אני מצטרפת

אני מצטרפת../images/Emo140.gif

זהו , באופן רשמי החלטתי להצטרף אליכן לאחר שאני לא מפסיקה להיכנס לפורום הזה ולבדוק מה קורה כאן.. קצת על עצמי : אני בת 25 , נשואה ללא ילדים , ועדיין לא ממש מנסה להיכנס להריון ..אבל אני שמה לב שאני כל הזמן קוראת ומתעניינת בנושאים שקשורים להריון .. אז אולי בחודשים הבאים כשאני ארגיש קצת יותר מוכנה ..בכל אופן אני מאחלת לכל הבנות המתוקות שכאן שיכנסו להריון או במילים יותר חמודות : " מפזרת עליכן אבקת הריון" ...אני מקווה שזה "בסדר" מצידי להצטרף לפורום אפילו שאני עוד לא ממש מנסה ...

סנונית 1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

וכשתחליטי שכן אז תקבלי כאן את כל האינפורמציה ואת כל התמיכה. עד אז את מוזמנת לכאן תמיד. ותודה על הברכות החמות בקרוב אצלך.

תמרלה

New member
זה בסדר גמור אפילו שאת לא...

יש ! אני מברכת אותך ראשונה !! אז להצטרף אפשר חופשי, ושתרגישי שאת מוכנה לכך אז סבבה, את צריכה להרגיש שלמה עם ההריון וכמובן שזאת גם החלטה משותפת יחד עם בן-זוגך! אז בנתיים את מוזמנת לקרוא, לשאול שאלות, להגיב ולהמשיך לבדוק מה קורה... אז ברוכה הבאה

blue4u2

New member
שלולית ברוכה הברה ../images/Emo24.gif...כל אחת

יותר ממוזמנת לפורום המקסים הזה!!! וכשיהיה לך כבר "חשק" - שהכל יעבור במהרה ובשיעמום
בהצלחה בהמשך

מעיןבר

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

גם אני למדתי את הנושא עוד לפני שממש רציתי וכמו שאומרים "עם האוכל בא התיאבון" - לימוד הנושא בהחלט גרם לי לרצות יותר

נעמולה

New member
ברוכה הבאה

אולי הדיבורים כאן יעשו לך חשק להיות גם כן בהריון ולהצטרף למירוץ בכל מקרה שיהיה בהצלחה

Galit29

New member
ברוך הבא ומאחלת לך שלא תלמדי

את השמות של כולן פה בע"פ ותעברי מהר לפורום השכן. אני חושבת שאם את חושבת על זה את די מוכנה, תתחילי בינתיים עם בדיקות וחומצה פולית וכל העיניינים שבטח קראת פה ככה צעד צעד לעבר המתנה היפה. בהצלחה....

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מאחלת לך שלא תתמכרי לפורום יותר מדי הוא מאוד מדבק, ואח"כ כשמתחילים לנסות הוא גם מדכא כשרואים הרבה הצלחות מסביב ורק שלך מתמהמהת... אז אני מאחלת לך שכשתתחילו לנסות באמת, שהות קצרה כאן

../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif ברוכה הבאה!

גם אני הצטרפתי עוד לפני שהתחלתי את הנסיונות (אמנם למס' 2). אבל בינתיים קבלתי הרבה השראה וידע מהפורום פה. קחי את הזמן עד שתהיי מוכנה, זה אולי השינוי הגדול יותר בחיים שלך שיכול להיות (לדעתי יותר מלהתחתן...) אז בתקווה שגם בי תדבק קצת מהאבקה שלך

למעלה