אני מקווה שזה בסדר.

yalda bli halom

New member
אני מקווה שזה בסדר.

שאלון קטן שהראש שלי המציא בעיצומה של מקלחת חמה: 1..אז קודם כל, אחרי ששילה בלעה עלבון,והחזיקה פסון,מעניין אותי לדעת האם רק אני טעמתי סבון? 2."אבל אם את בורחת,אז עדיף שרחוק..." לאן היית\ה שולח\ת את מרור חייך? 3."להוריד אותה לפני כולם..." האם מישהו הוריד לכם אי פעם את המכנסיים מול קהל חיות בר? האם פתחו לכם את הבגד ים בבריכה? האם מישהו אי-פעם הוריד בזדון את גרביכם מעל רגליכם בעת השתזפות על שולחן טניס ביום קיצי? 4.האם מישהו אי פעם הרים אותכם לפני כולם? ספרו לי על זה. 5."אבל תמיד בסוף נשארתי בחוץ"-מה אתה עושה כשאתה נתקע מחוץ לבית בלי מפתחות? השתמשו בדמיונכם הפרוע. 6."ובכל יום מקוים מחדש ובכל יום בונים לך מקדש ופותחים עוד דלת ותולים את השלט" -מה התקווה הכי גדולה שלכם? -למי תבנה\י מקדש? -אילו דלתות צריכות להיפתח בכדי שנראה את האור? -מה כתוב על השלט שלכם? 7."והרבה הרבה אויר"-האם אתם אסמתיים? איך אתם מתמודדים? או שה"חנקה" שלכם נובעת מעישון כרוני של חומרים בלתי חוקיים? טיסה נעימה. גלי

ADVAM4

New member
[= אני עונההה

1..אז קודם כל, אחרי ששילה בלעה עלבון,והחזיקה פסון,מעניין אותי לדעת האם רק אני טעמתי סבון?מה פתאום.. גמאני טעמתי:) 2."אבל אם את בורחת,אז עדיף שרחוק..." לאן היית\ה שולח\ת את מרור חייך?אמממ כמה שיותר רחוק?:) 3."להוריד אותה לפני כולם..." האם מישהו הוריד לכם אי פעם את המכנסיים מול קהל חיות בר? האם פתחו לכם את הבגד ים בבריכה? האם מישהו אי-פעם הוריד בזדון את גרביכם מעל רגליכם בעת השתזפות על שולחן טניס ביום קיצי?אמ.לא. 4.האם מישהו אי פעם הרים אותכם לפני כולם? ספרו לי על זה.חחחח לא:) 5."אבל תמיד בסוף נשארתי בחוץ"-מה אתה עושה כשאתה נתקע מחוץ לבית בלי מפתחות? השתמשו בדמיונכם הפרוע.:) הבית שלי תמיד פתוח(אם מישהו רוצה לפרוץ הוא מוזמן) 6."ובכל יום מקוים מחדש ובכל יום בונים לך מקדש ופותחים עוד דלת ותולים את השלט" -מה התקווה הכי גדולה שלכם?שיהיה טוב:) -למי תבנה\י מקדש?אורנה בנאי!!!!! -אילו דלתות צריכות להיפתח בכדי שנראה את האור?דלתות השלום,השלווה והאהבה. -מה כתוב על השלט שלכם?אין לי שלט! 7."והרבה הרבה אויר"-האם אתם אסמתיים? איך אתם מתמודדים?[= מה פתאום אסתמתית?!! רק בעיות לב! או שה"חנקה" שלכם נובעת מעישון כרוני של חומרים בלתי חוקיים?חחחחח לה!!! למרות שאני מעשנת פסיבית עם כל החברים המעשנים שלי!

pishkashit

New member
עונה ../images/Emo9.gif

1..אז קודם כל, אחרי ששילה בלעה עלבון,והחזיקה פסון,מעניין אותי לדעת האם רק אני טעמתי סבון? לא... קרה לי כמה פעמים
2."אבל אם את בורחת,אז עדיף שרחוק..." לאן היית\ה שולח\ת את מרור חייך? למקום שלא אוכל להגיע אליו בחיים. וככה יהיה לי קל יותר להגיד לעצמי שלעולם לא אוכל לראות אותו שוב.
3."להוריד אותה לפני כולם..." האם מישהו הוריד לכם אי פעם את המכנסיים מול קהל חיות בר? האם פתחו לכם את הבגד ים בבריכה? האם מישהו אי-פעם הוריד בזדון את גרביכם מעל רגליכם בעת השתזפות על שולחן טניס ביום קיצי? האמ. לא.
4.האם מישהו אי פעם הרים אותכם לפני כולם? ספרו לי על זה.
5."אבל תמיד בסוף נשארתי בחוץ"-מה אתה עושה כשאתה נתקע מחוץ לבית בלי מפתחות? השתמשו בדמיונכם הפרוע. הולכים לחברה בדר"כ.
6."ובכל יום מקוים מחדש ובכל יום בונים לך מקדש ופותחים עוד דלת ותולים את השלט" -מה התקווה הכי גדולה שלכם? אושר -למי תבנה\י מקדש? ממ לאפאחד -אילו דלתות צריכות להיפתח בכדי שנראה את האור? לא יודעת! -מה כתוב על השלט שלכם? "שששש... " 7."והרבה הרבה אויר"-האם אתם אסמתיים? איך אתם מתמודדים? אני לא
או שה"חנקה" שלכם נובעת מעישון כרוני של חומרים בלתי חוקיים? אני לא נחנקת בדר"כ..

../images/Emo194.gif

1..אז קודם כל, אחרי ששילה בלעה עלבון,והחזיקה פסון,מעניין אותי לדעת האם רק אני טעמתי סבון? אוהו, לא רק את. 2."אבל אם את בורחת,אז עדיף שרחוק..." לאן היית\ה שולח\ת את מרור חייך? אני מניחה שרחוק, לא? 3."להוריד אותה לפני כולם..." האם מישהו הוריד לכם אי פעם את המכנסיים מול קהל חיות בר? האם פתחו לכם את הבגד ים בבריכה? האם מישהו אי-פעם הוריד בזדון את גרביכם מעל רגליכם בעת השתזפות על שולחן טניס ביום קיצי? לא. 4.האם מישהו אי פעם הרים אותכם לפני כולם? ספרו לי על זה. כן. אבל אין מה לספר. זה לא היה משהו מיוחד. סתם הרמה הרמתית :) 5."אבל תמיד בסוף נשארתי בחוץ"-מה אתה עושה כשאתה נתקע מחוץ לבית בלי מפתחות? השתמשו בדמיונכם הפרוע. נתקעתי בחוץ בלי מפתח ומרוב ייאוש נרדמתי. 6."ובכל יום מקוים מחדש ובכל יום בונים לך מקדש ופותחים עוד דלת ותולים את השלט" -מה התקווה הכי גדולה שלכם? המ. -למי תבנה\י מקדש? -אילו דלתות צריכות להיפתח בכדי שנראה את האור? הדלתות של הלב. לא שלי. -מה כתוב על השלט שלכם? "יחד". 7."והרבה הרבה אויר"-האם אתם אסמתיים? איך אתם מתמודדים? או שה"חנקה" שלכם נובעת מעישון כרוני של חומרים בלתי חוקיים? לא ולא.

yalda bli halom

New member
עונה לעצמי,אחח פיצול אישיות.

1..אז קודם כל, אחרי ששילה בלעה עלבון,והחזיקה פסון,מעניין אותי לדעת האם רק אני טעמתי סבון? ועוד איך טעמתי! 2."אבל אם את בורחת,אז עדיף שרחוק..." לאן היית\ה שולח\ת את מרור חייך? לטיזנבי או משו בסגנון.אבל במקום להתעמק בשנאה,הייתי שולחת אותי ואת חברה שלי לאי בודד,רק שתינו
3."להוריד אותה לפני כולם..." האם מישהו הוריד לכם אי פעם את המכנסיים מול קהל חיות בר? האם פתחו לכם את הבגד ים בבריכה? האם מישהו אי-פעם הוריד בזדון את גרביכם מעל רגליכם בעת השתזפות על שולחן טניס ביום קיצי? כן! אני לתומי השתזפתי על שולחן פינג פונג וגנבו לי את גרביי! חוצפה! 4.האם מישהו אי פעם הרים אותכם לפני כולם? ספרו לי על זה.האמת שלא.אבל הרמתי את חברה שלי כמה פעמים
5."אבל תמיד בסוף נשארתי בחוץ"-מה אתה עושה כשאתה נתקע מחוץ לבית בלי מפתחות? השתמשו בדמיונכם הפרוע.מתחילה לבכות.ב-מקום. 6."ובכל יום מקוים מחדש ובכל יום בונים לך מקדש ופותחים עוד דלת ותולים את השלט" -מה התקווה הכי גדולה שלכם? לחיות איתה. -למי תבנה\י מקדש? לה. -אילו דלתות צריכות להיפתח בכדי שנראה את האור? תאמיני לי כבר. -מה כתוב על השלט שלכם? "אני אוהבת אותך". 7."והרבה הרבה אויר"-האם אתם אסמתיים? איך אתם מתמודדים? או שה"חנקה" שלכם נובעת מעישון כרוני של חומרים בלתי חוקיים? אני הפסקתי עם החרא הזה.

מתנות

New member
בוקר...

1..אז קודם כל, אחרי ששילה בלעה עלבון,והחזיקה פסון,מעניין אותי לדעת האם רק אני טעמתי סבון? גם אני טעמתי. זה לא משהו בכלל. 2."אבל אם את בורחת,אז עדיף שרחוק..." לאן היית\ה שולח\ת את מרור חייך? רחוק מאוד. הכי רחוק. 3."להוריד אותה לפני כולם..." האם מישהו הוריד לכם אי פעם את המכנסיים מול קהל חיות בר? האם פתחו לכם את הבגד ים בבריכה? האם מישהו אי-פעם הוריד בזדון את גרביכם מעל רגליכם בעת השתזפות על שולחן טניס ביום קיצי? לא
4.האם מישהו אי פעם הרים אותכם לפני כולם? ספרו לי על זה. נראה לי שאת יכולה לספר לעצמך, לא?
5."אבל תמיד בסוף נשארתי בחוץ"-מה אתה עושה כשאתה נתקע מחוץ לבית בלי מפתחות? השתמשו בדמיונכם הפרוע. הולכים לסבא וסבתא או מחכים ועושים שטויות. 6."ובכל יום מקוים מחדש ובכל יום בונים לך מקדש ופותחים עוד דלת ותולים את השלט" -מה התקווה הכי גדולה שלכם? האהבה שלי. -למי תבנה\י מקדש? לפו הדוב
-אילו דלתות צריכות להיפתח בכדי שנראה את האור? הדלת שלך. -מה כתוב על השלט שלכם? "אני מחכה" 7."והרבה הרבה אויר"-האם אתם אסמתיים? איך אתם מתמודדים? לא... או שה"חנקה" שלכם נובעת מעישון כרוני של חומרים בלתי חוקיים? לא... הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה