אני מצטער

אני מצטער ../images/Emo7.gif

אין לי מה לעשות בנוגע לנושא האיכסון, אך אני משער שעד מחר-מחרתיים המערכת תרד שוב לצערי, משום שחברת האיכסון סוגרת את איכסון הוינדוס שלה והמערכת שלי שבנוייה ב-ASP לא תפעל בשרתים מסוג אחר. אין לי אפשרות לעדכן את הדף הראשי ולהודיע על כך שם, אז עד שאני אמצא שוב איכסון הפרטים לא ברורים.. מצטער.. (איה, מזלך שלא שמת את המערכת עדיין..) וכל אלה שמתאכזבים כרגע, אני שוב מצטער..

xslf

New member
שמע, אולי

כדאי לך לשקול את העברת המערכת לשפה יוניקסית כלשהי. מכיוון שספקי האירוח ליוניקס לא צריכים לשלם הון עבור רשיונות מיקרוסופט, הרבה יותר קל למצוא ספקים במחיר סביר. ראיתי כבר כמה כלים שעוזרים להמיר מערכות מוכנות מ ASP ל -PHP, אם זה מעניין אותך.

היריב

New member
אותי זה מעניין. את יכולה לפרט?

אני מתכוון לכלים שממירים מ-ASP ל-PHP. נשמע לי חלומי משהו.

xslf

New member
הנה מערכת אחת

asp2php. אישית, לא יצא לי להשתמש באף אחת בעצמי (אני לא נוגעת בASP). אני מניחה שבכל מקרה, תצטרך לעשות גם התאמות ידניות.

אני אישית מעדיף את ASP

כי זו שפה שאני פשוט אוהב לתכנת בה.. איכסון המערכת עולה כסף, כסף שאין לי להשקיע. המערכת היא חינמית כך שלי לא יוצא מזה כלום (כספית..) ולכן אין מה לעשות בנוגע לזה..

דילמה אישית ../images/Emo26.gif

יש חברה שנדמה לי והיא רוצה לאכסן את האתר שלי בחינם, אבל היא רוצה לקחת לעצמה את זכויות הפירסום במערכת, אין לי מושג מה זה כולל בינתיים, אבל השאלה היא האם להסכים להצעה?

OpyuM

New member
זאת אומרת

שהם מחליטים איזה באנר יהיו במערכת שלך, כלומר איזה חברות יפרסמו מה ומתי ובאיזה גודל שהם יחליטו. עוד עניין ששווה שתבדוק (וזה יותר חשוב) אם הכוונה שלהם גם על זכויות היוצרים על הקוד שכתבת, שזה אומר שאם בעתיד תרצה למכור את המערכת שלך או אפילו לתת אותה בחינם או לתת לאחרים להשתמש בה, תהיה צריך לקבל מהם אישור מכיוון שזכויות היוצרים שיכות להם. זה עניין שחשוב מאד שתברר מכיוון שזו סוגיה משפטית קצת מורכבת.

למעלה