אני מפחד.

בן הצבי

New member
אני מפחד.

במה אעבוד כשאצא? מה אלמד? בעולם בו אני נמצא כעת הכל מובטח לי,בחוץ לא. אני מפחד.

Le Fay

New member
הנה הגענו לסיבות טכניות ../images/Emo11.gif

אתה בחברה טובה: אלה הסיבות של רוב הנשים שמתות לצאת לחופשי אבל בכל זאת נשארות נשואות. בהתחלה כנראה תלמד קצת מכל דבר, ובתוך כך תראה במה אתה טוב ומה מעניין אותך. עד שתמצא משו שתרצה לעשות בעתיד, תעבוד במה שיש לפי הכישורים, הקישורים והמזל שלך, החל במשלוחים בסופר וכלה בנהיגת מונית. עם קצת מזל, עוד לפני סוף הלימודים כבר תדע על מה אתה הולך. מה מובטח לך, חומד? חיים של תלות גמורה באחרים? לטעמי מישהו שלא יודע לטגן לעצמו חביתה, לתפור לעצמו כפתור, להחליף לעצמו גלגל ולנקות אחרי עצמו - זה לא בנאדם, זה קוריוז.

גוזל

New member
יש דברים נוספים שעוצרים

לא כל אחד שורף את הדגשרים לגמרי יש משפחה וצריך לדעת להיות דיפלומט סליחה אבל זה חשוב

גוזל

New member
כשחושבים לאט מבינים מהר

לא תמיד אפשר לעשות באמת את מה שרוצים לפעמים צריך להתפשר החיים זה לא פיקיניק מה ההבדל בין החיים ובין הזין? החיים תמיד קשים!

בן הצבי

New member
לה פיי יקירתי,את הרי לא אשה שטחית,

מה שמובטח לי בעולם שלי זה יציבות כלכלית (בעבודה שאעבוד בעצמי..!) רוגע נפשי יחסי,ועוד דברים שאני מפחד לאבדם.

שום דבר לא מובטח

ואם יהיה לך "רוגע נפשי" אז למה לך לצאת? אז תשמע יקירי. אני לא מכירה אותך אישית כי אני די "חדשה" פה (טוב באמת ככה אני מרגישה, לא מכירה בקושי אפחד) בכל מקרה לפני שאתה יוצא אני מרשה לעצמי לעשות לך מקלחת קרה, תדע שלא יהיה לך קל בכלל ואם אתה חושב שאם תצא יחכו לך שושנים ורודות על הרצפה אז אתה טועה. אתה שואל איך תמצא עבודה? אני לא יודעת, אולי בהתחלה תהיה שליח ותקרע את התחת 12 שעות כדי לקנות חלב ולחם. אין לי שום אפשרות לעודד אותך כי זה לא קל ואפילו קשה והיציבות הכלכלית כנראה תאבד. אז מה כן יש? רוגע נפשי! ולא יחסי! אם הרוגע שלך והאושר שלך חשובים לך יותר מהיציבות הכלכלית רק אז תלך על זה!!! ואם זה מעודד אותך אז אחרי העבודה הקשה והלימודים שתשלב יהיה לך כבר הרבה יותר קל להשיג עבודה וכמובן גם השכלה. לסיכום אני חושבת שלא יוצאים בשאלה אלא רק אם חיבים!!!! וכשאתה חייב לצאת לא משנה מה היציבות או לא, אתה פשוט לא מסוגל להשאר!! כמה שתרצה יציבות כלכלית ומליוני דברים אתה פשוט מרגיש לא מאושר. אז כשתרגיש שאתה לא יכול להשאר למרות כל מה שיש לך בסל כשאתה בפנים, תצא! בהצלחה!

אוך איזו אלוהית

כמה שאת כותבת נפלא. תגידי, זה יהיה סופר אנוכיות אם אני אגיד שיש לנו מזל שהסגן במילואים? (אופס, אמרתי את זה)

פויה!

אני כבר משתגעעעעעת! קמתי היום מוקדם, ניקיתי את הבית, הכנסתי 3 מכונות!!! קיפלתי אותן! והכנתי אוכל טעים טעים לפי ההזמנה של הסגן האלוף שיביא לי צל"ש הביתה:) אז אם בא לך מתכון של שניצלים תשלח לי מסר
אלוהימית בודדה מחכה לסגן ש"רק רוצה להגיע הביתה בשלוש" <אשת חיל מי ימצא?>

Le Fay

New member
אהההמממ... לא הייתי סומכת על זה

למשל כשדברים אמורים בפֶטיש של קוביות וכתפיים. אנשים תמיד יותר מורכבים ממה שהם נראים לך, בינתיים נותנת לך קרדיט שגם אתה. יציבות כלכלית שתלויה ברצונם הטוב של אחרים היא בדיוק מה שדיברתי עליו. לשיטתי, כדי להתקדם צריך לפתוח את היד ולתת לדברים ליפול ממנה; אבל לא חייבים להתקדם: אם בטחון מה שהכי חשוב לך - לך על זה.

בן הצבי

New member
לה-פיי, לא אחיה בחיים שאינני מאמין,

אולם בעולם שלי מובטחת לי שליחות במקום כל שהוא בעולם, (מתוקף מספר השפות שאני דובר, הכרותי עם העולם שהשליח אמור להתעסק, וכו`.) בעולם החופשי לא מובטח לי שום דבר. וזה מפחיד. אני אמנם לא מתכוון להישאר בעולם שאינני מאמין בו, זו צביעות, ואני מטבעי אינני כזה. חיים כאלה יהיו קשים לי נפשית. מפחיד אותי גם לפגוע באנשים היקרים לי, ושאני יקר להם. לכן לקחתי את הארכה הזו עד סוף השנה. לבשל את הרעיון הזה, לעכל את המצב החדש, ולהתרגל לרעיון שאני אמור להנחית עליהם כזה מצב. עכשיו את מבינה לה פיי יקירתי למה אני מפחד..?

Le Fay

New member
אז...

קודם כל מוטב לסנן קצת, כי מכאן זה נראה כאילו אתה מתחנן שישרפו בשבילך גשרים: להילחם עם הגב לקיר זה בסדר, להזמין אחרים לדחוף אותך אליו זה טיפשי. שנית, אל תהיה כזה כבד - אני האחרונה פה שתזלזל ביכולת כלכלית, רק הבטחון בה נשמע לי כמו קונספציה מופרכת. גם כשנדמה לך שהוא לא; והוא בדרך כלל מותנה בעוד כמה דברים, שמחירם ממילא גבוה מדי לטעמי. שלישית, מידה מסויימת של צביעות נחוצה בכל מקום ובכל זמן, כשזה לא נוח מוצאים לזה שמות יותר נוחים. ואת השאר אלוהימית כבר אמרה יותר טוב...

בן הצבי

New member
נכון לה פיי.

לכן החלטתי הסופית היא לצאת. לא אחיה בחיים שאינני מאמין בהם-הגם שזה לא מפיג את הפחד....

Le Fay

New member
עם כל הכבוד לרציונאליות

לא בטוחה שזה עובד בהחלטות. גם לפחד בסדר כל עוד זה לא משתק אותך (אני מעדיפה את הווקטור ההפוך). בכולופן, שיהיה בהצלחה!

בן הצבי

New member
נכון לה פיי.

לכן החלטתי הסופית היא לצאת. לא אחיה בחיים שאינני מאמין בהם-הגם שזה לא מפיג את הפחד....

למה אתה מזכיר את שמה בכל תגובה שלך?

זה אולי שריד ל "נכון הרב" -אני מקבל עלי הרב ?

spag

New member
ותתחיל לעשות מה שחברים אומרים:

קו החם של עמותת הל"ל 1700-70-70-73

למעלה