ריכוז שאלות../images/Emo70.gif עזרת המומחים דרושה
בהמשך להודעתו של תומשיו (למרות איחור של כמה ימים) אני אשמח אם אנשים פה יעזרו וייתרמו תשובות לשאלות הבאות
זה מאוד חשוב לענות תשובות נכונות ומפורטות במידת האפשר, את התשובות אני אערוך ואכניס למאמרים, לטאגליינס, לשאלות נפוצות ולהודעות המומלוצות
1 - תוכנות עריכה : ההבדלים בין אויד לפרמייר וההבדלים בין הגירסאות של התוכנות (לציין בגדול מה היתרונות/חסרונות של כל גירסה על קודמתה). 2 - תוכנות עזר לעריכה ולעריכה מתקדמת : כתוביות, אפקטים של סאונד, פונטים לכותרות, אפטר אפקטס (שזו תורה בפני עצמה, אבל באופן עקרוני) ותוכנות נוספות. 3 - המרות : מאנאלוגי לדיגיטלי 4 - תוכנות ללכידת קבצים מומלצות : ההבדל בין avi לmpeg וכיוצב'... 5 - צריבות : ההבדלים בין צריבה לdvd לבין צריבה על svcd וכיוצב'... 6 - לימודים : צילום/עריכה/קולנוע/טלוויזיה (טיפה בעייתי להנציח מה טוב ומה לא, אבל השאלה הזו חזרה על עצמה הרבה פעמים וזכתה לשירשורים כבירים. מיותר למחזר). 7 - דרישות מינימום למחשב עריכה : כאשר הדרישה בשאלות המתקדמות היא היכן כדאי להשקיע יותר (כרטיס מסך) , והיכן ניתן להשקיע פחות (מסך סמסונג 753 - ולא דקיק, לדוגמא). 8 - המלצות : כרטיס מסך/כרטיס קול/כרטיס fw, כרטיס עריכה. 9 - מצלמות : ההבדלים בין פורמט אנאלוג, מיני dv ושאר הפורמטים. 10 - מאמרים : בעיקר ע"י ניר פרידמן לגבי צילום (עומק שדה, רוחב עדשה, תפעול מצלמות, ניתוח פריים, תורת הצבע וכו'...) - זה מעולה, אבל זה לא מתועד, וחבל. זהו - עכשיו, שכל אחד, המומחה בלבד בתחומו הוא שייתן מעצמו טיפה למעט הפורום ויענה תשובה מ-פ-ו-ר-ט-ת על אחת/כמה/כל התחומים הללו ושגדי ירכז אותן כמו שהבטיח... יאללה - בהצלחה!!! תודה מראש, הנהלת הפורום
בהמשך להודעתו של תומשיו (למרות איחור של כמה ימים) אני אשמח אם אנשים פה יעזרו וייתרמו תשובות לשאלות הבאות