אני מצטער!!

d-edge

New member
אני מצטער!!

היום הלכתי לחוות הכנף כדי לקנות אוכל ולהתייעץ עם דני בקשר לתוכי הסנוב שלי. אני כולי מתבייש אבל סופסוף ראיתי מה זה תוכי שכן מתקשר עם בני אדם כמוני ונדלקתי על הסנגל הגוזל שהיה בחנות. אני מצטער אבל כמה שנקשרתי לצ'ינו הפיונוס עדיין הוא סנוב נושך את כל בני הבית מלבדי וגם איתי הוא לא כל כך בקשר טוב. הוא לא עולה על היד אפילו! אני באמת מצטער ואני יודע שזה לא בסדר לעשות את זה לתוכי אבל אני לא יכול לחיות עם חיה שנושכת את כל בני הבית ולא מחזירה אהבה אפילו לי. אני פה בפורום כבר הרבה זמן וקראתי על כל התוכים המסכנים שעוברים מבית לבית אבל אין לי ברירה. עידכונים יבואו בהמשך.. אלא אם לא מעניין אתכם כמובן..

טופיקה

New member
אמרת שהתייעצת עם דני-מה הוא אמר לך?

הוא נתקל במקרים כמו שלך, אני מניחה. יש מה לעשות לפני הצעד הסופי?

hoolon

New member
לא יתנו לך החזר?

כמה רוצים שמה על סנגל והאם לא יחזירו לך את הכסף.

d-edge

New member
מה דני אמר?.. הממ..

אז ככה: הוא שאל: "ניסית ככה" -"כן" "ניסית ככה" -"כן גם את זה ניסיתי" וכו.. אתם מבינים בטח למה אני מתכוון.. אני הרבה זמן פה בפורום וגם אם לא דיברתי קראתי והתעניינתי הרבה בכדי שאם וכשאני אקנה תוכי הוא יקבל את המקסימום טיפול שאפשר. ככה שכשקניתי את צ'ינו ידעתי בדיוק מה לעשות איך ומתי אבל שמדבר לא פועל ובגלל זה דני אמר לי להביא אותו אליו. אני חושב בהיגיון,מה הוא כבר יכול להגיד?.. הוא יראה שצ'ינו סנוב והוא ישאל אותי אם ראיתי בחנות תוכי שמצא חן בעיני.. בכל אופן עם כל הכבוד לדני (ויש ימבה כבוד) הוא לא יפתח לתוכי את הבטן ויגיד "אההה הנה הבעיה,סידרתי".. אני אענה לכל מי שהגיב עד עכשיו ברשותכם.. זמן?.. הממ.. אני כרגע חייל משוחרר ומובטל שלא עושה יותר מדי. התוכי הזה קיבל יחס במשך החודש האחרון כמו שתוכים אחרים מקבלים בשנתיים ואני מבטיח לכם את זה. זה מה שעשיתי כל היום, ניסיתי לתקשר עם התוכי,התוצאה? אני היחידי שהוא לא תוקף מבני הבית(כולל אחי בן ה6,שזה רע,זה אומר שאם הוא לא יילך עכשיו אז בביס הרציני הראשון הוא עף) אז זמן לא ממש יעזור במקרה הזה. צ'ינו אולי אוהב אותי אבל הוא לא אוהב מגע, ולא ידעתי עד כמה זה לא אמור להיות ככה עד שראיתי איך מתנהג הגוזל בחנות היום. החזר? חוות הכנף יקרה מאוד כמו שידוע בטח לרובכם בגלל שהם נותנים לתוכים טיפול חמישה כוכבים והתוכי שאתם קונים הוא "תוכי עם אבא" כמו שדני אומר כלומר אם יש בעיה הם שם. כמו במקרה שלי. בעל חנות לפני שקניתי את צ'ינו אמר לי פעם על לורי ש"הוא עוד גוזל הוא אוכל דייסה" והמבין יבין. הפואנטה היא שהסנגל קצת יותר יקר מהפיונוס שמה שזה אומר 2500 שקל. בכל אופן דני הוגן ואני אסתדר איתו על זה הכסף זה לא מה שמפריע לי. מה שמפריע לי זה המאמר שמישהו היפנה אליו מפה לא מזמן בשם "הבעיה הגדולה של עולם התוכים" או משהו כזה. שאומר שבד"כ תוכי עובר מבית לבית וסובל מאוד. ואני לא רוצה לעשות את זה לצ'ינו. אבל..
אין לי ברירה..

טופיקה

New member
אין ספק שאתה ניסית מאוד להתקרב

אל צ'ינו, אבל נראה שהוא פשוט לא מגיב. העניין הכאוב פה הוא שאם הוא יימכר לבעלים חדשים וגם אלה לא יהיו מרוצים וכך הלאה, צפויים לו חיים לא הכי נעימים. בטח יהיה לו מאוד קשה להיפרד ממך עכשיו (אפילו שהוא לא מראה את זה) ולהתרגל שוב לבעלים חדשים שמי יודע אם הם לא יתייאשו ויחזירו אותו גם. לכן אני חושבת שאם אני הייתי במצבך וללא בעייה של כסף, הייתי משאירה אותו וקונה תוכי אחר (התוכי שיצור איתך קשר תוך כדי ההסתובבות בין התוכים בחווה). ואז מי יודע? אולי במצב כזה, הוא יקנא בתוכי החדש וירצה ממך סוף סוף תשומת לב, אותה תוכל לחלק בין שני התוכים.

d-edge

New member
פתרון נפלא אבל..

הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי ויכולתי לעשות את זה אבל צ'ינו עלה לי 2300 שקל וכמו שציינתי קודם.. אני כרגע חייל משוחרר מובטל.. לא פיתרון מתאים כל כך בשבילי..

טופיקה

New member
אולי לבקש מתנה מסבא... סבתא? ../images/Emo3.gif

כן, תיארתי לעצמי שהבעייה היא כספית, אם כי זה יכול להיות פתרון ממש אידיאלי, לפי דעתי. דרך אגב, מה עם חלוקה לתשלומים (ויזה קרדיט - עד 36 תשלומים) כך שלא תרגיש את הכול בבת אחת? תנסה לחשוב על צ'ינו כשאתה מחליט את ההחלטה הסופית שלך, כי גם אם הוא לא מראה לך את אהבתו, הוא אוהב אותך, הוא רגיל אליך והוא יהיה בשוק ואפילו אומלל פתאום לאבד אותך לתמיד ולעבור להיות יד שנייה ואולי שלישית וכו' וכו'...

d-edge

New member
לא חמודה.. לא יעבוד. רציתי..

באמת שרציתי.. עוד אחד לא בא בחשבון.. כספית ליכלוכית ומקומית..

טופיקה

New member
../images/Emo10.gif תעדכן אותנו פה לגבי מה שתחליט.

אני מקווה שבכל החלטה שתיקח, צ'ינו יהיה מאושר.

bilbolim

New member
תוכי זה נטל כלכלי

מה תעשה אם התוכי יהיה חולה או יפצע ויצתרך טיפול יקר?

d-edge

New member
עם אחד אני אסתדר

עם אחד אין בעיה אני ערך לזה אבל לא לשניים.. אני לא מאמין שחשבתי להחזיר אותו!

d-edge

New member
עדכון.

צ'ינו נשאר.. וזאת צ'ינה או משהו כזה.. כשהייתי בחוות הכנף לקחתי את התעודת בריאות ומסתבר שעשולה בדיקת מין ולא ידעתי.. בכל אופן דני אומר שההתנהגות של התוכי טבעית לחלוטין ושהבעיה היא שאני לא יודע איך לגשת לתוכי והאמת שזה נכון כי אף פעם לא עשיתי את זה קודם. בכל אופן צ'ינו או צ'ינה או כל שם שלא ניתן לה נשאר לבינתיים ונקווה שיהיה טוב
.. תודה לכולם.. ואגב כשהייתי בחוות הכנף רשמתי את דני לפורום אז לא ללכלך על החווה כי דני צופה והוא ישלח עליכם תוכי תקיפה אם תרגיזו אותו..

d-edge

New member
הבעיה היא בגישה..

לפי מה שהבנתי בזמנו התוכי מתרגל אליך ואז אתה יכול לשחק איתו הוא יבוא אליך וכו.. לפי מה שדני הסביר לי צריך לנסות קצת כוח וכשהתוכי מתרחק ממני לא לוותר ולהגיד שהוא לא ידידותי וזהו. זאת בעיה של גישה וננסה לסדר את זה.. בקשר לזה שהוא נושך את כל המשפחה, הם צריכים להרים אותו(ה) עם מקל ולהאכיל אותו דברים שהוא אוהב עד שהוא יכיר את כולם. הבעיה היא שהוא בחדר שלי ונראה לו שכל מי שבא הוא אורח והוא לא מכיר אותם. ההוא לא יודע מי באמת גר בבית ומי לא אז כולם נראים לו זרים. נקווה שיהיה בסדר.. וגם אם לא אני סומך על דני.

למעלה