אני מציעה

• פותח הנושא BMS
  • פורסם בתאריך

BMS

New member
אני מציעה

אני רוצה לשנות את מה שקורה פה... שיתחילו לכתוב יותר הודעות או דברים על היהודים ולא מה השיר האהוב וכל זה ואני יודעת כמה כבר יש לכתוב? אז להכיר יותר אחד את השני פה בפורום ובעיקר לא להיות רקובים

moriss

New member
אז בואו נהפוך את זה לשירשור היכרות

שכל אחד יכתוב כל מה שהוא מוכן לחשוף. לי קוראים עידן. אני בן 19, ואת היהודים הכרתי דרך חבר שהביא את המיני דיסק לביה"ס ויום למחרת פתחתי חשבון בבנק וקיבלתי את הדיסק היהודים במתנה, רציתי להתחיל עם מציאות אבל לא היה אותו. אני לא יודע מה עוד לכתוב, אם יהיה לי משהו מעניין אז בהמשך השירשור אני אעדכן

RiNaTiT

New member
דוד....

כבר עשינו את השירשור הזה... זה היה ארוך... תעשו משהו אחר...
רינת.

yuli c

New member
רעיון נחמד...

טוב אז ככה... אני כמעט בת 18 התחלתי להעריץ את היהודים לפני שנתיים בערך... ראיתי אותם בפעם הראשונה ברוק עצמאות לפני שנתיים ובהופעה באמפי וואהל בת"א ואח"כ רצתי לקנות את שני הדיסקים שלהם... ואני מאוד אוהבת את דיסק השני הוא ממש חבל"ז... אז זהו בנתיים...

guitar lan

New member
טוב אז...

אני ניר, בן 14 ( לפני כמה ימים), שומע את היהודים רק חודש בערך יש לי את מציאות נפרדת ואת היהודים (אני מעדיף את מציאות נפרדת) הייתי בהופעה בויתקין, וזהו...

sagiiltus

New member
mine story of YEHUDIM

אני שגיא, בן 17.5 מחדרה את היהודים אני מכיר כמה שנים טובות (נסגור על 4?) התחלתי לאהוב אותם לפני 3 שנים בערך ונהייתי מעריץ שרוף בשנה וחצי האחרונות.. השיר שהכניס אותי חזק ליהודים היה מחפש תשובה!

guitar lan

New member
טוב אז...

אני ניר, בן 14 ( לפני כמה ימים), שומע את היהודים רק חודש בערך יש לי את מציאות נפרדת ואת היהודים (אני מעדיף את מציאות נפרדת) הייתי בהופעה בויתקין, וזהו...

מממ טופ בואו נראה :)

דבר ראשון ניר מזל טופ למומולדת
טופ..אני רוני,אני בת 14 ..ממ אני גרה במקום קטן ולא כייפי בכלל בין ירושלים לבקעה אני אוהבת מוזיקה ואת חברים שלי ואנשים טופים מממ היכרותי עמ היוהודימ התיחלה מזה ששמתי לב שכל החברים שלי ששומעים אותה מוזיקה כמוני שומעים את היהודים..וכאילו חשבתי שאם אנחנו אותו טעפ במוזיקה..אז למה שאני לא יאהב את היהודימ
אז קיצור..שאלתי מה הדיסק הכי טופ שלהם וכל זה וביקשתי מחברה לקנות את מציאות נםרדת.. ממ..והתאהבתי
מממ את "היהודים" לא שמעתי עדיין אפ פעם..חוצ מאת סמי חופשי ועידן האלוהים ואת פחד מוו תשמעתי ולא אהפתי יותר מדי אבל אולי אחרי שיהיה לי אני יאהפ וסהו
אההה וגמ אני עוד כמה ימימ כנראה נוטשת אותכמ
ועכשיו באיימת סהו :)

RiNaTiT

New member
אז ככה..

למי שעוד לא מכיר אותי... אני רינת וביום ראשון יש לי יום הולדת ואני יהיה בת 16.. בעעע בכל אופן, הפעם הראשונה ששמעתי את היהודים היה לפני שנתיים במסיבה במטרוק, אז שאלתי את ידיד שלי מי הם... ומאז התאהבתי!!!
וזהו....
רינת.

rainbowgirl

New member
מי שלא מכיר אותי אז ככה:

אני קורל בת 13 מבאר שבע. כבר לא זוכרת מתי שמעתי את היהודימ בפעמ הראשונה... יש לי את שלושת הדיסקימ... זהו...

למעלה