אני מרגישה כ"כ טיפשה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif

OMG אני נקרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

sapir aloud555

New member
Yayy!!! ../images/Emo12.gif

אהבתי

sapir aloud555

New member
../images/Emo65.gif.

שרה
. שיהיה יום הולדת שמח!
ושתיזהרי לא ליפול..:| לא רוצה שתנקעי שוב תרגל :| [קימבה לא צריכה לתפוס אותך כל הזמן{?}:|] המון מתנות
ובלונים
וקסדות
[מה קשור?
] והממ. בעעעעעעעע, למה שכחתי?!
תחזרי למייקיי!
ותעברי לגור עם נאדין וקימבה..[אפילו שאת גרה ממול, אבל מה רע? |:] ויומולדת שמח |: עד מיליון כ20 שנה
. בו הו ^__^ Jump Jump טרללה, היא גדלה בשנה! XDDD ועכשיו שטיפת מוח: Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. Mikey. נתראה בחופש הגדול
!!! Love.. Me!
[down love, boogie down love, boogie..]
-- סתבו, אז מה אם היא לא קוראת, אני אוהבת לדמיין. D:

sapir aloud555

New member
ROFL ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נחנקתי פה!!!!!
והלוואי והם יחזרו- לעד.

ריקעי: אח אח, אוטו עלה עליי

אווווווווווווווווו-נס!!!!! נחמה: פפפפפפפפייייפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפי (יוצא לה מלא ROCK, כך שאי אפשר להבין מה היא אומרת) בני: אנרגיה מחורבנת חשמלית, אנרגיה מגוף לגוף , מסוג לסוג ואנרגיה של בני ונחמה מROCK לROCK. נחמה: תלמידים, ארסטובולס, או אריסטיבולוס? או ארסיבולוס? ריקעי: אחחחח אחחח אאאאאאאחחחחחחחחחחחחח :D

נו מה,אני לא תימניה, אני אשכנזיה../images/Emo3.gif

תבין למה לא דפקתי "ח'"......טוב הנה, "אתאמץ" בשבילך: אחחחחחחחחחחחחחחחח' אוטו עליי עליי אחחחחחחחחח' אווווווווווווווווו-נס!!!!! נחמה: פפפפפפפפייייפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפי (יוצא לה מלא ROCK, כך שאי אפשר להבין מה היא אומרת) בני: אנרגיה מחורבנת חשמלית, אנרגיה מגוף לגוף , מסוג לסוג ואנרגיה של בני ונחמה מROCK לROCK. נחמה: תלמידים, ארסטובולס, או אריסטיבולוס? או ארסיבולוס? ריקעי: אחחחח' אחחח' אאאאאאאחחחחחחחחחחחחח'

בינתיים זה לא נראה לי-

FOREVER וואי איך המורה קרעה אותי גאד- לללללעדדדדדדדדדדד

בשיעור היסטוריה,

נחמה אמרה: "לעעעעעעעעעעעעעעעעד" ולא יודעת למה זה הצחיק באותו הרגע
אז כזה חזרתי אחריה בשקט.....לספיר, "לעד".......... "עכשיו אני אחזור מההההההתחלה" משכה ת'ה'

sapir aloud555

New member
היא אמרה:

"אם לא תבינו את זה נישאר בפרק א' לעד!" *+יריקות*
וגם אני לא יודעת למה זה הצחיק אותי..ממ..

sapir aloud555

New member
למה לא? ../images/Emo10.gif

היא אמרה בעצמה שהיא לא יצאה עם הקלאם הזה בגלל שהיא לא התגברה על הפרידה ממייקי.
שיחזרו להיות ביחד. לעד. לנצח. Forever.

למעלה