אני מצטער על השאלה...

eyalib

New member
אני מצטער על השאלה...

אני בטוח ששאלו אותה אלפי פעמיים...פשוט לא מצאתי את התשובה. מהו תאריך היציאה של הספר "רוק מתקדם", לאיזה חנויות גדולות הוא הולך להגיע ? תודה על העזרה. שאלה פרוגית : קניתי את האלבום "שיח רזאדה" של רנסאנס ומאוד אהבתי אותו. הם מאוד סימפונים ומאוד אהבתי את הזמרת. יש לכם במקרה עוד המלצות לאלבומים של הלהקה או לאלבומים של להקות דומות ?

אין מה להצטער

"מהו תאריך היציאה של הספר "רוק מתקדם", לאיזה חנויות גדולות הוא הולך להגיע ?" טרם קיבלתי תאריך יציאה סופי. ההערכה הלא-רשמית שלי היא שהספר ייצא לאור בשבועות הקרובים - דהיינו תחילת ינואר, או לכל היותר תחילת פברואר. הספר כבר ירד לדפוס והעטיפה מוכנה. זה אמור להיות עניין של כמה ימים. מכיוון שעל הספר כתוב "2005" (תאריך הוצאה לאור), זה רק הגיוני שהוא לא ייצא לפני סוף דצמבר. לגבי חנויות גדולות - אני מעריך שיהיה אפשר למצוא אותו בחלק מסניפי סטימצקי (בעיקר באיזור המרכז), או בחנויות מוסיקה כמו "קצת אחרת" ואולי גם ב"אוזן". אבל יהיה הרבה יותר קל (וזול) להזמין אותו באמצעות חנויות הספרים באינטרנט (סטימצקי אונליין, בוקנט, מיתוס וכל החבורה הזאת). ממה שאני יודע, המחיר בחנויות הוא 64 ש"ח (מחיר קטלוגי), והמחיר באינטרנט יכול להגיע עד 50 שקלים. מחיר המשלוח מקזז את ההנחה, אבל זה עדיין יותר נוח מאשר להתרוצץ בחנויות. מתוכנן ערב השקה במועדון צוותא בתאריך 22 בפברואר, אבל אין פרטים מעודכנים עליו עדיין. זה לא סופי ולא רשמי. לכל שאלה נוספת אתה מוזמן לשלוח מייל או מסר אישי: [email protected]

XCLASS

New member
ערב ההשקה זה גם היומולדת שלי

נשמע כמו מתנה מצוינת.....

bralon1

Member
שאלה בנוגע לספר (שאלה תמימה)

הספר הוא ספר המספר על ההיסטוריה של רוק מתקדם או שהוא ספר ללימוד נגינה מתקדמת (אם יש דבר כזה
)?

תשובה תמימה לא-פחות

"הספר הוא ספר המספר על ההיסטוריה של רוק מתקדם" על ההיסטוריה ועל ההווה. "או שהוא ספר ללימוד נגינה מתקדמת" זה ספר עיון, לא ספר ללימוד נגינה (מה דבר נגינה מתקדמת?) "(אם יש דבר כזה)" אכן, אין דבר כזה לדעתי.

SMILE 4 NOTHING

New member
בקשר לרנסאנס ../images/Emo187.gif

אני גם ממש ממש אוהבת אותם ואיך שאנני האסלם שרה זה פשוט מקסים! אני ממש ממליצה על "נובלה" זה אלבום מדהים!! אבל קצת פחות יצירתי מ"שחרזדה"...

John Barleycorn

New member
תשובה פרוגית

אלבומים אחרים של רנסאנס ששווה לבדוק Ashes are burning Turn of the cards את נובלה אני לא מכיר, אבל ככל הידוע לי מדובר באלבום הכי מנואץ של רנסאנס. בכל אופן, אם אהבת את הסיגונון וקולה של האסלם, נסה להקה בשם Curved Air. הזמרת שמה סוניה קריסטינה וקולה משובח. זמרת נוספת היודעת את המלאכה הינה סאלי אולדפילד. יש לה אלבומים משלה, אבל כדאי לבדוק את אלבומו הראשון של סטיב הקאט (סימפוני למשעי) שם היא מתארחת לשיר אחד ארוך ויפה. יש גם שתי להקות פולק בריטיות עם זמרות מצויינות - Steeleye Span ו- Blackmore's Night, אם אתה אוהב שירי עם אנגליים לא מתקדמים במיוחד.

Slim Jim

New member
המלצות לרנסנס ולכאלה שדומים.

אני רואה שכבר הקדימו אותי והמליצו על turn of the cards. זהו אלבום באמת טוב! אלבום מאוד קל וקליט ואיתו נחשפתי לראשונה ללהקה. עוד משהו, לא נשמע כמו הסגנון של רנסנס דווקא אבל אנשים משווים את קול הזמרת לאנני האסלם. מדובר באלבום waiters on the dance של ג'וליאן ג'יימס. הקול ממש יפה אבל זה לא בדיוק כמו רנסנס ומה שהם עשו.

eyalib

New member
תודה כולם

עזרתם לי מאוד ! דרך אגב...אם אני רוצה זמרת מדהימה אני פשוט אשמע את שינייד אוקונור. אני מעדיף משהו מתקדם...

Slim Jim

New member
אבל זה כן מתקדם!

לא יודע בדיוק איך להסביר. אולי כדאי גם לקרוא מה שכתוב בגיברלטר.

למעלה