אני מרגישה נורא...

Heroine01

New member
אני מרגישה נורא...

סך הכל ניסיתי לצאת לקולנוע היום.
כל הסרט הרגשתי נורא. לא הבנתי אם זה התקף חרדה כלכך ארוך או שמשהו בי פשוט לא בסדר גופנית.
כשהסרט יסתיים, התחלתי להרגיש חולשה נוראית ברגליים, נימול בידיים, רעדתי. לא הבנתי מה קורה. הרגשתי שאני משתגעת ומשהו נוראי קורה. מזל שהייתי עם אבא והוא החזיק לי את היד והרגשתי הקלה.
עכשיו אני בבית, במיטה, רוצה לבכות, להיעלם מהעולם, לא מבינה מה קורה איתי. מרגישה כבר שאין לי כוחות יותר להתמודד עם זה.
כתבתי פה אתמול, התחלתי טיפול של ציפרלקס.
האם הוא מגביר לי את החרדה? או שאני פשוט מאבדת את השפיות שלי?
אני באמת מרגישה מיואשת, לא יודעת מה לעשות כבר.

Heroine01

New member
אני רק התחלתי

את הטיפול לפני כמה ימים.
פשוט הרגשתי שמאז שלקחתי אני יותר חרדתית בהרבה. וגם שמעתי זה תופעת לוואי ידועה בימים הראשונים... אבל אני מפחדת ואולי זה לא מהכדורים.....

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי יקירה

מתי יש לך אפשרות לדבר עם הפסיכיאטר? תגידי לו שזה בדחיפות.
אני לא בטוחה שהכדורים אמורים לעשות ממש אבל ממש הרגשה נוראה שכזאת, אבל בכל זאת שווה לבדוק אם זה באמת רק תופעה של כמה ימים. תדברי איתו כמה שיותר בדחיפות ותעדכני אותנו.

Heroine01

New member
הבעיה היא

שעדיין לא התחלתי טיפול אצל פסיכיאטר, רק קיבלתי הפנייה ללכת לאחד.
הרופא היחיד שאני יכולה לפנות אליו כרגע זה הרופא משפחה כי הוא זה שנתן לי את המרשם לתרופה.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

אז לקבוע תור אליו בדחיפות ולדבר איתו על זה.
אם הוא נתן לך כדור הוא צריך לדעת ולהבין גם בתופעות לוואי, ותבקשי ממנו תשובות ושלא ינפנף אותך.

אופירA

New member
מנהל
יש תופעת לוואי מוכרת שציפרלקס מגביר חרדה

זו יכולה להיות תופעת לוואי בהתחלה בלבד, ואח"כ עוברת.

העצה היא להתחיל ממינון נמוך מאוד, ועם הזמן להגדיל את המינון עד למינון שנתן הרופא.
וכן אפשר להתחיל בתדירות של יום כן יום לא את המינון הנמוך, ועם הזמן להגביר את התדירות.

כמו כן, אל תצאי בימים האלה החוצה, כדי להקל עלייך את התחושות.

Heroine01

New member
היי

התחלתי ממינון של 0.5
הבעיה שאני לא יכולה להישאר בבית. דבר ראשון לא רוצה לתת לזה לנצח אותי ולרתק אותי למיטה, דבר שני יש לי מבחנים עכשיו לעשות וללמוד בבית.. ועוד מעט מתחיל הסמסטר וגם את זה אני צריכה לשרוד.. לפעמים כשהמצב ממש על הפנים אני לוקחת קסנקס אבל שוב, לא רוצה לתת לזה לנצח אותי ולפתור את הבעיה בעוד כדורים... לכן אני מאוד דואגת עכשיו שהציפרלקס עושה לי רק רע מאשר טוב וזה לא יעזור לי... תודה בכל מקרה על ההתייחסות, מחר על הבוקר אני מתקשרת לרופא משפחה :)

למעלה