אני מפרסמת משהו...

אני מפרסמת משהו...

מנחתי יפעת הציעה שאני אפרסם...ושיהיה לכווולם בתאבון!
גלילת שוקולד חומרים: 5 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים 5 כפות סוכר 4 כפות קקאו למילוי: 100 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות 1 מיכל שמנת לקצפת לעיטור: שוקולד מגורר 1 מיכל שנת לקצפת תבנית בגודל 27X33 מרופדת בנייר אפייה שלבי ההכנה: 1) מחממים את התנור ל-180 מעלות. מקציפים את החלמונים עם הסוכר לקצף יציב. מקפלים את החלמונים והקקאו בהדרגה לקצף. 2) שוטחים את הבלילה על התבנית ואופים כ-20 דקות 3) מוציאים התנור, והופכים את העוגה על גליון נייר פרגמנט. קולפים את הנייר מצידה התחתון ומגלגלים לגלילה יחד עם הנייר. מצננים. 4) להכנת המילוי: ממיסים את השקולד בסיר כפול. מצציפים את השמנת וקפלים לתוכה את השוקולד המומס. מערבבים היטב. 5) שוטחים את הגלילה הקרה, ממלאים במלית ומגלגלים שוב. 6) לעיטור: מקציפים את הקצפת, ומורחים על הרולדה. מעל מגררים את השוקולד. בתיאבון! נלקח מתוך: "העוגות של לבנה" ע"מ 30 טיפים שלי: - למלית: אם רוצים מלית בטעם מוקה, מחליפים את השוקולד בכפית נס קפה. - לא משנה אם משתמשים בנייר פרגמנט או נייר אפייה רגיל. - בשום פנים ואופן לא להשתמש ב'צמקאו'! (שוקולד מריר מיוחד לצורכי אפיה) הוא הורס את המירקם של המילוי ואת הבצק. - גם את הקצפת לעיטור העוגה אפשר לגוון בעזרת כיפת נס קפה, או לחילופין כפית קקאו. אפשר לעטר את העוגה בכל צורה שאתם רוצים, לאו דווקא בצורה שאני הצעתי. את העוגה הזאת יפעת בטח זוכרת כי הבאתי אותה לאחד המפגשים. אז...בשעה טובה הבאתי לך את המתכון

יא איזה יופי של רעיום אפשר שכל פעם

המשך--- שמי שהוא יכתוב מתכון זה כל כך מקורי ונחמד וזה נשמע טעים הגלילת שוקולד
חחחחח

לילי27

New member
תודה רבה.

תודה על הההשקעה:) חח איזה שפית את תהיי. אני אכין בקרוב ואספר לך איך היה.

אחד הדברים הכי כייפים - לבשל

במקרה שלי זה לנסות לבשל..
לעבוד בצוותא אנשים (שאתה אוהב ובכלל) במטבח, ללוש, למרוח, לפזר, לערבל, לטעום ולהיות מבסוט ממה שהכנת
אחד הדברים היותר כייפים, בעיקר באווירת החג (והסתיו) אז.. סינר ולעבודה

אני גם מאוד אוהבת לבשל

דבר ממש כיפי ומיוחד. נותן לך להתפרע עם כל הדימיון, ואפילו לבטא את עצמך לדעתי. אני רוצה להיות שפית כשאני אהייה גדולה. בנתיים- אני רק מתנסה

למעלה