אני מפחד

אני מפחד

לחצתי על הלינק הלא נכון בטעות והגעתי למקום מזוויע ומפחיד.... פורום אמיר פיי גוטמן לחצי מהאנשים שמה הניק מסתיים פיי גוטמן פשוט מקום מגעיל מיי פוינט איז.... למה אין פורום קורט קוביין???? רק שלא תגידו שכתבתי משהו שלא קשור לרוק

sOrCeReSs

New member
חחחחחח

לפחות יש לך סיבה מוצדקת לפחד :) ובאמת צריך לעשות פורום של קורט..

sOrCeReSs

New member
ממש.. מה אני אגיד...

אם אתה הומו.. אז הייתי רוצה שהוא יהיה!!!

untitled

New member
עם כל הכבוד לקורט קוביין

לדעתי לא צריך לעשות לא עליו, ולא על אף אחד אחר פורום, לא משנה מי. נראה לי מטומטם לעשות פורום על מישהו אחד, שכל מה שידברו עליו הוא רק עליו. אז נכון כל הכבוד לבן אדם, אבל יש גבול, המעבר בין הערכה להערצה. אני מעריך את הבן אדם (את קורט לא את פי גוטמן, שלא תהיה פה טעות) אבל אני לא מעריץ אותו. לפחות מבחינתי זה נראה דיי שטחי, הערצה מסוג זה מתאימה יותר לפופ שטחי מאשר לרוק. וזהו, אין לי יותר מה לומר

הכוונה הייתה..

שעם כבר לעשות פורום אז לא על פי גוטמן הזה אלה על מישהו שהוא באמת מוזיקאי.. באותה מידה אני יכול להגיד ג`ימי הנדריקס או רוג`ר ווטרס... אני מקווה שהבנת למה אני מתכוון...

untitled

New member
אוקיי אבל עדיין

אני מסכים אבל עדיין אני חושב שלא לעשות לא על זה ולא על זה. ועל אמיר פיי גוטמן, תהיה בטוח שלא מדברים בפורום שם יותר על המוזיקה (א: מי מדבר שם בכלל אם בכלל? וב: הוא, כמו שאמרת לא מוזיקאי, אז מדברים על ה``לוק החדש`` או דברים כאלו, לא נכנסתי לבדוק (וגם לא אכנס), אבל אם באמת לה יהיה לך מה לעשות כנס ותראה, אני מאמין שאני צודק

sOrCeReSs

New member
חחחחחחחח ;-)

ממש... אני מבינה למה קשה לך להודות שנכנסת לשם בכוונה ;-)

ReD-HoT-GiRL

New member
sham 69

אף אחד לא מדבר ככה על קורט קוביין יא ***** *** **** **** *** **** *** *** ***** **** **** ***** *** ו-**** **** **** **** ****!!!

Sham 69

New member
רד הוט גירל...

תתבעי אותי או בואי תענישי אותי תראי.. אני מעריך כל אחד, למשל, אני לא מת על גאנז אני לא אוהב את הסגנון ואני מעריך אותם אבל.. תראו מה אתם עושים מקורט קוביין, אליל רוק, ליריקס גאוניים סתם הכל שטויות

האינסטינקט הראשוני הוא אלימות...

...אבל כמובן לאחר שתי שניות הכל עובר ומתחילים לחשוב בהגיון. אז בתור אחת שקראה את המילים של ששת האלבומים הרשמיים, בהחלט יש מקום להגיד שאם זה לא גאונות, אז זה מידה מסויימת של תחכום ואינטיליגנציה/כשרון.

למעלה