אני מקנאת!!

כוס מים

New member
אני מקנאת!!

יש לי ידיד שיוצא כל שני וחמישי עם מישהי אחרת, מזיין המון ובאופן כללי הולך לו טוב מאוד עם בחורות. הוא טוען שהוא מחפש משהו רציני אבל הוא כל הזמן עובר מאחת לשניה. אנחנו ידידים כבר ארבעה חודשים. אני נורא מקנאת. אני לא מבינה למה הוא לא רוצה אותי דווקא. שכבנו והכל, אבל הוא אמר שעדיף שנישאר ידידים. אני לא רוצה להפרד ממנו כי הוא מאוד משכיל ויש לנו שיחות נהדרות ביחד. איך אפשר לשנות את כיוון המחשבה שלי כך שאוכל להשאר ידידה שלו ולא לקנא בבנות האחרות שהוא יוצא איתן?

אם אתם אמורים להיות ביחד

אתם תהיו ביחד. ואם עד עכשיו לא התאהבתם אחד בשניה אז יכול להיות שזה לא אמור להיות. את צריכה להחליט מה את רוצה, אם את רואה שלא יוצא לך מזה קשר רומנטי, אז אולי כדאי שתשלימי עם זה ותהני ממה שכן יש לכם כרגע. אולי מתישהו בעתיד זה ישתנה ואולי לא. ואם זה עד כדי כך מפריעה לך , אולי הייתי גם שוקלת לנתק קשר , אם זה לא עושה לך טוב. או עושה לך רע יותר מאשר טוב. אמרת לו את זה? יכול להיות ששיחת הבהרה איתו תרגיע אותך.

taas

New member
חברה לשיחות

כנראה שהבחור לא ממש נמשך אלייך או שהוא פשוט אוהב לגוון יש לו חברות לשיחות חברות לטיולים וחברות לזיונים מה שבטוח זה יהיה הבעל הבוגד האידיאלי א

x y z x

New member
איך מתבטא זיון גרוע....

רציני לגמרי....שהבחורה לא עושה כלום .? כמו בול עץ? לא יודעת למצוץ? מה?

itaystud

New member
אין לך מה לקנא.

מה הטלפון שלך?

נראית לי כמו סיטואציה מיותרת.

סתם כאב לב, במיוחד כי כבר שכבתם. אני חושבת שזה לא בריא לשגות באשליות שיום אחד יקרה בינכם משהו, ושכל עוד את רוצה אותו יותר משהוא רוצה אותך את במצב בעייתי. אולי כדאי להתרחק קצת.

שלילולה

New member
בובה, אם את מעוניינת בו

אפילו אם רק *קצת* (ויכול להיות שאפילו יותר מזה?) עצתי היא שתחתכי ממנו, לפחות את עניין הזיונים. לעשות לך טוב זה לא יעשה, ואם כן, אז זה תמיד יעשה לך טוב בצל של הרע. אם את יכולה לעשות את זה אז זו הדרך לשקט נפשי עבורך... (לפחות בעניין הזה...)

למעלה