אני מקווה שתסלחו לי...

etiush

New member
אני מקווה שתסלחו לי...

נעלמתי. לא רציתי להיות שייכת לפורום הזה יותר. אתן לא כועסות, נכון? אבל אני כאן עכשיו... כי עברו שנתיים. ואני הפוכה לגמרי בשבועיים האחרונים ובמיוחד היום, במיוחד עכשיו. אז נכון, שהסתדרתי מאז. אבל היא לא באה אליי לחלומות יותר. למה? היא שכחה אותי?

היא בטוח לא שכחה

אבל מה את עושה ע"מ שהיא תבוא אליך? האם את מבקרת אותה? האם את מוקירה את זיכרה? האם את נוהגת לדבר אליה? ואולי היא רוצה שתנוחי? ואולי היא לא רוצה להעיק עלייך עם חלומות?

etiush

New member
היא יודעת

כמה חלומות זה דבר גדול בשבילי. החלומות זה ההווה, העבר והעתיד שלי. אני לא סתם חולמת דברים. אולי הזנחתי אותה קצת לאחרונה, בגלל שאני מאוד עסוקה... אולי היא כועסת? מאוכזבת? אם רק הייתה נותנת סימן שהיא רואה אותי...

A GIFT OF LOVE

New member
ללא נושא

בוקר
טוב. קודם כל את מוזמנת לכאן מתי שתרצי. הבית פתוח בשבילך ואף אחת (כן אני מאשרת בשם כ ו ל ן) לא כועסת. בנוגע לחלומות אינני יודעת מה לומר לך יש כאלה שאומרים שזה לא טוב שאחד ההורים בא לבנו בחלום. בכל אופן אני מבינה אותך הרי זה בעצם נותן לך הרגשה שהיא איתך. אבל חלום אי אפשר להכריח להגיע אז אני חושבת שאולי תבקשי אבל אם על ידי זה את מרגישה קשר את יכולה גם לבטאות אותו בצורה שונה. כמו כתיבה. דיבור. אומנם היא לא תשיב לך אבל אם תאמיני שהיא לידך רואה אותך. מרגישה ושומרת זה יתן לך הרגשה שאת בקשר איתה.(כן והיא איתך מבינה אותך יותר משאת מבינה את עצמך) בהצלחה ואנחנו כאן תמיד בישבילך!

היי etiush

אנחנו כאן בשבילך בקצב שלך ובדרך שמתאימה לך... את מוזמנת לבקר כשאת מרגישה צורך ורצון, הפורום נועד לעזור אין בו חובת נוכחות ובטוחה שסקאלי תאשר זאת...
חלומות מכילים אנרגיה, כולם חולמים תמיד, אך לא תמיד זוכרים את החלומות. זה כך בהתאם לצרכים, בהתאם לתקופה ובהתאם לדברים רבים ונוספים. קיימים מחזורי חלימה בהתאם לתקופות השונות, ויש להניח שכעת את בתקופה שאינה מתאימה לזכור חלומות. לפי השקפת עולמי, אמך נמצאת איתך בכל רגע ועת, היא לא שכחה אותך היא פשוט נמצאת בקיום אחר... את יכולה לפנות אליה בליבך, לשוחח איתה, לספר לה, אולי להעלות על הכתב את רגשותייך, או בכל דרך אחרת שאת מתחברת אליה. מחזקת אותך...

אתיוש../images/Emo70.gif

כמה טוב לראות אותך כאן שוב, יקירתי. חותמת על מה GIFT אמרה, כמובן שאין מה לכעוס, ואין חובת נוכחות, והמטרה היא שהפורום יקל ולא יקשה על ההתמודדות. כנראה שהיית צריכה תקופה של לא להתמודד עם הנושא, ואולי גם לכן לא היו חלומות [שאת זוכרת - יכול להיות שחלמת עליה במהלך הלילה, בד"כ אנחנו זוכרים את החלומות שקרובים יותר ליקיצה]. אולי עכשיו אם יש לך יותר מוכנות לעסוק בנושא, החלומות על אמא יהיו יותר זמינים. את יכולה לגם לנסות "לזמן" חלומות. פשוט לפני שאת הולכת לישון בקשי חלום על אמא, תחשבי על זה קצת. חוצמזה, אשמח לשמוע ממך עוד, אם יבוא לך. איך הסתדרו העניינים עם אחותך הקטנה, המגורים, הלימודים וכל הדברים שאם אני זוכרת נכון דברנו עליהם בזמנו.

etiush

New member
תודה לכולכן

היום אני מרגישה קצת יותר טוב, אבל עדיין מתגנבת לה דימעה פה ושם במהלך היום. באשר לעיסוקיי היום, אני עדיין לומדת. התחלתי גם לעבוד בשני עבודות בתחומים שאני אוהבת. אחד מהעבודות זה עסק שלי שפתחתי ביחידה נפרדת בבית (מספרת כלבים). אני מרוצה. יש לי גם חבר חדש (שנה) מאוד תומך ואוהב. עכשיו הוא בחו"ל ונורא קשה לי שהוא לא פה איתי באזכרה, אבל זה לא היה תלוי בו. חוצמזה, הכל בסדר. האחות הקטנה מסתדרת קצת יותר טוב, עדיין לא 100%... כל אחד והזמן שלו. שכחתי משהו?

Darkmatter

New member
שמחה ש...

את מרגישה קצת יותר טוב! ובאמת, כמו שאמרו לפני, המטרה של הפורום היא להקל... ולכן, אם זה עשה לך לא טוב, אני שמחה שהתנתקת... וגם שמחה שחזרת! :) ואני בטוחה שאמך תמיד איתך. גם אם היא לא מופיעה בחלומות שלך, או שאולי את לא זוכרת את החלום. היא תמיד שם... ואנחנו גם תמיד פה בשבילך.

למעלה