אני מרגישה חרא...

אני מרגישה חרא...

ולא בגלל אפחד! חחחח... רק בגללי... אני כולת תקינאה של עצמי... אני בקשתי ראשונה פלאפון... לאחותי קנו עכשייו...=\... אני פה סובלת בשקייטט.... והיא יושבת בפלאפון...חי...חי...חי.... איייממ... תכננתי שאני אפגוש את שלומי ואהיה נחמדה והכל... אבל לא לא אני חייבת להרוס.. כל כך התביישתי שעשיתי לעצמי פאדיחות... הוא חמוט.... מאוווווד חמוט...=) (שלומי זה מישו חמוט שניסו לשדך לי... נראה מה יהיה...) טוף.... מקווה שתגיבו..ח... בכעיייי........ ליסע

WinnerMan13

New member
קודם כל בהצלחה עם שלומי...

דבר שני...אני מקווה שתרגישי יותר טוב...לא כיף להרגיש חרא..

ח. חמוט!!!!! טנקס!!

ואייי הכל פסיידר... יצאתי עם חביירה..ח... דיברנו על שנה הבאה עשינו חזרות ליום הגיבוש. ואי אני חולה עליה...

PEACE FOR ALL

New member
דונט וורי בייבי!

גם את תקבתי פאלפון!! ובקשר לשלומי, אני מבינה אותך. גם לי קרה פעם שניפגשתי עם מישו, ומרוב שהייתי לחוצה, דיי הרסתי לנו את כל הפגישה. והיום אנחנו ידידים מאוד מאוד טובים. ככה שאין לך מה לדאוג. פעם אחת הייתה פאדיחה, לא נורא. הוא לא ייזכור את זה. תרגישי טוף!

ליסע

New member
טוף... אייממ....

אצלי הכל פסיידר הפלאפון חלףףףףף.... לא צכה עדיין.... קשה להסתדר בו...חחחח... כי הוא חדש...=) ושלומי? הוא חשב שאני חמודע....=) ככה אייל סיפר לי.... אני חושבת שהוא יותר מדי דומה לי.... באופי... הוא סגור גם... בגלל זה לא רואים מה הוא מרגיש...=\ מחר יש לי יום גיבוש אבל מאזה לא בא לי ללכת...=\ ב-8 בבוקררררר.......גררררררררררררררררררררר...... בני *** כלבים!!!!!!!!!!! חופש זה לישוןןןןןןןן חפיףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.....

למעלה