מעניין מי זאת...
T the freaky girl New member 2/9/04 #200 יייייייייייייששששששש ../images/Emo13.gif ברוכה גם את למעוננו החם איזה כיף שגם את הצטרפת.. עכשיו נוכל להעביר חוויות גם איתך פה.. חבל שלא באת לחזרות של הלהקה היום.. פעם הבאה תבואי
יייייייייייייששששששש ../images/Emo13.gif ברוכה גם את למעוננו החם איזה כיף שגם את הצטרפת.. עכשיו נוכל להעביר חוויות גם איתך פה.. חבל שלא באת לחזרות של הלהקה היום.. פעם הבאה תבואי
A airgirl New member 3/9/04 #203 היי../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif מה קורה אנשושים אני חדשה פה.. קוראים לי אולגה ואני מהדרום.. וזהו נראה לי.. מקווה שאשתלב פה מהר..=)
היי../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif מה קורה אנשושים אני חדשה פה.. קוראים לי אולגה ואני מהדרום.. וזהו נראה לי.. מקווה שאשתלב פה מהר..=)
V v o d k a New member 3/9/04 #207 אהלן אולגה!../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif ברוכה הבאה לפורום אני בטוחה שתהני כאן מאוד וכבר השתלבת אני ליזה
אהלן אולגה!../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif ברוכה הבאה לפורום אני בטוחה שתהני כאן מאוד וכבר השתלבת אני ליזה