אני מקווה...

lsg101

New member
אני מקווה...

אני מקווה שאינני פוגע בבקשתו של בגיניסט, אבל אני חייב להגיד את זה. ראיתי את החדשות באחד הערוצים, ושם הראו את המעשים של הנוער הידוע בכינויו כ"נוער הגבעות". מעשיהם כנגד המשטרה, כנגד הצלמים, כנגד אנשיהם עצמם (משה זר ואלו שתמכו בו). ראיתי אנשים כמו דניאלה וייס, ראש מועצת קדומים שבאה והסיתה כנגד המשטרה ואלו שאחראים על הפינוי. עם כל ההערכה שיש לי לאהבתם למולדת והערכים שלהם, ובלי להכנס לשאלה האם הפינוי מוצדק או לא, זו הייתה התנהגות מגעילה, אשר נבעה ממה שנראה לי כשנאה עזה לכל אלו שלא בדעתם שלהם - כולל אנשים ביש"ע. ההתנהגות הייתה כזאת של פורעי חוק, כאילו אין בישראל דין ודיין. מה שיותר גרוע, שנראה שהמשטרה פוחדת להתעמת איתם. אין מנוס - אנשים אלו צריכים לעמוד לדין על התנהגות ברוטלית כזאת, אם ישראל רוצה להמשיך ולכנות את עצמה "מדינת חוק". ליאור

הרשי

New member
אני גם מקווה

מעניין איך אתם תמיד מוצאים איזה כמה נקודות להיאחז בהם ולגנות את אנשי הימין בכל אופן לעניין פינוי המאחזים בוא תראה מה קורא עם הבידויים שאותם מפנים רק לאחר שנותנים להם קרקע אחרת בתמורה וכן כמובן זה הולך בצורה חוקית ולא כחלק מקמפיין בחירות לפריימריס... נוסף על כך לגבי מה שהתרחש היום בחוות גלעד ראשית כל מדובר באדמה פרטית שנקנתה בכסף מלא מהערבים על ידי משה זר נוסף על זאת בשיחות שקיימו עם בכירים בצבא על אותו מקום הם אמרו שאף לאחר פינוי המאחז הם נשארים שם כי הם לא נמצאים בשביל לשמור על אף קראוון או מתנחל אלא שזו עמדה צבאית שמשקיפה על שבילי היציאה משכם ולכן הם שם מטעמים בטחוניים. מה שמבחינה חוקית היות ולא מדובר בשטח צבאי סגור לכן אם זה מפריעה למשהו המבנה הבלתי חוקי זה רק לרשות המקומית והיה להם אפשרות להוציא צו הריסה נוסף על כך המתקבל על הדעת שיפנו אלמנה ואב שכול ממקום מגורי בשביל לקדם את פאוד בפריימריס בעבודה??????????????????????????.

lsg101

New member
אני ימני

אני ימני, ובדבריי לא מחיתי על עצם ההתישבות ביש"ע אלא על הנעשה שם נגד המשטרה, התקשורת, הצבא, מתנחלים אחרים וכן הלאה. אני תומך בהתיישבות ביש"ע, אך אני מאמין שבהתנהגות כזו, באלימות כלפי יהודים אחרים (וערבים אשר יוצאים לקטוף זיתים וכן הלאה) הם חוטאים - ובעיקר כלפי עצמם. מדוע? רוב החברה הישראלית (ובלי קשר לימין או שמאל, למרות שרוב החברה היא ימנית היום - "זזה לימין" כמו שאומרים בתקשורת) תומכת היום במתיישבים ביש"ע, ולא רואה אותם כ"בני שטן ארורים, אשר בגללם ערפאת לא רוצה לעשות איתנו שלום" כפי שתנועות כמו גוש שלום חושבות. כאשר הציבור רואה התנהגות מחפירה שכזאת, כאשר הציבור שומע כל הזמן על "מאחזים בלתי חוקיים" בתקשורת - מה הוא אמור לחשוב? השאלה שעולה פה היא של רווחיות. הרי מכך יש עוד 20 קרבנים בעשרים גבעות שונות, לא יתפתחו עוד ישובים ולא באמת נגרום לתפיסת עוד חלקי ארץ, מכיוון שלפנות מאחזים של 4 איש (בניגוד לישובים של אלפים ועשרות אלפים), זאת לא בעיה. הדבר היחיד שיכול להתפתח הוא פילוג בעם, מכיוון שהציבור יחשוב ש"המתנחלים הם מופרעים", "המתנחלים עושים דברים בלתי חוקיים" וכן הלאה. לכן, לא צריך להיות צודק בכל דבר - כי אני מסכים איתך שכל הארץ שלנו - צריך להיות חכם! לשאלתך - כן, אני תומך בהריסת כל מבנה בלתי חוקי בשטח שבו ישראל שולטת עליו, מכיוון שהוא סכנה ליושבים בו, הוא מפר את חוקי מדינת ישראל וזהו העונש. נקודה. ואגב, תנסה להיות ענייני. לא כל מה שימנים עושים צודק בגלל שימנים עושים אותו, כמו שלא כל מה ששמאלנים עושים הוא טעות בגלל שהם עשו אותו. תתייחס למעשים באופן אובייקטיבי ולא מתוך אמונה עיוורת שאתה ימני וגם הם אז זה חייב להיות טוב. אני ימני בהשקפותיי, אך כל דבר שאני רואה אני שופט אותו לא לפי "הם ימנים או לא" אלא לפי האם הדברים הללו ראויים או לא ("ההדר" של ז´בוטינסקי). ולכן אל תמהר לתקוף כל אחד. ליאור

הרשי

New member
לא התכוונתי לתקוף

אולי נשמעתי קצת מלהם אך בכל אופן מה שאני מתכוין מה כל כך מפריע לתקשורת הישראלית המאחזים הבלתי חוקיים שלנו אנשי הימין. תבין כשיוצאים לדוגמא למאבק בסרטן ובעישון יוצא באופן כולל מטעמים עניינים אותו דבר כשקם מאבק בעובדים הזרים פשוט מגרשים את כל העובדים הבלתי חוקיים ולא משנה באיזה תחום הם עובדים ולאיזה ענף הם שייכים אותו דבר אם היה קם גוף במדינה שמטפל בכל הבניה הבלתי חוקית במדינה החל ממרפסות בתל אביב וכלה בבניה בהתנחלויות במאחזים ובניה הבדואית והיו מטפלים בכולם באופן שווה הייתי נרתם גם אני למאבק אך כאן אנו רואים תמונה ברורה על הקיר שנאבקים במתנחלים כשהעם התחיל לקלוט שאנו המתנחלים לא מהווים מניעה לשלום כמו שגם אתה ציינת בתגובה קמו אנשי השמאל הקיצוניים והחלו לספור את המאחזים ובתקשורת השמאלנית כמובן סקרו בהרחבה והדגישו כל הזמן שזה בלתי חוקי עד שזה כמעט נהיה צמד מילים "מאחז בלתי חוקי" וכמובן עדשת המצלמה שלהם קולטת רק את אותם דמויות הקיצוניים משולי הימין שהתפרעו ובכך השמאל הקיצוני מנסה לפלג את העם ולחדש את השנאה באנשי הימין. ועוד נקודה אם אתמול היית בהאזנה לרדיו הדגישו שראשי המתנחלים קראו לא לנהוג באלימות ואפילו משה זר הודיע ברמקולים כמה פעמים שלא לנהוג באלימות מילולית או פיזית.

למעלה