אני מציע שבמפגש היום

כנראה שהכלב הזה

הוא גלגול של חילוני ר"ל. לעניות דעתי האישית הוא דומה שתי טיפות מים לכלבתי המנוחה קאיה זצ"ל שנאלצתי להרדים לפני חודש והוא בא למחות על כך שנתתי להרוג אותה.

כותב טוקבקיסט חרדי:

התפתחות דרמטית בעקבות הצלחתו של עבד אל אנואר ממחלקת הפיקוח העירונית במקום בו נכשלו גדולי ירושלים, גברו הערב הקריאות בבתי נייטין וגלילותיה למנותו תיכף ומיד לזקן המקובלים. המתנגדים (המעטים, יש לומר) טוענים כי אין השעה כשרה לכך וכי יש להמתין עד אחרי החגים, אולי הכלב ישוב לסורו.

אוי יש שם פנינים

כותב חרדי אחר: "גם הלברדור שלי מסרב לעזוב את הבית - לא רק זה, הוא אכל לי חצי סלון כולל ספה. דרשתי ממנו תיקון, אבל הוא עושה את עצמו כאילו הוא לא מבין על מה אני מדבר. נראה לי שבגלגול הקודם הוא עבד באיקיאה"

סליחה על השאלה

לא הבנתי: מה מיוחד במה שעשה הכלב הזה? שהוא לא רצה ללכת, ובסוף השתכנע ללכת? איך זה אמור להיות קשור להלוויה שמוזכרת בראש הכתבה? ובכלל, איזה מין "עיתון ישראלי" זה?

זה אתר אינטרנט חרדי בשם צופר

לא רע בכלל, מביא חדשות שאתרים אחרים לא מביאים.

גרי רשף

New member
ומעט ניטפוקים

הרב שנפטר הוא הגה"צ ר´ נחמן דובינקי ז"ל. הרב שהוזעק הוא הגאון רבי מאיר בראנדסדארפער שליט"א. בתחתית הדף יש קישור לידיעה על מצבו הבריאותי של הרב עובדיה יוסף. הכלב, אגב, אשכנזי- צבעו לבן והוא נוהג לפי פסיקותיו של הגר"מ בראנדסדארפער שליט"א.

למעלה