אני מקנא

tool2002

New member
אני חייב לציין שאתם זוועתיים

ממש לא רציתי להגיב על כל מה שקראתי פה ברגעים אלו. רציתי ליידע אנשים חסרי ידע בפורום הזה או במדינה החלשה הזאת ולעדכן אותכם בכך שלפני ימים מועטים זכיתי לצערי לפגוש בסטיסטיקה קשה למראה ולראות שאנחנו, מדינת ישראל המדינה הראשונה בעולם שיש בא את אחוזי הבגידה והגרושין הגדולים בעולם.פשוט זוועה. אחרי שקראתי את מה שכתבו כאן כל ה"מגניבים" ו\או ה"אנשים החופשיים" הזדעזעתי. כנראה שעניין המוסר העצמי שלכם שואף לאפס. אדם שמצדיק גרושין או בגידות חסר ערך,מוסר וכבוד מוחלט. אנשים שבונים את חייהם או מנסים לבנות בית נורמלי עם אישה טובה וילדים מחונכים,צריך שיהיה לו קודם כל ערך ומוסר לעצמו. במקרה של חלק מכם זה לא ממש קיים. בכל מקרה אני רוצה לגשת לעניין שהעלה פה הבחור שמרגיש נבגד. צר לי מאוד מאוד לשמוע את הסיפור הכואב שלך,אני מתאר לעצמי שזה מאוד מעליב פוגע ומוריד מהכבוד האישי שלך(כמו שיש לכל אחד). לדעתי אתה לא צריך להתנהג בצורה קיצונית של לפגוע בה או בבן זוגה החדש כי זה רק יחזק את דעתה השלילית עליך ולעולם לא תחשוב עוד על לחזור אליך או לחדש איתך קשר. דבר נוסף...אתה עלול להכנס לסיבוך עם החוק שנקרא"הטרדה" ודבר כזה גורם היום למשטרה "להשים עליך" זכוכית מגדלת ענקית על כל מעשיך.(עקב הרציחות במדינה וכל ההטרדות מהסוג הזה). אני מאמין שהילדים שלך יגדלו ויבינו מי זאת האמא שלהם שגידלה אותם ובאיזה צורה היא מיררה להם את החיים בכך שהרסה להם את המשפחה. אחרי דבר כזה היא תרד מהעננים שהיא נמצאת בהם אם תרצה או לא תרצה ואתה תיחייה לך את חייך המאושרים עם אישה חדשה שכן תאהב אותך וכן תרצה אותך וכמובן שלא תחשוב על לבגוד בך. אנשים כאלה לדעתי לא שווים אפילו יחס של שלום שלום ברחוב ולא משנה אם זאת אישה לשעבר,חברה לשעבר או לא יודע מה...אדם שבוגד בכל צורה שהיא פשוט נחשב לאוויר גמור,כאילו לא נברא. אני מציע לך למצא לך בת זוג חדשה קצת יותר נורמלית ונאמנה ולנסות חיים חדשיים. אני מאחל לך המון המון הצלחה ותיהיה חזק...זכור..."רק החזקים שורדים".

למעלה