אני מצאתי דבר ענקי!!!

maayan15

New member
אני מצאתי דבר ענקי!!!

מצאתי כזה סרטין של איזה 20 דקות.. שנמצא בדר"כ בדי.וי.די של הסדרה... שמה רואים את האל ספארקס מציג קטעים שהחליטו לא להכניס לסידרה... עקב זמן, קוי עלילה שונים ואחר... זה פשוט גאוני!.... אה... גם יפית מוסרת שזה חמוד וכל הבלה בלה בלה הזה...

אני מק../images/Emo78.gif

זה כזה יפה!!.. האל ספארקס כזה חמוד!!!!! ואיזה סצנות חמודות יש שם!!... רק חבל שלא הכניסו את זה לסידרה.. נכון יש קטע אחרי שבריאן מגלה את דיויד הסאונה?.. אז מייקי כזה פוגש איזה אחד בפארק ואז לא רוצה... אז פה הוא כן רוצה וההוא מתחיל לרדת לו ואז רואים כזה מאחורים שני אנשים רצים.. ואחרי זה כזה רצים אחורה כאילו רואים מישהו גורר מישהו לראות ורואים שזה מל ולנדסי!!... ואז כזה מייקי קולט ומרים את הבחור והצעיף של האיש נתקע ברוכסן של מייקי!.. והוא מתחיל לתרץ וזה.. זה כזה מצחיק!!1... קיצר יש שם הרבה מאוד סצנות יפות!!!!... יש אחת נכון בפרק 2 אחרי שבריאן ירד והתחיל לדבר עם ג´סטין וג´סטין הולך בוכה כזה.. ואז לא מראים יותר?.. אז פה רואים את בריאן נכנס ללופט ואת ג´ורג´ (ג´ורג´ גודפאק למי שלא זוכר..) שוכב במיטה ערום.. ובריאן עושה לו .:"מה אתה עושה??" וג´ורג´ אומר לו:" מחכה לך" ובריאן אומר לו:" תתלבש אני לא במצב רוח". וג´ורג´ כולו כזה מה??. עד עכשיו בריאן עמד לכיון המיטה ואז כשהוא אומר שאין לו מצב רוח הוא מסתובב... ורואים שניה את ג´ורג´ ואז כזה רואים את בריאן מסתובב אומר: " למה לא?!?.." (וואט דה פאק...) והוא כזה קופץ למיטה ועצרו את זה באמצע הקפיצה!!!!... איזה סצינה!! ויש גם בפרק 3 שג´סטין ודפני באים לבבילון?.. ובסצנה המקורית בריאן רוקד עם שנים ג´סטין בא והם עוברים עליו ואז בריאן לוקח אותו???. אז פה הוא מתחיל לרקוד עם מישו אחר... וההוא מתחיל לנשק אותו וג´סטין אומר לו להפסיק והוא לא והוא אומר לו תעזוב אותי ואז ההוא הולך ובריאן בא ומתחלי להגיד לו למה אתה עוקב אחרי?? אמרתי לך שזהו!..ואז הוא הולך... טוב יש עוד כמה אבל אין לי כוח להתחיל לפרט.. אגב... זה לא מדויק ב 1000% המילים!! אבל את הפואנטה הבנתם.. נכון??..

netaK

New member
אוי זה נקרא

deleted scenes יש לי את זה כבר מלאאאאאאא זמן זה ממש מתוק

למעלה