אני מקווה

king kazabubu

New member
אני מקווה

שכולם מודעים לכך שבשבוע הקרוב מחליפים שיר פתיחה לסדרה. לדעתי גם תסתיים העונה. אבל בטוח מחליפים שיר פתיחה לשיר הטוב והמגניב! אני לא יכול לחכות...

haunter

New member
מחליפים שיר?!?!?!?!??!

לללללאאאאאאאאאאאאאאא!!!!! אין סיכוי שישחזרו את ההצלחה של השיר הראשון! טוב אבל מצד שני אולי הגיע הזמן לשנות אחרי כ"כ הרבה פרקים... אני מקווה לפחות שהוא יהיה טוב

URNFS

New member
יאללה,בואו ננחש איך יתרגמו אותו ../images/Emo3.gif

omrisupersayan

New member
אני דווקא ממש לא אהבתי את ....

השיר השני. הוא ממש עיצבן אותי אבלללל השיר של דרגון בול ג'י טי הוא אחד השירים הכי טובים ששמעתי בחיים אני שם אותו בווינאמפ שלי תמיד.... קיצר מה שאני מנסה להגיד זה שהשיר ממש מעצבן ( השני) אז אולי יעשו אותו בסדר בעברית.... רגע, השיר השני הוא we got the power נכון?????

URNFS

New member
גם אני לא אהבתי את השני במיוחד

אבל כאילו הוא מתאים לכל קליפ הפתיחה.השיר שלבדו גרוע,אבל עם הקליפ הוא יפה :}~

g0tenx

New member
השיר השני זה kung fu figthing?

השיר השני זה kung fu fitghing?????????????

vegeta2

New member
השיר פתיחה השני

יש אותו רק בגירסא היפנית ובארץ מדובבים את הסדרה מהגירסא היפנית... הוא יפה אבל הראשון יותר יפה (ביפנית, יפנית שפה יפה ! במיוחד מוזיקה יפנית שזו המוזיקה שיש בשני השירי פתיחה)... מכאן זה
בשיר פתיחה רואים את גוהן, טראנקס וגוטן רוכבים על ראשו של שנלונג ואז עף לידם וג'יטה ואז רואים קטע ברצפה מלאה רצפות (שנראת כמו הזירה של הבודוקאי) ורואים שם את גוהן, וג'יטה, פיקולו, טראנקס וגוטן טוענים אנרגיה ועושים פיצוץ... זה כול מה שאני זוכר ובניגוד לשיר פתיחה הקודם שהראו שם קצת קטעים מהסדרה פה זה שיר פתיחה רגיל אבל הוא דומה יותר לקליפ אנימה כזה...

למעלה