אני מקווה שהכתבה לא מספרת את כל הסיפור

Love Today

New member
מבחינה פסיכולוגית

זה הגיוני לגמרי. זה בדיוק מזכיר את הדיון שלי עם זיקן בשרשור על החשוד באונס. האמת שמבחינה פסיכולוגית זה אפילו יותר מיכול להיות! מדובר על בחורה שטופלה הרבה זמן בטיפולים נפשיים, אם היא הלכה לטיפולים נפשיים מסוג אלה כנראה שהיתה סיבה בהתנהגות שלה שהובילה אותה ללכת לטיפול נפשי. ברגע שעלו על הסיבה הזו [ אונס של האבא] למה שלא ירשיעו אותו? ועוד אונס במשך תקופה של 8 שנים. נאמר בהמשך הכתבה שהיא נתנתה עדות אמינה שתואמת ממצאים אחרים בתיק וחיזוקים שנמצאו לטענות שלה , בנוסף לכך העדות של האב היתה מלאה בסתירות פנימיות ותמיהות. ואפילו הוא הגיע למצב של כמעט הודאה במעשים, [ לפי הכתבה] מה עוד אתה רוצה? אין אפשרות לבדוק את גופה מבחינת DNA זרע וכו' למשהו שנעשה לפני עשרות שנים.

gamani4

New member
אני לא מאמין בפסיכולוגיה

אז זה לא משנה לי אם זה יכול להיות מבחינה פסיכולוגית או לא. מה שכן, הרשיעו (כנראה) רק על סמך שיקול הדעת של השופט - של מי העדות יותר אמינה. מפחיד לחשוב שניתן להרשיע ללא שום ראיה אובייקטבית. לא רק זה, לפי מה שאני קורא לאחרונה, לסמוך על שיקול דעת של שופטים בארץ זה אחד הדברים היותר מפגרים שאפשר לעשות.

Love Today

New member
אם אתה לא מאמין, זכותך

העובדות אומרות שלפסיכולוגים / פסיכיאטרים / עובדים סוציאליים יש say רציני בפרשות כאלה ואחרות, בתי המשפט לוקחים את חוות דעתם כמהימנה לכל דבר, חלק מהראיות והממצאים בקבלת גזר הדין. במיוחד בפרשות של טראומות / פוסט טראומות כמו אונס, התעללות וכו'.

מה שמדהים בזה

זה שגם חלום שאתה יודע שהוא חלום יכול והופך בקלות לחלק מהזיכרון שלך ואחרי כמה זמן אתה תיהיה גם בטוח שזה באמת קרה לך ואין לך שום דרך לזכור בכלל שזה היה חלום והחלק העצוב זה שהם אפילו פירסמו שם לחפש עוד נשים שנזכרו, ולהציע להם למצוא ישוע במערכת המשפט והכי עצוב זה שגם הם יודעים שחלום או סתם מחשבה הופכת לזיכרון אחרי זמן מסויים כך שבאופן ברור הם רק רוצים למשוך עוד מקרים כאלו לאן הגענו

למעלה