אני מפחד מאד

גם אני!!!

זה בסדר לפחד ככה אתה יודע שאתה לא מלאך שלא חוטה! ואני גם מת מפחד אומרים שכשהולכים לבית הכנסת וצמים..זה מכפר אבל צריך לקחת בחשבון שלהשתדל לא לחזור על הדברים הלא ישרים שעשית.. שתיהיה לך שנה טובה וגמר חתימה טובה! אריאל בנגייב.

הרגילו אותנו לחשוב ש....

רק ביום כיפור יש דין וחשבון על המעשים שלנו אז קבלו את זה: אנחנו משלמים כל הזמן על המעשים שלנו (על כל חטא שלי אני "משלמת" בכל סיטואציה שבה הלב שלי כואב) לי בכל אופן אין יום כיפור (אני לא צבעה) אבל מה שכן אני יודעת להצטער על המעשים שלי בכל יום חול אחר אני משתדלת שלא לפגוע ועל החטאים שלי אלו שכבר גרמתי לי או לסובבים אותי אני משלמת ועוד איך ..."אשרי האיש שיש לו אלוהים כי את שלי אני מזמן כבר לא מוצא"...(מתוך שיר של "היהודים")

shelly1975

New member
מבחינתי יום כיפור זה עוד חג

רק בלי טלוויזיה. אני לא בקטע של חשבון נפש דווקא בחג הזה. אני תמיד עושה חשבון נפש, ולא מחכה ליום כיפור כדי להתנצל על דברים שאמרתי ועשיתי ופגעו ופגעתי. כל השנה צריך לעשות את זה. כל השנה צריך לנסות להיות אנושיים, בני אדם. מי שמרגיש שהוא יכול להיות מניאק כל השנה וביום כיפור להצטער ולהיות "בסדר", זה כלום, לא שווה.

shelly1975

New member
וגם כן..

בלי טלוויזיה כי חברות הכבלים הדפוקות לוקחות לנו ת'אפשרות להנות. מי שלא רוצה לראות טלוויזיה, לא ידליק אותה. למה להחשיך לנו ת'מסך?

אנושית~

New member
למה ת,פוחד??

גם השנה כבשנים קודמות כנראה לא אצליח לצום אבל הילדים שלי צמים אז בשבילהם אשתדל להתנהג בהתאם מקסימום אם ישעמם לי אפתח קצת ת,מחשב (בשושו כמובן )

למעלה