אני מצטער להודיע...

tamarhp

New member
../images/Emo45.gif

גם לי יש פחות זמן, אבל בגלל זה לעזוב? ואם תרצו לבקר מדי פעם? למה לפרוש רשמית??

ashkeloni

New member
אני מצטער להודיע...

שאני הולך לעזוב את הפורום לכמות זמן בלתי ידועה.... אולי מדי פעם אני אכתוב הודעה או שתיים... אבל אני יותר מדי עסוק בפורום שלי ובלינוקס ובלימודים שפשוט אין לי זמן לפורום הזה... אז תודה ולהיתראות....

שום עוזב ושום בטיח

זה מזכיר לי את מה שאליגטור אמר שהרב שלו אמר "שאין זמן עושים זמן" אז זה נכון גם לגביך, אם אתה לא יכול להכנס הרבה לפורום אז אל תכנס הרבה פשוט תפחית את הזמן שאתה נכנס בחצי. העיקר שלא תעזוב שאתה נכנס לפורום שלך תכנס תוך כדי גם לפורום הזה תראה מה התחדש, תגיב 2-3 הודעות ואז תצא עד למחרת. אם תעשה את זה ככה, זה לא יקח ממך הרבה זמן.....

tamarhp

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

דיר באלק!!!!!!!! ראה הודעות הנ"ל.

מההההההההההההההההההההההההה?????????

למההההההה?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? לא רוצה
אפילו שגנבת לי את בעלי, אני רוצה אותך פ ה!

שרוך

New member
אנשים תראו מה זה אומר

בס"ד הי לכולם נתן חבל שאתה עוזב ממש חבל! שיהיה לך בהצלחה עם ניהול הפורום שלך ובעזרת ה' שנשמע על פנטיום 15 אני ידע מי ימצא את זה אתה ! חבל שאתה עוזב ואני ישמח לראות אותך פה איתי אחי! בהצלחה עם **** ותראו אנשים כמה אנשים עוזבים לאחרונה או לא מרוצים ממצבו של הפורום אז יאלה לעלות אותו לחזרה למה שהוא היה פעם! שרוך

דווקא לא מסכימה.

רוב מי שיצא בינתיים מהפורום זה מי שלא הסתדר לו עם החבר'ה פה, או מי שמיצה את עצמו כבר בפורום, או שאין לו זמן. אני חושבת שבמקרים כאלה אי אפשר להכריח אף אחד להשאר. גם נתן במקרה הזה, יוצא לא כי הוא לא נהנה, אלא בגלל הזמן. למרות ש... במקרה הזה אנחנו לא אוהבים את התרוץ שלו
כי הוא באמת יכול לפנות כמה שניות לפורום נראה לי...

מוצארט

New member
אני אנצל"ש ואומר

בהזדמנות חגיגית זו, שגם אני פורש לי מהפורום הזה. אין לי כ"כ ת'זמן.

cc99

New member
מה עוזב?!

מי עוזב?! למה עוזב?! איך עוזב?! אתה באמת רציני? עד שהתחלתי לחבב אותך...

ashkeloni

New member
טוב תקשיבו...

החלטתי לא לעזוב אותכם סופית... אני לא אהיה פה על הזמן, אבל אל תצפו ממני לענות ברגע שאתם קוראים לי...

למעלה