אני מרגישה מוטרדת...ט
שלום לכולם
לפני כמה ימים כתבתי על זה שאני לא מצליחה לעצור את ההשמנה שלי...בעלי צוחק עליי אומר שאני בחודש השלישי
בהריון (שזה לא אפשרי כי עברתי כריתת רחם) הוא לא מבין שיש לי ה"א. נכון כיום אני במקום שונה מאשר הדעות שהיו לי
כשהגעתי לפורום (מעניין לפני כמה שנים זה היה...)
אין לי כסף להשקיע על דיאטנית שתתאים תפריט שבעלי ואני נוכל לאכול ביחד...ממילא אני צמחונית והוא לא....אני יכולה
להכין תפריט לאחרים ומתקשה לעשות את זה לעצמי - הסנדלר הולך יחף...
אני נשקלת מדיי פעם בהוסטל ורואה איך אני עולה. אוליי עדיף לא להישקל? אני אוכלת לאט כמה שנכנס נכנס, ..
אולי השריון שלי לא הכי עבה מאז המוות של אמא...
לא יודעת מה לעשות....
והפסיכולוגית שלי הודיעה לי לפני החג שהיא לא יכולה לעזור לי וזה אחרי שנה וחצי של התלבטויות שלה. אז אין טעם
להמשיך איתה....ואין לי אחת אחרת, רק הפסיכיאטרית שלי. נשארה..
עצוב לי.
לבשה.
0
שלום לכולם
לפני כמה ימים כתבתי על זה שאני לא מצליחה לעצור את ההשמנה שלי...בעלי צוחק עליי אומר שאני בחודש השלישי
בהריון (שזה לא אפשרי כי עברתי כריתת רחם) הוא לא מבין שיש לי ה"א. נכון כיום אני במקום שונה מאשר הדעות שהיו לי
כשהגעתי לפורום (מעניין לפני כמה שנים זה היה...)
אין לי כסף להשקיע על דיאטנית שתתאים תפריט שבעלי ואני נוכל לאכול ביחד...ממילא אני צמחונית והוא לא....אני יכולה
להכין תפריט לאחרים ומתקשה לעשות את זה לעצמי - הסנדלר הולך יחף...
אני נשקלת מדיי פעם בהוסטל ורואה איך אני עולה. אוליי עדיף לא להישקל? אני אוכלת לאט כמה שנכנס נכנס, ..
אולי השריון שלי לא הכי עבה מאז המוות של אמא...
לא יודעת מה לעשות....
והפסיכולוגית שלי הודיעה לי לפני החג שהיא לא יכולה לעזור לי וזה אחרי שנה וחצי של התלבטויות שלה. אז אין טעם
להמשיך איתה....ואין לי אחת אחרת, רק הפסיכיאטרית שלי. נשארה..
עצוב לי.
לבשה.
0