אני מצטער באמת..

tairon

New member
אני מצטער באמת..

תראו אני אף פעם לא ממלא טוטו לא ממלא פשוט לא יום חמישי עצרתי בקיוסק מקומי קניתי קולה חבילת מסטיקים ו..המוכר פונה אליי אומר לי תשמע בחור יש לך מזל תמלא... אני ממלא איקס דריקס אה זה בכלל שחקן כדורגל.. ואז מגיע לשם למטה ורושם... שם: חברי פורום וידויים כתובת:אתר תפוז יפה משלם על הכל מכניס הטופס לכיס האחורי ..... וזהו נשכח... ובכן היום בערב אני מארגן כביסה לאימא יקרה לי .. יש תהליך לזה בדיקת כיסים ומוצא..את הטופס מרים טלפון שם למספר שבו אומרים את התוצאות...... ו...כמעט אני על סף העילפון... איזה משוגע ..איזה משוגע אני הפרס הראשון שיואוו הידים רועדות לי הלב דופק הפרס הראשון... שייך לפורום וידויים................... ס ת ם ע ב ד ת י עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אחד באפריל אנשים אבל לכו תדעו אני יודע לשניה הייתם מליונרים זה רע ??

may may.

New member
שיווווווווווווווו כבר תכננתי....

טיול מסביב לעולם ב - 80 יום....... אתה גדול טאיוש מואהההההההההההה

t@gel

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףף B-p

ואני לא בוכה על הכסף.. פשוט... הבנאדם הזה ישגע אותי יומ`חד... לא יודעת מאיזה כיוון טאי פתאום יוריד עלי הודעה שתשאיר אותי פעורת פה ונופלת, מתגלגלת מצחוק... LOL :) מוווואההההההה ליריקן של טאי

סיגר.

New member
אייייייי!!!!

מי יסביר את זה עכשיו למנהל הבנק שלי??? חחחחחחחחחחחחח אחי..........כרגיל שיחקת אותה... חכה חכה.....לא נגמר!

tairon

New member
תשמע... מנהל הבנק שלך שלי שלנו

זה כמעט כמעט אותו בן אדם רק עם פרצוף זועף אחר ואתה יודע מה? אינשאללה הייתי ממלא כזה טופס והיה זוכה.. היינו צוחקים כל הדרך לבנק אבל יו נואו ולקאם טו דה רייל לייף אחד באפריל

למעלה