אני מרגישה לא טוב

אני מרגישה לא טוב

והבעיה, שאני לא יודעת לזהות, אם זו נפילת-סוכר, התקף מתקרב, או שניהם יחד... יש לי סחרחורת ובחילה גם יחד, ואלה סימפטומים, שמרמזים על שתי האפשרויות. לקחתי כדור נוסף, לפני שעה, וההרגשה לא עוברת. אני לא יודעת מה לא בסדר.ובעוד שעה אני צריכה לצאת לעבודה, ואני לא יכולה להבריז, כי בשבוע הבא יש לי מבחן יכולת אצל הבוס שלי וכבר לקחתי שבועיים חופש, כדי לנקות את הדירה ורק לפני יומיים חזרתי לעבודה. אני לא יודעת מה לעשות. למישהו יש עצה בשבילי?

ufo11

New member
אממ....אני חושב שהכי כדאי

שתרגישי שאת לא מרגישה טוב...ממש באופן שלא תוכלי להגיע... אני לא הייתי לוקח את הסיכון ויוצא ככה...

אני לא יכולה להרשות לעצמי ההיפך

אני חייבת לעבור את מבחן היכולת ומה שיותר מהר, אני זקוקה למשכורת מסודרת הכי מהר, שניתן להגיע אליה. בכל אופן, יש עכשיו סימנים חזקים של נפילת-סוכר, אז אני אאחר להגיע לעבודה, אבל אני הולכת למלא את עצמי בסוכר (איכס). תודה מוש

ufo11

New member
בכיף תמיד! תזיני את עצמך בסוכר

כדי שלא תרגישי סחרחרה!

hashy

New member
אני מקווה שאת בסדר עכשיו

אם את רואה את ההודעה, עדכני אותנו...

hashy

New member
סוחבים, כן בכל בסדר...

איך אצלך? יש איזשהן חדשות?

תודה חברים, אני מרגישה יותר טוב

אישרו לי להגיע באיחור לעבודה, בינתיים הסחרחורת וגם הבחילות הפסיקו... החיסרון היחיד של הדפאלפט בחיים שלי, אלה נפילות-הסוכר, או יותר נכון להגיד, שזה גורם לגוף לייצר אינסולין בכמויות מסוכנות, חוץ מזה אני בדרך-כלל בסדר גמור, וכשדבר כזה קורה, אני חייבת להיות עם אצבע על הדופק. תודה על האיכפתיות והתמיכה שלכם אוהבת אותכם

hashy

New member
האם את יודעת שיצאה תרופה שמורידה

את רמת האינסולין - שמונעת מהרמה לעלות? לצערי אני לא זוכרת הרבה פרטים על העניין, רק שזה היה בעיתון ושזה איזו המצאה חדשה ומוצלחת מאד. מ שתיה מרובה עוזרת?

qt1

New member
אורלי איך את מרגישה../images/Emo35.gif../images/Emo24.gif

הגעתי רק עכשיו וקוראת שלא הרגשת טוב , האשי צודקת יש תרופה חדשה, האשי , זה דפלפט רק בלי תופעות הלוואי לפי מה שאני קראתי ככה ברפרוף... שווה להתעניין באמת. אז אורלי תכתבי בהקדם מה קורה אוקיי? חיבוק...

תודה, שאתן מיידעות אותי ../images/Emo25.gif

שבוע הבא אני הולכת לרופאת המשפחה שלי לקבל הפניה לנוירולוג, אז טוב לדעת את הדברים האלה מראש... את השותף שלי למשמרת שיחדתי בהבטחה, שהוא יקבל מחר מאפינס שוקולד מאפה בית, אז הצלחתי לצאת מהעבודה שעה וחצי יותר מוקדם, אחרי שאיחרתי בשעה. מרגישה הרבה יותר טוב, אחרי שאכלתי 3 כפיות סוכר ככה (איכסססס להקיא) וגם ארוחה כמו שצריך, שדחפתי לפה איך שנכנסתי הביתה, אחרי שנזכרתי, שבעצם לא אכלתי כלום 3 ימים (לא היה לי זמן לאכול, וגם לא לחשוב על זה), והלקח שלמדתי היום: מי שלוקח תרופות חייב לפנות זמן לפחות לארוחה אחת ביום ליד שולחן, כמו שצריך. אוהבת

חייםלוי

Member
מנהל
לא פלא שהרגשת סחרחורת.

גם לא לאכול, גם תרופות וגם מתח. קשה, קשה! תשמרי על עצמך

qt1

New member
מה שכתבתם לגבי תזונה מעניין

גם אני שוכחת לאכול הרבה פעמים, לא שרואים את זה עלי אבל זה נכון..
לא ידעתי שיש קשר בין סוכר לבין התחושות שאורלי העלתה כאן. הרבה פעמים יש בחוץ 40 מעלות חום ואני לובשת סוודר כששאלתי רופא לגבי זה הוא אמר שכדאי לבדוק ל.דם, יש לי ל.דם טיפה נמוך אבל התקפי הקור הללו, זה מה זה מוזר? אולי כדאי לי לשאול ת'אפילפטולוג כשאני אהיה אצלו החודש אולי לא.

S E M 151

New member
../images/Emo12.gif

רצוי מאוד. לי יש לחץ דם בגבול התקין נמוך, ואני להיפך רגישה לחום - ימים חמים הם נוראיים מבחינתי. להדרי הייתה בעיה עד כמעט גיל שנתיים של שמירה על חום גוף תקין. חום הגוף שלה היה בדר"כ נמוך מהנורמה. אם לתינוק חום גוף מומלץ הוא 37 מעלות היא נעה בסביבות ה- 35.5 בד"כ, וירידה בחום הייתה סימן למחלה. חום של 39 מעלות אצלה זה חום גבוהה מאוד - כמו התייחסות של חום 40.5 אצל תינוק "רגיל". כשהיא נולדה בכלל שמו אותה על פלטה לשמירה על חום גוף יחד עם מנורת חימום מעליה. - היום זה משעשע - מעין בדיחונת בין הבנות אבל אז זה הפחיד מאוד.

qt1

New member
../images/Emo45.gif תודה אז אני אשאל... מה עוד?../images/Emo8.gif

תראי , יכול להיות שזה קשור למצברוח? למרות שלא נראה לי... הדר נולדה חולה? גם לנימי שמו כל מיני דברים מוזרים כמו מיטת מים אבל הוא היה בפגיה בגלל ניתוח שהוריד אותו במשקל מ2.200 ל2.000 אם אני לא טועה...אוף איזה כייף שזה מאחורינו כבר.

S E M 151

New member
../images/Emo6.gif

לא עד כמה שאנחנו יודעים ההריון היה תקין - הלידה עצמה הייתה בו נגיד אין מילים לתאר - וכנראה בעקבותיה נוצרה בעיה נוירולוגית והיפוטרמית. הבעיה ההיפוטרמית חלפה ככל שהיא התחזקה ותבגרה, ועל הנוירולוגית אנחנו מתגברים לאט יותר, אבל גם עליה נתגבר.

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo13.gif אז היא היתה כשרה בשבת?

לגבי חום. גם לי יש לחץ דם מעט נמוך וחם לי זוועה בקיץ.

למעלה