אני מרגישה אטומה

Lorelai

New member
אני מרגישה אטומה

אני היחידה שלא הרגישה את האדמה זזה?

אמממ.. אדמה ? זזה?

מתי היא הספיקה לעשות את זה? לפי מה שאני רואה היא נשארת במקום רוב הזמן.. [או שמא היא מתחילה ללכת פתאום?..]

s h e e p i t

New member
לא...

אבל אני לא הרגשתי את זה כנראה בגלל שאין לי שיווי משקל למרות שדווקא היום הרגשתי מוזר כי הלכתי ישר פתאום... זה בטח בגלל שהאדמה זזה... היא זזה אני מתייצבת...

chaosoda

New member
אני כן !!!!...

והחרסינות שלי (אוסף מאפרות מחרסינה) נפלו על השולחן אבל אף אחת לא נשברה!!!!

chaosoda

New member
מאפרות חרסינה!!!....

ורעב?, לא!! אבל אתה כן אז יש לאבא שלי שדה של "בתחת" אם ת'רוצה??!.

HollowSHIT

New member
אני יודע..!

למה ששמרית לא תפתח שרשור על הרעידת האדמה העלובה שאף אחד לא הרגיש ואז שכל אחד איתבאס כי הוא לא הרגיש אותה... שיייט איזה באסה.. לא הרגשתי ת'רעידה.. הפורום הזה ניהיה טינופת מ"רגע לדודלי" כמו שאמר הדס

Heavy Thought

New member
אויייייייייי שתוק כבררררררררר

רק בגלל שפעם היית מציף את הפורום בשרשורים וכולם אמרו לך שהם דפוקים למדי לא אומר שאתה חייב לעשות את זה בכל שרשור שנפתח. אם לא טוב לך פשוט תפסיק לכתוב כאן. פוי.

HollowSHIT

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שבי בשקט יא פורט(ניקית) לכי תעשני עם שלי זגדון.. מטונפת.. לא טוב לך שאני מתלונן על שרשורים שטוטים.. אז אל תגיבי.. את לא חייבת להגיב ולהגיד שלא טוב לך.. (זיינתי אותך או מה?!@#)

Heavy Thought

New member
חח

קודם כל, כותבים פורת. שנית, אני לא במקור מכאן ולצערי זה גם לא מבחירה. אני מאלו שמנותקים לחלוטין מהמושב, אז כבר הלכה לך טענה. שנית, מה לשלי זגדון ולי? שלישית, כותבים שטות. רביעית, אני חושבת שדווקא הסכימו איתי. ודבר אחרון - "לא טוב לך שאני מתלונן על שרשורים שטוטים (פחח).. אז אל תגיבי.." וול, הייתי מציעה שתאמץ את המשפט הזה לעצמך. יומטוב.

Heavy Thought

New member
ואחרי קריאה שניה של ההודעה שלך

הייתי ממליצה שתאמץ גם את המשפט הזה: "את לא חייבת להגיב ולהגיד שלא טוב לך.." אהמאהמ...

למעלה