אני מצטער..

אני מצטער..

אם זה לא נחוץ לדעת מישהו אבל לדעתי זה נחוץ אוקיי אז לא יצא לי להיות הרבה בזמן האחרון וגם כשאני כבר נמצא זה לזמן קצר כי יש לי אינט' דפוק אז כל אחד ישן חדש לפני שנתיים יומיים ואפילו חודשיים למרות שהיה מפגש אני ועוד כמה לא היינו[ אקיצר כל אחד כותב מיהו איך קוראים לו איפה גר ואפשר להוסיף כיד הדמיון הטובה... אוקיי : אני אמוץ גר בפ"ת שרוף על שבט מעפילים סניף כפ"ג (כפ"ג = כפר גנים למי שעדיין לא יודע) יאללה לשרשר!!! אין הנחות ללא יוצא/ת מן הכלל

tiki tiki

New member
אני....

אלי7 עפולה הרא"ה האיצק בכרטיסישי...וגם האימייל....

אני יודע...

בס"ד שכתוב בכרטיסים אבל לא אצל כולם כתוב ולא כולם כותבים לעיתים קרובות כך שאין כל כך גישה לכרטיסים...

או.קי

אורי רט, 14 (הרא"ה, בקרוב השם החדש...למישהו יש מושג מה השם?) גבעת שמואל (לאום: יבוסי). דרך אגב-הכל כתוב בפרטים

beckham17

New member
עוד לא קבעו את השם החדש...

אז אין על מה לדבר עדיין... אפילו לא הייתה ישיבה להעלות הצעות... אז תרגעו...

tamarhp

New member
יאאאאא

עוד שם שאני אוהבת
(שמוליק, אל תקנא
)

tiki tiki

New member
דביר?!?!?! לאאא!

אם יש פה מישו שהולך לישיבה הזאת...פליז תמצאו לנו שם נורמלי!

reutרעות

New member
איזה? כמו א-ל-ע-ד למשל?!?!

מה שבטוח- אל תאמינו למה שאומרים לכם במהלך חודש אירגון! לנו אמרו שיקראו לנו אוּריה, אפילו המנהל שלנו (אברהם ליפשיץ- לשעבר מזכ"ל בני עקיבא) אמר לנו שיקראו לנו ככה!!

אל תדאגי, יש כבר דביר...

ולפי דעתי יש גם איתו. בקיצור, את כל השמות היפים לקחו... העיקר שזה לא יהיה עמיעז, או משהו בסגנון של קוממיות!!!

tamarhp

New member
סבבה

תמר שבט עמיצור - אבל אני לא בבנ"ע (יאללה, סקלו אותי) אני גרה איפה שיש הרבה פיגועים, בעיר שהיתה מקום שני אחרי ירושלים בפיגועים אבל עכשיו כנראה חיפה עקפה אותה. בת 16 ושבוע. מה עוד? זהו. מי שרוצה פירוט מלא שיפנה אלי במסרים
אה, כן - אני דלוקה על ש. ופ.

למעלה