אני מרגישה בהמה

אני מרגישה בהמה

לפני כמה ימים הלכתי לקנות בגדים. כל הבגדים שקניתי הם מידה XL. מידות יותר קטנות לא עלו עליי. אני שוקלת 55 קילו. אבל הכל צפוף לי. עובדה עם אוריאנה דיין. מתחיל להתחוור לי שהיתה נכונה השיחה הבאהעם מישהו שהכרתי: - הוא: איך את נראית? - אני: גובה 1.60 משקל 55 ק``ג - הוא: לא רזה - אני: נכון - אפילו מלאה - 55 קילו זה לא מלאה - לפי הטבלה את צריכה לשקול 48 - דחוף את הטבלאות האנורקטיות שלך - מה את נעלבת? יש לך קיבעון בנושא - לי יש קיבעון? בוא נדבר על גודל הזין שלך ונראה מי מקובע - נפגעת, וזכותך. כמו שזכותי לחשוב ש-55 קילו זה מלאה, אם לא שמנה. - ניתוק. האם הוא צדק ועליי להתחיל לקנות בגדים ב``מתאים לי``? אוריאנה

יערית

New member
מי בהמה?

מה בהמה!!!!!!! לא מבינה את העולם הזה.... אני כמעט במשקלך(מאז הפיגוע עוד ירדתי במישקל), גובהה 1.73,אז לי קוראים דחליל(לא זה לא אני עם השירים המהממים), קוראים לי אנורקסית...ואני דווקא חשבתי שזה מחמיא להיות רזה,הרי הייתי מלאה פעם..ווה ויווה כמה מלאה הייתי,החזון הלך לפניי(מה שכרגע הוא חושש מפניי). הרסת אותי עם השיחה על הז...ועל הגודל,באמת ככה אמרת לו? את פשוט ענקית!!!!!!!!(לא לא בגודל) עזבי אותך מתאים לי... היום יש חנויות איכותיות ואופנתיות לטנקיות כמוך,מי צריך מתאים לי? נשמה,מקבלת אותך עם כל ה-XL,ונראה מי יגיד לך מילה! יערית-שמתחננת לקבל כמה ק``ג מאחרים.

moshe421

New member
אוריאנה דיין, אל תדברי שטויות...

55 זה לא מלאה, בטח שלא בהמה.. תאכלי משהו, יא אנורקסית, תעלי עוד איזה 20-30 קילו ואז נדבר.. עד אז, את התואר בהמה, לא תקבלי...

יערית

New member
רגע אחד..

אל תקחי בחשבון מה שאומר לך משה, יש לו איי קיו ששואף לאפס,אז בודאי שדבריו לא נמדדים כאן. ומה גברים מבינים????? יש גובה ויש משקל=איזון...מושקל`ה תפנים!

moshe421

New member
מההההההההההההההההה?

הקשר בדיוק? ואיפה פה משתלב האייקיו שלי, שעוד לא מדדת אותו דרך אגב? 1.60, ו55 קילו זה בכלל לא מלאה, ואני דווקא יודע את זה אני אפילו מכיר את זה אישית אז מה הקשר שאני גבר? ומה בדיוק לא מצא חן בעינייך בהודעה שלי?

יערית

New member
משה יקר,משה חביב

השתן ישר ולא סביב(סתם בלי שום קשר) מה לא הבנת? כמה שאלות יש לך? איפה הבעיה בדיוק? על מה אני צריכה לענות קודם? טוב נתחיל בגבר.. כן כן אתם הגברים .... מה לא בסדר? תפסיק להיות כבד לעת זיקנה(אתה רואה שאתה שפוי?) יערית-שמוצא חן בעיניה הכל.

moshe421

New member
ואם איני יכול בקשת???

אולי קרוב יותר לגשת? (המשך ללא קשר) קודם כל, עד הזיקנה שלי יעבור הרבהההההההה זמן דבר שני, איך בדיוק הסקת שאני שפוי? הייתי שואל אם לא מוצא חן בעינייך שאני לא שפוי אבל מוצא חן בעינייך הכל! אשת חיל מי ימצא... משה הקל והצעיר

יערית

New member
תרשה לי לי להתיחס ל...

אשת חיל מי ימצא!!!!!!! המתוקי שלי אמר לי את זה כל הזמן.... מי הסיק שאתה שפוי,אמרתי שבס``הכ התגובות שלך נכתבו בשפיות רבה``(אולי שיחקת אותה לרגע). וכן אני אוהבת הכללללללללללללללללללללללללללללללל חוץ מטיפשים! אשת חיל מי ימצא? כשתמצא תגיד לנו... יערית-בקריז.

moshe421

New member
למה בקריז?

מחפשת אשת חיל? הרי זאת את, לא? חוצמזה, אם כל אחד שיחפש, יהיה בקריז... יהיה פה בלגן. בעצם, יש פה בלגן... טוב, נו שיהיה.

יערית

New member
חן חן....עברנו לשלב המחץ?

שלב המחמאות? בקריז אחד, לא מבינה למה תמיד שאני און ליין, כולם נעלמים? רק אתה מוישה לא נעלם לי.. יערית-לא אוהבת את דני דין.

moshe421

New member
ואת מוישה? כן אוהבת?

וחוצמזה, שאני ייעלם לך? למה לי, מה ייצא לי מזה טוב? ;-) משה שהוא לא דני דין (במיוחד מאז שיערית לא אוהבת אותו)

שרון-ב-

New member
תשמעי י`דבה !

אתחיל ממה שאמרת... ``אני מרגישה בהמה`` כמו כל דבר זו הרגשה שלך, ואת זו שמרגישה בנח או שלא בנח עם עצמך לא משנה כמה את שוקלת את יכולה לשקול 53 קילו ויגידו לך שאת מאד רזה, ועדיין תרצי להגיע ל 50 ולהיפך.... אין טבלאות ונוסחאות למשקל וגובה זה תלוי במבנה הגוף שלך תלוי גם איפה את קונה בגדים (לא הגזמת עם מתאים לי הה ???????) יקירתי, אנו באותו הגובה, הבדל מאד קטן במשקל... תמיד החמיאו לי, ואני עדיין רוצה לרדת כי זה מציק לי בישבן... אז ??????????????? שרון, אחות לנשק, צאי מזה או שתשמיני רק מהדכאון :)

ידעתי!!!

אני צריכה לשקול גג 26 קילו אוריאנה נ.ב רק מה עושים עם התחת 3.5-חדרים-עם-אופציה-למרפסת הזה?

יערית

New member
איך השגת אישורי בנייה?

תמיד דופקים את השחורים:-( למה לך נתנו? יערית-מבקשת קצת פרוטקציות.

אם זה מתאים לך,קני במתאים לך

רק-מה שיתאים לך. 55 ק``ג 1.60 בול המשקל המועדף עלי לאשה לא להתבאס יש המון קונים לנתונים שלך וכעת-שימי תמונה

שמתי לי פודרה

זה בסדר? (סתאאאאם, אני שקרנית. לא סובלת פודרה, מייקאפ, אייליינר, צלליות ועפרונות) אוריאנה

השתגעת?!

מסעדה?! שהפרה המשוגעת תתנפל על איזו פרה שחוטה?! תגיד את האמת, נכון שיש לך נטיות התאבדות? מורטיאנה

נטיות ההתאבדות שלי,רק גדלות ;-)

כשאני מקבל תשובות שליליות תצטרכי לגמול אותי מהן רק לך המפתח להצלת נשמתי האבודה עשי משהו-מיד !!!

למעלה