אני מפחדת....

MommyHug

New member
אני מפחדת....

הי לכולם מזמן לא כתבתי פה
היום אני כותבת פה כי משהו מטריד אותי. אני מספרת למי שלא יצא לו להכיר אותי... חברה הכי טובה שלי נפטרה לפני 3 שנים, כשהיינו בנות 21. היא נפטרה מדום לב, 'פשוט' לא התעוררה
ועוד ביום השחרור שלה מהצבא... לאחרונה חברה שלי (אחרת כמובן) ואני נורא נורא התקרבנו וזה היה מאד מאד נעים, עד ש... השבוע נכנו לויכוח שהוביל לריב שהוביל לכעס ולעלבון וכל מיני דברים... זה מסוג ה'ריבים' שדווקא בגלל שאכפת לך כ"כ מהבן אדם אתה נכנס אליהם (מבינים בערך למה אני מתכוונת?) ובקיצור נהיה מעין נתק לא מוכרז בינינו. למה אני מזכירה את זה? כי זה בדיוק מה שקרה לטל ולי (החברה שנפטרה) ממש לפני שהיא נפטרה!!!
טל ואני... היינו חברות מהסוג שקשה נורא למצוא ולפעמים עוברים חיים שלמים בלי כזו חברות... משהו מיוחד שגם נמשך שנים רבות ועמד בטלטלות רבים, וגם היה קשר שקשה לפרום... קשר שנשאר גם אחרי המוות... אחרי שהיא נפטרה היה לי מאד קשה לצאת ולא חשבתי שאני אגיע לרמה כזו של חברות, של קירבה, עם חברה אחרת... והנה זה שוב קרה (התחיל לקרות) ואז קרה ה'ריב' הזה... אני מפחדת, כי רק לפני מספר רגעים חשבתי על הקשר... רק לפני מספר רגעים הבנתי שזה אותו סוג של 'ריב' שהיה לי עם טל, ושלא ידענו איך יוצאים ממנו... ובסוף היא יצאה ממנו לגמרי....
אני מפחדת.... אני מתגעגעת אליה!
;

gshalmonit

New member
איך ההורים תמיד אומרים...

תהיי את הבוגרת! כן ככה תמיד ההורים שלי היו אומרים לי כשהייתי רבה עם אחד האחים שלי. תוותרי את... אז דווקא בגלל שאיבדת את חברתך הכי טובה. ספרי לזו החדשה את כל מה שרשמת פה, כל מה שאת חושבת ועובר עלייך. שימו הכל בצד ותמשיכו הלאה. כי מי כמונו יודע שהחיים קצרים וחבל על כל רגע. ובמיוחד חבל על העצבים. ועם הזמן אם לא תפתרו עכשיו את הבעיה הפער יגדל והנתק יגדל. אז... תהיי את הבוגרת... תרימי טלפון או אפילו תלכי אליה. אל תפחדי מהשלילי, גם אם היא פתאום לא תרצה אותך, לפחות ניסית. וככה תרגישי גם יותר טוב. בתקווה שגם תרוויחי את החברה שלך חזרה. בהצלחה

MommyHug

New member
וההורים שלי בחיים לא אמרו את זה

אבל הבנתי ת'עיקרון...

למעלה