אני מפחד

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
אני מפחד../images/Emo5.gif

ביום שישי שעבר התנסיתי במשהו חדש, אולי לא הייתי צריך אבל זה כבר לא משנה, בכל אופן הדבר הזה העיר אותי לגמרי, וזה קשה לי. אני עושה מוזיקה אבל זה לא מה שאני באמת רוצה להגיד דרך המוזיקה. כשאני מדבר עם חברים זה לא מה שאני באמת רוצה להגיד להם. כשאני בוכה זה לא על מה שאני באמת רוצה לבכות. משום מה כל מה שאני עושה זה לא מה שבאמת נמצא לי בראש, ואני לא יודע איך להוציא את זה משם, ואני מפחד שאני אשאר עם התסכול הזה כל החיים, התסכול שגורם לי לפעמים להתבייש בעצמי ולהסתגר בבית חודשים לבד. ואני יודע שאתם פה אבל לא תמיד אני יכול להגיד לכם את מה שאני באמת רוצה, והרבה פעמים חסר החום שבן אדם פולט כשהוא יושב על ידך והיד החמה שלו שמונחת על הכתף (אני חושב שלא הרגשתי יד על הכתף חוץ מאתמול כבר שמונה חודשים). יש לי חבר טוב מאוד, הוא סטרייט לצערי, אני מכיר אותו מאז הצבא ואני אשקר אם אני אגיד שאני לא מרגיש כלום אליו, אתמול הוא הניח את היד שלו על הכתף שלי, ממש לשנייה, כמעט התחלתי לבכות, מאוחר יותר כשהורדתי אותו בביתו הוא אמר לי "תסע בזהירות" אף פעם לא אמרו לי את זה ובאותו רגע הייתה למשפט משמעות עצומה, ואז התחלתי לבכות. רוב היום אינ יושב עם הגיטרה ומקליט מוזיקה, מנסה כיוונים חדשים, צלילים חדשים או שסתם מנגן עם דיסק ברקע, ואני כל הזמן מחכה לתו המעצבן, התו הספציפי שייפתח לי את דלת המוזיקה, ואז אי אוכל להוציא את מה שיש לי בראש, אבל אני כבר די פסימי לגבי זה, ברור שאני לא אפסיק לנגן, היום שבו אני אפסיק לעשות מוזיקה זה היום שהילדים שלי יחלקו את הירושה ביניהם. בכל אופן מה שאי מנסה להגיד בכל הפסקאות המבולגנות האלו שאני מפחד מהעתיד, אני מפחד גם מהעבר אבל הדבר שאתה לא רואה הוא הדבר שהכי מפחיד. ואני מחכה שיגיע השינוי במערבולת שלי, אולי איזה זרם יעיף אותי החוצה, אולי אני צריך להגרר לתחתית המערבולת בשביל לצאת, לי אין תשובה.

hellooo

New member
אממ..

באמת לא יודעת מה להגיד.. חוץ מזה שהיו לי כמה דמעות כשקראתי את זה.. אני רק אשלח
ועוד מעט יגיעו אלה שיודעים יותר טוב ממני מה להגיד..

Liroy26

New member
אין לי תשובה לתת לך

ידידי. הרבה מאוד פעמים אנחנו מרגישים תקועים בתוך מערבולת שחוץ מאשר בחילה וסחרחורת הרבה היא לא עושה לנו. אני מאמין שהכח למצוא את התו הנכון שיפתח לך דלתות נוספות חוץ מאשר את הדלת לעולם המוזיקה נמצא אצלך בידיים. אתה פשוט צריך ללמוד איך להשתמש בו. שינוי לא קורה אם לא עושים אותו!

amet

New member
היי ELP

אני קורא את ההודעה שלך שוב ושוב, וחושב מה באמת אתה מנסה לומר דרך הכתיבה שלך. אין ספק שמגע זה משהו שמאוד מאוד חסר לך וגם מילה טובה ככה לחיזוק עצמי. אולי כדאי לך ללכת לעשות מסאג' שוודי עם שמנים. אולי זה קצת יפוגג לך את ההרגשה, ישחרר לך הרבה מתחים פיזיים ופנימים ששוכנים שם הרבה הרבה זמן. אין לי ספק כי זה ייתן לך תחושה חדשה טובה ורעננה. כשאתה מחפש את התו המסויים הזה, את התו ה"מעצבן" הזה, האם זה רק תו שאתה לא מוצא. האם התו יכול להיות דימוי של בן זוג, של אהבה, של חום, של קרבה. אולי התו הזה לא יבוא עד שבאמת תסכים לגעת בכאב שמסתתר לו שם בפנים עמוק עמוק כמו שרק אתה יודע. ברור שישנם הרבה דברים שאתה לא מסוגל לספר לנו ולכתוב לנו. אם איני טועה בעבר הצעתי לך לנסות טיפול אלטרנטיבי ואתה שללת את זה (אני זוכר אך לא ארשום מה הסיבה). אני הייתי מציע שוב את אותה הצעה, אולי כדאי לך ללכת לטיפול אחטרנטיבי כזה או אחר - שזה יהיה המקום שבו תוכל להרגיש בטוח וטוב, מקום שבו תוכל לפרוק בלי פחד או חשש את אשר על לבך. מקום שבו תקבל הרבה חום, מגע ואהבה. אין ספק שאתה תקוע כרגע בחייך, לפני זמן מה רשמת על זה שאתה המשכת לכתוב את סיפור חייך אחרי שהרבה זמן מנעו ממך לעשות זאת, מנעו ממך את הביטוי של ה"אני" שלך, מנעו ממך להביע בדרך כזו או אחרת את היצירתיות שלך, את החופש הביטוי שלך. ולכן אני אומר וממליץ בחום, עשה משהו למען עצמך, משהו מחוץ לבית, משהו שבו תוכל להניח בצד את השליטה ולהיות בהרפייה מלאה. משהו למען עצמך. אם תרצה שאני יעזור לך במציאת מטפל/ת אני אשמח. צור איתי קשר במייל שלי או בתיבת המסרים. היה חזק אנחנו כאן בשבילך עם הרבה אהבה.

למעלה