אני מפחד...

BananaOdium

New member
אני מפחד...

עשיתי היום עם הפיג'ו פרנטר ניסוי קטן ולא כל כך חכם. נסעתי עם חבר שלי למגרש חניה ריק ותרגלנו שם חריקה, הרמתי בלם יד, חבר שלי החזיק אותו לחוץ, בנתיים אני נותן הרבה גז, משחרר קצת קלאץ ואז חבר שלי מוריד את הבלם האוטו קצת קפץ ונשמעו חריקות קלות ביותר מהריצפה, ופתאום ריח מטורף של אש הגיע לתוך האוטו. מהר יצאנו מהאוטו כיבינו אותו ופשוט היינו בשוק. אחרי כמה דקות המשכנו עם האוטו, הייתי בטוח שהוא עומד להתפוצץ, מישהו יכול להסביר את התופעה אגב, הריח הגיע מהגלגלים הקדמיים ולא מהמנוע. תודה

BananaOdium

New member
תגובות-פליז?

עוד משהו, איך אני יודע עם מותר לי לנהוג על האוטו של חבר שלי כאילו בביטוח אני לא ממש רואה ומבין על מי מדובר, הנהג הספציפי או כל נהג חדש אשר נוהג ברכב. תודה

Nicolush

New member
אין שכל... אין דאגות ...

עד לאן הצעירים יכולים להגיע לרמות טימטום אדירות .... ותלך למוסך תבדוק מה הבעיה ... ואחרי שיתקנו לך או יסבירו לך תלך למגרש לעשות עוד ניסיונות מדהימים ומיוחדים עם הרכב זה מאוד קולי ...

lsd600

New member
עוד אחד שחושב שהוא בטוקיו...

אתה יכול לשרוף את הסנדלים! ועוד עם פג'ו פרטנר........חחחחחחחחחח בדיחת השבוע....

BananaOdium

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח צודק :D

בסדר, נסעתי עם האוטו היום... תודה לכולם על התשובות.

almogas

New member
חחחחחחחחחחחחח

בדיוק לפני שבוע עשיתי את זה עם הסמי טריילר של דוד שלי.. תגיד לי מה אתה גנוב? אם כבר עושים שטויות כאלה עושים עם מכונית שאיך שהוא מתאימה לנשוא.. בקיצר כנראה סתם שחקתם הרבה תגלגלים אז הרחת שרוף..

Superdror

New member
סביר להניח ששרפת קצת גומי מהצמיגים

ואולי גם את הבלמים האחוריים. לגבי הבלמים הקדמיים - אם בלמת ממש חזק והרבה, ככל הנראה חיממם את הבלמים הקדמיים ויכול להיות שגרמת לעיוותן של צלחות הבלמים . אם בנסיעות הבאות שלך הבלימות ילוו ברעידות מדוושת הבלם(לא בסגנון הפעלת ABS) - אזי , עיוותת את הצלחות ויש להחליפן.

למעלה