אני מצביע שינוי!! יש!:)

תגובה לתגובה

1. נקווה שאתה צודק. 2. הנה אתה כאן. ואתה יכול גם לקרוא בפורום מולדת. אני מבקש ממך ציטוט של מישהו שמציע חוק שיאסור על החרדים (או על תושבים כלשהם) להביא ילדים לעולם מעל מכסה מסויימת. אם אתה לא מסוגל נשמח לשמוע התנצלות על דבר השקר. 3. יש הרבה במדינה שמפנטזים על זה - אתה מוזמן לפורום מולדת.

(ללא נושא)

1+3. תכל´ס, עזוב אותך מהשטויות. אני נמצא במסגרת הדתית/חרדית מספר שנים פלוס התחככות יומיומית עם אברכים, אפשרות של 1+2 לא מציאותית, ואני מדבר על מציאות בפועל ולא סתם רעיונית. 2.לא חסר ברשת דוגמאות, אם הייתי יודע שעלי לשמור גיזרי הודעות לא הייתי עושה זאת, וכי משעמם לי בחיים? כשאמצא באחת ההזדמנויות אציג בפניך.

)ללא נושא(

אין צורך לשמור דוגמאות. ישנם מנועי חיפוש ובעזרתם מוצאים הודעות ישנות. זמן החיפוש של מנוע חיפוש מודרני לא יעלה על דקה (כולל מנוע החיפוש המקרטע של תפוז) ולכן אני מזמין אותך בשלישית להביא הוכחה לדברייך שעד אשר לא יוכחו אכנה אותם שקריים.

לא! אתה לא!

אתה לא תכנה אותי שקרן בדיוק מאותה הסיבה שלא אכנה אותך שקרן. גם אני חולק עליך ויכול לקרוא לך שקרן, המטרה היא לא גידופים הדדיים, זה לא אני, אם תתעקש אצא מהדיון ושיבושם לך.

כשאשקר אשמח אם תכנני שקרן.

אם אני אגיד לך שקראתי דבר כלשהו שמעולם לא נכתב תוכל לקרוא לי שקרן. אם אביא הוכחה לכך שהדבר אכן נכתב תוכל (ואני בטוח שכך תעשה) להתנצל.

gershon17

New member
שערוריה! לגייס לצבא בכפיה!

איפה נשמע כדבר הזה? חינוך חובה? זונות מניאקים! מי הכופה הגדול שמכריח אנשים ללכת ללמוד בבתי ספר?! נאצים! נאצים! במשפחה חרדית ממוצעת היו 3 ילדים עד שלפתע פתאום גדלו קצבאות הילדים משמעותית אי שם בשנות השמונים, ועכשיו יש במשפחה חרדית ממוצעת 7 ילדים. כל מה שצריך לעשות זה להחזיר את הקצבאות למה שהיה פעם, והחרדים יפסיקו להביא כל כך הרבה ילדים - בלי שום כפיה ובלי שום איסור. רק להוריד תמריץ כלכלי.

ReactoRx

New member
עוד פעם אתה?

שינוי מתכוונת לעזור לחילונים שהם הרוב במדינה ונמצאים במצוקה מכיוון שהמיעוט החרדי השתלט עלינו.

למעלה