחחחחחחח) נשרפת!!!!!!!! עכשיו כשאני חושבת על זה.... תזמין 6... 6 חלות! כןןןןןןןןןןןןן

אנדי 43

New member
בגלל שאמרת 6 חלות אז....

אני מזמין לך 6 חלות ,לי 9 חלות ,ולהם עוד 6 חלות .ביחד 696 חלות ... זה לא הרבה? איפה המפתחות???.? אח תגידי ששכחת אותם?המקל הליכה שלי שםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אין... כמות החלות...

תספיק בדיוק לטווח הזמן ל... אכילה! (חדר 669 חחחחחח) חוץ מזה שהחלות רכות... לשיניים (חחחחחחח) גהה... אני בדרך!

אנדי 43

New member
../images/Emo73.gif אננננ אננננננ בקושי אני רואה

את הכביש ,לעצור ליד השער או שניכנס עד המבנה? (אני מקווה ליד המבנה ולא בתוך המבנה את יודעת הגה בגיל הזה זה קצת מסוכן חחחחחחחחחח )

כל האזור חסום....

מעניין למה (חחחחחחחחחחחחחח) שוטרים בכל מקום... לא יודעת.. נראה כמו מרדף (חחחחחחחחחח) מה ביקשתי בסך הכל???????? רד מההגה... תאמין לי סכנה לציבור.... (כולם בהלם אני רואה חחחחחחחח)

אנדי 43

New member
פרנציפ לא יורד מההגה ,אפילו

וודי אלן או הנהג של מיס דייזי לא יצליחו להוריד אותי ,אני יושב על הכסא ושמתי מקל מטאטא על הגז סטייל מיסטר בין חחחחחחחחחחח ונוסעיםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה