אני מצטרף אליכם

אני מצטרף אליכם

זהו, לפני כמה דקות נכנס אלי אחד השותפים שלי, הביא לי מתנה ipaq rz 1710 של hp. עכשיו מה אני מתקין, איך? וכו' אשמח באם משהו יצור אתי קשר במסרים, ויהיה מוכן שאתקשר אליו וייתן לי הדרכה קצרה ככה מלמעלה איזה תוכנה אני מתקין, וכו' תודה רבה לכם

AYELET1

New member
התחדש

אני מניחה שמגיע איזה מדריך עם המכשיר קרא אותו שאל שאלות ספציפיןת כאן. בשביל זה הפורום קיים ראשית התקן את תוכנת האקטיב סינק. יש לך אותה על הדיסק המצורף, אך יצאה לפני ימים ספורים גרסה חדשה יותר. חפש ב-FAQ

castroman

New member
מוזר, בכל מקרה ניתן להוריד את

הגירסה החדשה ביותר 3.8 ששוחרר לא מזמן, תוריד כאן.

וכעת עם העברית

התקנתי הכל, עכשיו מה עם העברית, למה הוא הפוך, עשיתי כבר את הרישום, נכון שאחרי הסנכרון, אך אפילו מהסנכרון זה לא עוזר

יבוא מהפאלם

איך אני מייבא את כל החומר שיש לי בפאלם, אלפי רשומות של טלפונים, פגישות, משימות, וכו'? אני בטוח שיש איזה אופציה לעשות זאת בלחיצת כפתור, איך?

תצוגה מוזרה

פתחתי תוכנה, ועוד תוכנה, אני רוצה לחזור, תמיד נשארים לי שאריות על המסך, זה פשוט לא יובן, יש לזה הסבר?

AYELET1

New member
אנא שרשר את כל שאלותיך

לא הבנתי מה בדיוק נשאר לך על המסך הוא לא מתנקה? הוא מתנקה לאט? אם כן, נשמעת בעיה של זכרון

מהפאלם לפוקט

איך מייבאים את הנתונים מהפאלם דסקוף, לתוכנת הפוקט, דהיינו לאוטלוק

../images/Emo53.gif

חברים
איך?

mikeoreli

New member
בעזרת הpocketmirror

לדעתי יש בשו"ת של האתר פירוט מה לעשות במעבר מפאלם לפוקט. אם לא תמצא - אלו שעברו (אני מהתחלה משתמש בפוקט) יוכלו לעזור לך...

למעלה