אני מפחד........

dead-men

New member
אני מפחד........

אני מכור לאינטרנט ואני עוד מעט צריך לחזור ללמוד אני לא יודע איך אני יהיה בלי האינטנט שבע שעות רצוף אני לא צוחק אני ממש מפחד

dead-men

New member
למה אתם לא עונים

חשבתי שגם אתם מכורים?.......... אז למה אתם ישנים(כל כך מוקדם)!!!!!!

e-magine

New member
אנחנו מכורים אבל לא יושבים

כל הזמן בפורום הזה. אני מבין שאתה מפחד, אני יוצא מהנחה שכל מי שמכור באמת צריך את הגלישה, השאלה כמה ביום אתה צריך וכמה זה כבר מתוך הרגל. הדבר הכי טוב הוא שתנסה לשנות את ההרגלים שלך, ולשם כך, לאחר שעתיים של גלישה, שתפסיק לשעה לפחות. תנסה את זה. תראה מה החברה עוד הציעו כאן, ונדבר אחר כך.

רוזנה

New member
היי dead man

מכירה את הפחד שלך מקרוב מאוד...! אני לא ממש יודעת בן כמה אתה ואם אתה הולך ללמוד בבית ספר או באוניברסיטה, אבל אני בטוחה שמרגע שתכנס לשגרת לימודים, שהיא למעשה תתפוס לך את רוב שעות היום, ובטח גם החברים, אז המחשבה על האינטרנט תקטן באופן אוטומטי. פתאום אתה תצא החוצה ותתחיל לעסוק בדברים אחרים, כך שעם הזמן התלות באינטרנט תקטן... כך לי לפחות זה נראה מניסיון שלי - התחלתי לעבוד בעבודה יותר דורשנית, ולפתע מצאתי עצמי מנותקת מהרשת בלי להתרגש מזה בכלל... אני לא חושבת שאתה צריך להלחץ מזה, אם תלחץ, יהיה לך יותר קשה להתמודד עם העניין עצמו. קח את זה בקלות, עם מחשבה מלאה שאתה הולך להיות עסוק (או להעסיק את עצמך) בכל כך הרבה דברים אחרים, שלא יהיה לך אפילו זמן לחשוב על המחשב. נראה לך הגיוני?! בהצלחה, רוז

dead-men

New member
רוזנה

גם זה לא ממש יעזור לי כי אם חברים שלי אני לא מדבר(לא בגלל שאני מכור) פשוט רבנו אז אני חושב שליהות בבית ספר יהיה כל כך משעמם ואז אני כן יצתרך לחשוב על האינטרנט

dead-men

New member
זה לא הולך

אני לא מצליח להיות שעתיים ולכבות את האינטרנט אני מיד אומר שאני יעשה את זה ואני לא מצליח להפסיק ניסיתי כבר כמה פעמיים יש לי איזה תוכנה שאני אומר לה להפסיק כל שעתיים להרבה זמן (כל פעם שונה) הדרך היחידה שאפשר לצאת ממנה היא לחקות אפילו ריסט אי אפשר אבל אני כבר מפחד להשתמש בה

e-magine

New member
אולי מישהו מהבית יכול לעזור

לך בעניין הזה? פשוט לדרבן אותך לקום מהכיסא ולעזוב קצת את המחשב? או אולי מישהו מחוץ לבית, חברים?

dead-men

New member
שכח מזה

אני לא מדבר עם חברים שלי ועם ההורים אני תמיד רב הדבר היחיד שמוציא אותי מהבית הוא הכלבה שלי (שלושה שבועות אצלי) שאותה אני מוציא בערך שלוש ארבע פעמים ביום וכל פעם אני משתדל לצאת איתה לכמה שיותר זמן זה טיפה עוזר אבל המחשב עדיין באינטרנט שאני בחוץ ושאני חוזר אני ישר יושב עוד פעם

e-magine

New member
שבור את ההרגל והשיגרה

אם הכלב עוזר, יופי, תעשה גם משהו שלא עשית אף פעם, או משהו שלא עשית מזמן.תראה איך זה.

dead-men

New member
אני מנסה

הכרחתי את ההורים שלי לקחת אותי לאילת לסוף שבוע(הרבה זמן לא הייתי שם) ונראה איך אני יסתדר שם בלי אינטרנט ובלי מחשב

Y@ir

New member
אהלן, אולי אני אהיה המושיע

אז ככה, לי יש את אותה הבעיה בדיוק, וכן גם לי יש כלבה
אז למה שלא נעשה את זה שנינו ביחד ונעזור אחד לשני להתגבר על הבעיה, אני רואה שיש בינינו הרבה מן המשותך אז אתה מוזמן ליצור קשר באיסיקיו 39374646 בברכה יאיר

dead-men

New member
אתמול עשיתי צעד ראשון

הכרחתי את עצמי לא לפתוח את המחשב בלילה ובאמת לא פתחתי אותו והיום נשברתי מה לעשות?!?!?! ישר בבוקר איך שקמתי פתחתי את המחשב...(איזו הקלה) אני נותן לכם קישור להורדת תוכנה שתעזור לכם לצאת טיפה מהמחשב אני אישית מפחד להשתמש בה!!! תנסו להשתמש אני בטוח שהיא תעזור לכל מכורי המחשב http://software.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=1374

e-magine

New member
דד-מן, מישהו ניסה את זה?

שלא ישגע לי את המחשב, אחר כך שום רגיעון לא יעזור

dead-men

New member
כן אני ניסיתי את זה

התוכנה הזאת טובה אתה צריך לכתוב למתי אתה רוצה שהיא תפעל ולכמה זמן ואז שהיא נדלקת אתה לא יכול להיות במחשב גם ריסט לא עוזר תנסה לי יש אותה ואני מפחד להשתמש בה כבר

למעלה